Blog - - 4 důvody, proč si pořídit svetr z dílny Odd Molly

4 důvody, proč si pořídit svetr z dílny Odd Molly

Každý se rád v zimě oblékne do hřejivého svetru. Přemýšleli jste však o tom, že úplet nemusí jen poskytovat pocit tepla, ale může ukázat, kým jste?

04. prosince 2019

VERMONT

Taková je švédská značka Odd Molly, která navrhuje oblečení pro nekonvenční ženy, jež si jdou vlastní cestou, boří mýty a jsou volnomyšlenkářské. Jejich kvalitní svetry vyrobené z kašmíru, mohéru či alpacy působí bohémsky a představují mnohdy hlavní prvek outfitu.

1.     BUĎTE SVOBODNÁ

Vsaďte na boho styl, který kombinuje prvky hippies s gypsy. Smyslem je svoboda pohybu a volnost.  Významnou úlohu zde hraje vrstvení oděvů. Proto se zde kromě svetrů uplatňují tuniky, volné haleny, maxi sukně či šaty, ale i klasické džíny.

Významnou představitelkou boho stylu je Kate Moss, která ho umí propojovat s moderními kousky oblečení.

2.     ZRCADLETE SOUČASNÉ TRENDY

Tato zima přeje experimentům s jasnými barvami, které rozzáří šedivé dny. Žádaná je silueta, kdy jsou ramena ve tvaru písmena V, čímž se zvýrazní pas. Vyplatí se vsadit na tenké úplety, které můžete jednoduše vrstvit, což je mantra této sezóny.

3.     NAZNAČTE SVOU ŽENSKOU RAFINOVANOST

I když si pořídíte teplý pletený svetr, přesto může být propracovaný tak, že rafinovaně ukazuje ženskou pokožku. A právě poloprůhledné materiály oslavující ženské tělo jsou jedním z trendů letošních kolekcí podzim/zima 2019/2020. Tak se nebojte být sexy.

4.     VYTVOŘTE SI SVĚT, KDE KVĚTINY POROSTOU I V ZIMĚ

Někde uvnitř vás existuje kouzelný svět, kde dny jsou jasné, nebe kobaltově modré, nad vámi krouží ptáci a květiny podmanivě voní. Uchovejte si ten pocit a oblékněte si úplet s romantickými květy, které vnáší jaro do nevlídné zimy.

INSPIRACE

V hlavní roli sako! Jak ho nosit, aby to nebyla nuda?

Evergreen, který jednoznačně patří do povinné výbavy každého stylového šatníku, také podléhá módnímu diktátu. Naučíme vás, jak tento svršek zkombinovat tak, aby to byla zábava.

Vyrazte na pohádkový víkend na Broumovsko

Jaro je v plném proudu a někdy nás již dokonce navštíví i letní teploty. Je tedy čas na dobrodružné výlety do krás přírody ČR. Byli jste už třeba na Broumovsku? Dokonalost sama!

Nekonečná láska Carly a značky KARL LAGERFELD

Influencerka Carly Kirsten značce KARL LAGERFELD propadla již před několika lety a tento vztah stále sympaticky roste a zesiluje. Inspirujte se jejími oblíbenými kousky na rande, večeři i volný čas.

Slaďte se s Bibiánou a Adamem Bardy v nové kolekci GANT

Styl jim rozhodně nechybí, ať už vyráží kamkoli. Bibiána a Adam jsou dvojicí, u které by se mohlo inspirovat mnoho z nás. Při svém seznámení se s aktuálními novinkami oblíbené značky GANT si vybrali fity, ze kterých bychom si měli vzít příklad do posledního detailu. Jen si přečtěte proč!

Naučte se třídit svůj šatník chytře a zároveň ekologicky

Populární metoda Marie Kondo má jistě něco do sebe, ale musíte se opravdu většiny věcí zbavit? Poradíme vám, jak na to jít jinak a zároveň doporučíme 8 kousků, kterých byste se nikdy zbavovat neměla...

Velikonoce v novém

Jsou tady Velikonoce a s nimi spojené příjemné akce strávené s vašimi blízkými. Pokud zrovna přemýšlíte nad tím, co si obléknout pro tyto příležitosti, v tomto článku pro vás máme tipy na tři různé outfity - od neformálního brunche až po slavnostnější oslavu nebo piknik v přírodě…