Blog - - 5 tipů, jak okouzlit i na sjezdovce

5 tipů, jak okouzlit i na sjezdovce

Zima právě dosahuje svého vrcholu a v horských střediscích je rušno. Pokud se i vy chystáte kamkoli za zimním dobrodružstvím a aktuálně řešíte, jak zůstat v teple, pohodlí, ale zároveň si zachovat styl a ideálně nepřipomínat polárního medvěda, máme pro vás super tipy…

01. února 2024

Aneta Hostková

1. Vrstvení is the key

Tuto větu asi nečtete poprvé, nicméně vrstvení není jen způsob, jak zůstat v teple, ale také skvělý trik pro vytvoření zábavných a stylových outfitů. Začněte termo prádlem, které odvádí vlhkost. Na něj přidejte izolační vrstvu - mikču nebo svetr, která vás udrží v teple. Na závěr se chraňte proti větru a vodě - kalhotami a bundou nebo kabátem. Pokud venku mrzne až praští, přidejte další izolační vrstvu, naopak ve slunečný den můžete vrstvy ubrat a více se zaměřit na ochranu proti slunci. Nebojte se experimentovat s různými délkami a střihy, tím přidáte outfitu na zajímavosti.

2. Investice do funkčních kousků se vyplatí

Vyhněte se bavlně, která zadržuje vlhkost a rychle se ochladí. Místo toho vsaďte na technické materiály jako je Gore-Tex nebo Thinsulate, které jsou voděodolné, odolné vůči větru a zároveň dýchají. Takové oblečení se navíc lépe přizpůsobí vaší postavě a umožní vám pohodlnější pohyb. Zvolte ideálně modely s kvalitními zipy a lepenými švy, které vám zajistí maximální ochranu.

3. Nebojte se barev a kontrastů

Zimní čas nemusí být nutně jen o tlumených barvách a neutrálních tónech. Vyzkoušejte kombinace barev, které vás rozzáří a vytvoří výrazný kontrast s bílým sněhem! Zvolte odvážné barvy a vzory, které vám mohou nejen pomoct v případě nouze (špatná viditelnost, sněhová bouře apod.), ale také vám dovolí vyniknout.

4. Doplňky jsou důležité

Doplňky jsou to, co vašemu zimnímu outfitu dodá šmrnc. Vyberte si cool čepici, šálu a rukavice s netradičními vzory. A určitě nezapomeňte na sluneční brýle!

5. Nepodceňte správnou obuv

Boty jsou klíčovým prvkem vašeho zimního looku, zejména pokud plánujete strávit čas venku na horách. Investujte do kvalitních zimních bot, které vám poskytnou dostatečnou ochranu před chladem a vlhkostí. Volte modely s hrubší podrážkou pro lepší přilnavost na sněhu a ledu. A nezapomeňte, že i zimní boty mohou být šik! Trendy kozačky s kožešinovými detaily nebo barevné sněhule dokáží vašemu outfitu dodat ten správný šmrnc.

S těmito tipy a triky se nemusíte bát ani těch nejchladnějších horských dnů! Překonejte stereotypní zimní módu a zkuste něco nového. Buďte odvážní, kreativní a především pamatujte, že ten nejlepší outfit je vždy ten, ve kterém se cítíte nejlépe. Tak vzhůru za jakýmkoli zimním dobrodružstvím!

Náš tip

Funkční móda se stále vyvíjí a mnoho značek nabízí kvalitní a super kousky, které vám umožní vypadat skvěle i na svahu. Mrkněte třeba do kategorie Peak Performance, Camel Active nebo Woolrich.

INSPIRACE

Carly Kirsten a její 3 tipy na outfity KARL LAGERFELD

Do společnosti, na procházku i na rande. Ať už se vydáte kamkoli, z těchto outfitů, složených z novinek kolekce jaro/léto 2024, budete jistě nadšení stejně, jako Carly!

Tepláky i mimo domov? Ano, ale jen za určitých podmínek

I když by Karl Lagerfeld neměl radost, protože podle něj byly tepláky znamením osobní porážky, už i tenhle kousek se pomalu, ale jistě, přesunul z našich domovů a fitness center i na veřejnost. Dnes si tepláky, legíny a teplákovky můžete s klidným svědomím obléknout nejen na gauč ke sledování televize, ale třeba i na výlet do města. Musíte ale vědět, jak na to.

Oslavte blížící se Den matek s úsměvem a stylovými tipy!

Vítejte ve světě módy, kde každý outfit vypráví příběh plný lásky a vděčnosti. Ať už jste dcerou, která chce udělat své mamince radost, nebo už jste sama matkou, která si chce užít tento den s těmi nejbližšími, máme pro vás připravené nápady na outfity a dárky, které zahřejí u srdce...

Základní pravidla kombinace barev ve vašem outfitu

Kombinování barev na oblečení může být pro mnoho lidí pořádný oříšek. Aby ne - v obchodech a na e-shopech jsou k sehnání kousky snad ve všech barvách, které existují. Jak je ale spojit dohromady, aby vytvořily dokonalou souhru? 

Inspirace na zamilované jarní outfity

Už zítra přivítáme ten nejzamilovanější měsíc v roce - květen, lásky čas! Příroda ožívá a něha i vášeň je ve vzduchu cítit více než kdy jindy. Pro páry, které hledají způsob, jak sdílet svou lásku a styl, je toto období skvělou příležitostí pro vytvoření nezapomenutelných a zamilovaných outfitů...

V hlavní roli sako! Jak ho nosit, aby to nebyla nuda?

Evergreen, který jednoznačně patří do povinné výbavy každého stylového šatníku, také podléhá módnímu diktátu. Naučíme vás, jak tento svršek zkombinovat tak, aby to byla zábava.