Blog - - Dámy, blýskněte se u stromečku v novém

Dámy, blýskněte se u stromečku v novém

Štědrý večer je doslova za rohem a s ním i čas na nový festive outfit! Která barva to letos vyhraje? Černá, dotek elegantní bílé, klasika v podobě červené nebo extravagantní fialová? A bude to outfit ve třpytu nebo zvítězí minimalismus?

18. prosince 2023

Lucie Švábenská

Ani jsme se nenadáli a od Štedrého večera nás dělí pár posledních dní. Každý z nás vždy řešíme co koupit našim nejbližším a 24. 12. přijde najednou otázka - co na sebe?! Vyvarujte se tomuto šoku a připravte se na krásný vánoční čas s rodinou v poklidu a s dostatečným předstihem. Jako vždy jsme na vás mysleli a připravili jsme hned několik tipů. Kromě toho také 3 celé outfity, ze kterých si vybere jak rockerka, tak stylařka
a nezapomněli jsme ani na elegantnější variantu. Který look vám sedí nejvíce? Nebo vyhrává něco z naší nálože jednotlivých produktových tipů? Ať tak či tak, využijte doručení do Vánoc při objednání nejpozději
19. 12., případně jsme tu pro vás v každé naší prodejně do 23. 12., takže se ničeho nebojte!  

Neradi se pouštíte do barev a nejlépe se cítíte v černém monochromatickém looku? Poté je tato varianta právě pro vás! Sexy, ale zároveň nijak vyzývavá díky rafinovaně řešenému vrchnímu dílu šatů. Tento styl je trochu extravagantnější, ale kdy jindy si to dovolit, než právě v tak významný den, jako jsou Vánoce? Balonové rukávy a řasení jsou navíc hitem sezóny, takže budete doslova za hvězdu. Celý fit doplňte jednoduchými šperky, aby se to zbytečně netlouklo dohromady. Co se týká obuvi, pro rockerky doporučujeme kotníkové boty na podpadku, pro dámy spíše elegantní lodičky. 

Tento outfit není jen tak pro někoho! Fialová je sice barvou letošní zimy, ale zároveň je natolik výrazná, že si na ni ne každý troufne. Přitom za nás je naprosto famózní! Takže jestli máte odvahu, vsaďte na ni i tentokrát v podobě výrazné kožené bundy, kterou žádná stylařka nepohrdne. Pokud je to na vás už moc, stačí ji z looku vynechat a hned máte hezkou elegantní a jemnější verzi. Klasiku v podobě bílého svetříku a pouzdrové sukně. Při této slavnostní příležitosti se však nebojte sáhnout po zdobnějších variantách, kde nechybí nějaký ten kamínek nebo perlička. A jaké vybrat doplňky? Šperky bychom volili opět jednodušší a na nožky nejlépe vysoké lodičky, které vám krásně prodlouží nohy!

A máme tu nejelegantnější fit z našeho výběru. Pokud zastáváte spíš klasiku a nerady experimentujete nebo nosíte sukně/šaty
a výstřihy, zvolte kostýmek. Ten se hodí pro zkrátka jakoukoli příležitost a Štědrý večer není výjimkou. Pokud to však chcete přece jen trochu ozvláštnit, zkuste zkombinovat rozdílné sako a kalhoty. Uvidíte, že vytvoříte krásný nový mix. A slavnostnější nádech looku přidáte pomocí flitrovaného roláčku, protože co víc říká festive než třpyt, no ne? V tom případě ale pozor na doplňky, které zvolte jemnější. Jak se říká, čeho je moc, toho je příliš. V rámci obuvi máte hned několik možností, od mokasín, lodiček, po širší podpatek. Zvolte zkrátka to, v čem se cítíte nejlépe! 

Žádný z našich fitů vám nepadl tak úplně do oka? Nevadí! Vybrali jsme pro vás několik dalších tipů, ve kterých u stromečku zazáříte! A navíc je můžete vynést i na další příležitosti, takže se nemusíte bát jejich využití. Která barva a styl u vás zvítězí? 

INSPIRACE

Oslavte blížící se Den matek s úsměvem a stylovými tipy!

Vítejte ve světě módy, kde každý outfit vypráví příběh plný lásky a vděčnosti. Ať už jste dcerou, která chce udělat své mamince radost, nebo už jste sama matkou, která si chce užít tento den s těmi nejbližšími, máme pro vás připravené nápady na outfity a dárky, které zahřejí u srdce...

Základní pravidla kombinace barev ve vašem outfitu

Kombinování barev na oblečení může být pro mnoho lidí pořádný oříšek. Aby ne - v obchodech a na e-shopech jsou k sehnání kousky snad ve všech barvách, které existují. Jak je ale spojit dohromady, aby vytvořily dokonalou souhru? 

Inspirace na zamilované jarní outfity

Už zítra přivítáme ten nejzamilovanější měsíc v roce - květen, lásky čas! Příroda ožívá a něha i vášeň je ve vzduchu cítit více než kdy jindy. Pro páry, které hledají způsob, jak sdílet svou lásku a styl, je toto období skvělou příležitostí pro vytvoření nezapomenutelných a zamilovaných outfitů...

V hlavní roli sako! Jak ho nosit, aby to nebyla nuda?

Evergreen, který jednoznačně patří do povinné výbavy každého stylového šatníku, také podléhá módnímu diktátu. Naučíme vás, jak tento svršek zkombinovat tak, aby to byla zábava.

Vyrazte na pohádkový víkend na Broumovsko

Jaro je v plném proudu a někdy nás již dokonce navštíví i letní teploty. Je tedy čas na dobrodružné výlety do krás přírody ČR. Byli jste už třeba na Broumovsku? Dokonalost sama!

Nekonečná láska Carly a značky KARL LAGERFELD

Influencerka Carly Kirsten značce KARL LAGERFELD propadla již před několika lety a tento vztah stále sympaticky roste a zesiluje. Inspirujte se jejími oblíbenými kousky na rande, večeři i volný čas.