Blog - - Dokonalé spojení značky DIESEL a influencerky Anny Marie Purić

Dokonalé spojení značky DIESEL a influencerky Anny Marie Purić

Italská značka DIESEL posouvá všechny hranice a podmaňuje si téměř každého. Výjimkou není ani influencerka Anna Maria Purić, která přináší 3 originální looky pro vaši inspiraci!

23. ledna 2024

Lucie Švábenská

Foto: @bety.oud

Brand, kterému propadly masy lidí. Brand, který udává trendy. Brand, který je sexy, provokativní, ale i elegantní. To je DIESEL! A jeho kouzlu se neubránila ani influencerka Anna Maria Purić! Ať už máte jakoukoliv náladu, tato značka vás nenechá na holičkách a zároveň vám dodá extra drive. To se zas a znovu potvrdilo i v dávce inspirace, kterou si pro vás Anna Maria připravila. 

Comfy & sexy

Máte den, kdy chcete být v pohodlí, ale zároveň sexy? Není problém! Šaty z příjemné látky, která bude jako vaše druhá kůže, jsou na to jako dělané a jejich střih to pouze potvrzuje. Vytvoří vám ženské křivky, ale zároveň vás neobepnou tak, abyste se musela neustále kontrolovat nebo zatahovat bříško. Lahvově zelená je aktuálně stále jednou z nejvíc trendy barev a celoplošný nápis DIESEL dá všem ve vašem okolí najevo vaši rebelskou část osobnosti. Nejedná se totiž o žádný drobný detail, ale jasný postoj! A jako třešnička na dortu je fakt, že šaty můžete nosit v mnoha stylech, záleží, jak je doladíte! Elegantně s černými silonkami a podpadky nebo v létě na holé tělo, naboso či se sandálky? Žádná varianta se nezakazuje, právě naopak! Tak se toho nebojte využít. 

Foto: @bety.oud

Nepřehlédnutelná 

Po šatech se Anna Maria opřela do hravosti kombinací, kterým se u DIESELu meze nekladou a dala dohromady look, jenž na ulici zkrátka nepřehlédnete! Tričko a kalhoty jsou klasického nijak výjimečného střihu, který se ale zároveň skvěle doplňuje. K tomu zvolila výrazné kousky v podobě bundy a kabelky, které rozhodně nejsou pro někoho, kdo se bojí vyčnívat. Stříbrná puffer bunda vás zahřeje a navíc je dokonalým trendy fashion kouskem do vašeho šatníku. Můžete ji vynést takřka k čemukoli a na mnoho příležitostí. Kabelka je ikonická kapitola sama o sobě a svou výrazností a originalitou vytváří rebelský dojem celého looku. Detail, který zkrátka dělá celý fit. Barvou skvěle ladí s červeno-bílou kombinací trička a její potisk rozhodně není pro slabé povahy. Tento kousek musíte umět vynosit a "prodat", ale pokud se na to cítíte, tak vězte, že se stane jedním z vašich nejoblíbenějších rebelských doplňků!

Foto: @bety.oud

Prostě DIESEL!

Ve stejném duchu, jako kabelka ve druhém outfitu, zvolila Anna Maria rovnou celé šaty a my říkáme - BRAVO! Look, který je naprosto dokonalý pro každou rebelku a ženu, která chce být sexy a zkrátka vidět, ale vlastně nechce ukázat až moc kůže. Přesně to tento fit splňuje a výrazný originální potisk už z dálky křičí - DIESEL! Opět můžete vynést v mnoha variantách, ať už elegantně s lodičkami a silonkami nebo více rockově s boots. Zde se meze opravdu nekladou. Naopak - nebojte se experimentovat, to k tomuto brandu zkrátka patří! 

Foto: @bety.oud

Všechny kousky jsou z kolekce fw23, která je aktuálně v sezónním výprodeji, tak Neváhejte a ulovte si své vyvolené looky!

BUĎTE SVÁ, BUĎTE ORIGINÁLNÍ, BUĎTE SEXY. BUĎTE DIESEL! 

INSPIRACE

V hlavní roli sako! Jak ho nosit, aby to nebyla nuda?

Evergreen, který jednoznačně patří do povinné výbavy každého stylového šatníku, také podléhá módnímu diktátu. Naučíme vás, jak tento svršek zkombinovat tak, aby to byla zábava.

Vyrazte na pohádkový víkend na Broumovsko

Jaro je v plném proudu a někdy nás již dokonce navštíví i letní teploty. Je tedy čas na dobrodružné výlety do krás přírody ČR. Byli jste už třeba na Broumovsku? Dokonalost sama!

Nekonečná láska Carly a značky KARL LAGERFELD

Influencerka Carly Kirsten značce KARL LAGERFELD propadla již před několika lety a tento vztah stále sympaticky roste a zesiluje. Inspirujte se jejími oblíbenými kousky na rande, večeři i volný čas.

Slaďte se s Bibiánou a Adamem Bardy v nové kolekci GANT

Styl jim rozhodně nechybí, ať už vyráží kamkoli. Bibiána a Adam jsou dvojicí, u které by se mohlo inspirovat mnoho z nás. Při svém seznámení se s aktuálními novinkami oblíbené značky GANT si vybrali fity, ze kterých bychom si měli vzít příklad do posledního detailu. Jen si přečtěte proč!

Naučte se třídit svůj šatník chytře a zároveň ekologicky

Populární metoda Marie Kondo má jistě něco do sebe, ale musíte se opravdu většiny věcí zbavit? Poradíme vám, jak na to jít jinak a zároveň doporučíme 8 kousků, kterých byste se nikdy zbavovat neměla...

Velikonoce v novém

Jsou tady Velikonoce a s nimi spojené příjemné akce strávené s vašimi blízkými. Pokud zrovna přemýšlíte nad tím, co si obléknout pro tyto příležitosti, v tomto článku pro vás máme tipy na tři různé outfity - od neformálního brunche až po slavnostnější oslavu nebo piknik v přírodě…