Blog - - GANT byl součástí Copenhagen Fashion Week!

GANT byl součástí Copenhagen Fashion Week!

Jak a kde event probíhal, kdo se zúčastnil a proč je vlastně značka GANT součástí kodaňského týdne módy?

22. srpna 2023

Lucie Švábenská

Každou sezónu se pravidelně konají 4 fashion weeky ve 4 základních módních městech - Londýně, Miláně, Paříži a New Yorku. Kromě nich se ale samozřejmě týdny módy dotkly i dalších metropolí a jednou z těch zásadních je jednoznačně Kodaň. Tato lokace sice nenabízí přehlídky těch nejluxusnějších módních značek, ale za to zde dostanete nálož nejaktuálnějších novinek v oblasti udržitelnosti a budoucnosti módního průmyslu. V tomto ohledu se jedná o naprosto unikátní týden módy. I díky tomu se v programu již několik let objevuje také značka GANT, která nechyběla ani tentokrát. 

                                Jedinečnost CPHFW

Skandinávská móda je výjimečná a natolik odlišná v mnoha směrech. Poznáte ji hned na první pohled a je tomu tak i u kousků GANT. Kromě vizuální stránky si ale severské značky také více než kdo jiný zakládají na dalším faktoru, kterým je ohleduplnost vůči naší planetě. GANT se v tomto díky svým nadčasovým lookům našel a spojení s CPHFW je tak naprosto logické. 

Poslední ročník se konal od 7. srpna do 11. srpna 2023. Během těchto dní byly představeny novinky pro nadcházející sezónu, a to v mnoha oblastech, jako jsou barvy, střihy, trendy, ale také zmíněná budoucnost módy a vliv udržitelnosti. GANT sice nepořádal přehlídku nebo oficiální prezentaci, v rámci které by představil svou další kolekci, ale i tak si nenechal ujít příležitost být součástí a do programu zařadil event na podporu značky včetně ukázky aktuální kolekce. 

                                GANT Fashion Week Party

Akce se konala v ikonickém Kayak baru, který je v Kodani proslulý. Nabízí krásné prostředí u vody, zázemí
s barem uvnitř, ale také několik prostorných teras venku s jedinečnými výhledy na město. Právě zde byl umístěn i DJ, který návštěvníky provázel celým večerem. Tedy téměř celým, protože se bohužel v průběhu večera dostavil pro Kodaň tolik charakteristický déšť. Ani ten ale atmosféru nepokazil a zábava pokračovala až do rána. Jak celá událost vlastně probíhala? 

Na začátku večera nechybělo příjemné zahájení zástupci značky GANT, po něm následovala postupná zábava a vzájemné poznávání se, což bylo velmi zajímavé a často přínosné. Po dobu celé akce byla zajištěna mladistvá hudba díky již zmíněnému DJ, která ukazovala, jakým směrem se brand postupně vydává, a že GANT není pouze pro businessmany, ale svůj zásah přesouvá i na mladší generaci, která upřednostňuje trendy a nápadité kousky. Atmosféru doplňovaly drinky namíchané speciálně pro tento večer, krásná světelná výzdoba a především několik fotostěn, u kterých osobnosti dokonce stály fronty, aby si mohly zvěčnit památku na tento skvělý večer. 

Mezi zúčastněnými byli zástupci z různých zemí, kteří reprezentovali brand na daném trhu. Dále nechyběli modelové a modelky pro značku GANT a na guest listu byli samozřejmě také novináři a influenceři. Co všechny ale spojovalo? Rozhodně láska ke značce GANT, která byla vidět na outfitech všech přítomných. Nápaditost a jedinečnost neznala mezí. Zde se také ukázalo, jak rozmanitá je aktuální kolekce, na kterou většina návštevníků vsadila. A vlastně díky tomu se dá říct, že se i zde konala prezentace nejnovějších produktů GANT. Její forma byla však ještě lepší, než klasická přehlídka. 

GANT Fashion Week Party jsme si tedy nemohli nechat ujít ani my, jakožto zástupci značky GANT na českém, slovenském a maďarském trhu. Vyrazili jsme společně s influencery a novináři a už teď se těšíme
na další sezónu!

NOVINKY

Peak Performance spojuje extrémní dobrodružství s nekompromisním stylem

S novým ročním obdobím přichází ruku v ruce také nová kolekce! Co si pro vás přichystala přední švédská značka outdoorového oblečení a vybavení tentokrát? Pokud toužíte po dobrodružství, adrenalinu a nekonečných výzvách, nová kolekce Peak Performance je přesně to, co hledáte...

Novinky KARL LAGERFELD jsou tady!

Jaro je tady a s ním přichází i nová kolekce KARL LAGERFELD! Tento gigant mezi módními brandy nás vtáhne do světa barev, svěžesti a optimismu. Jestli se už ani vy nemůžete dočkat jarního oblečení plného elegance a inovace, neváhejte a nechte se inspirovat tímto fashion fenoménem, který vždy dokáže překvapit a nadchnout…

Připravte se na sezónu SS24 s novou kolekcí značky GANT

Je na čase obnovit a připravit šatník na blížící se jaro/léto 2024! V nové kolekci značky GANT nebude chybět nadčasová elegantní klasika, která vás provede nadcházejícími měsíci, ale ani hravé kousky na vaši letní dovolenou...

KARL LAGERFELD přichází s kolekcí FW23. Co vše přináší?

Další sezona klepe na dveře, a tak nové kolekce postupně, ale jistě přebírají vládu. Letní šaty vyměníme za svetříky a bundy, což je pro mnoho lidí smutná zpráva, ale až uvidíte, co si pro vás přichystal brand KARL LAGERFELD, tak se na podzim/zimu 2023 začnete těšit i vy!

Které osobnosti si nenechaly ujít přehlídku DIESEL v rámci Milan Fashion Week a jaké outfity zvolily?

Který look návštěvníků fashion show DIESEL u vás vítězí?

Zpříjemněte si nadcházející dny novinkami KARL LAGERFELD

Ať už se na poklesy teplot a změnu podnebí těšíte či nikoli, novinky z kolekce PF23 značky KARL LAGERFELD vám zlepší každý den.