Blog - - Inspirace na zamilované jarní outfity

Inspirace na zamilované jarní outfity

Už zítra přivítáme ten nejzamilovanější měsíc v roce - květen, lásky čas! Příroda ožívá a něha i vášeň je ve vzduchu cítit více než kdy jindy. Pro páry, které hledají způsob, jak sdílet svou lásku a styl, je toto období skvělou příležitostí pro vytvoření nezapomenutelných a zamilovaných outfitů...

30. dubna 2024

Aneta Hostková

Pastelová harmonie

Páry teď mají možnost prozkoumat škálu pastelových tónů, od něžné růžové až po světle modrou či jemně žlutou. Zkuste ladit svůj outfit s partnerem, například dámské šaty a pánský svetr ve stejném pastelovém odstínu, a vytvořte tak něžně elegantní partner look.

Květinová romance

Květinové vzory jsou vždy in, a to zejména v jarní sezóně. Experimentujte s kombinacemi jednobarevných kousků oblečení a květinových motivů. Co takhle pánský oblek s květinovou košilí a dámské šaty se stejným vzorem? Romantika ve stylu!

Denim a bílá

Klasika nikdy nezklame. Kombinace denimu a bílé barvy je vždy osvěžující a stylová. Pánské džíny s bílou košilí a dámská denimová sukně s bílým topem vytvářejí elegantní, ale zároveň ležérní vzhled ideální pro jarní procházky či romantické večeře venku.

Koordinovaná elegance

Na formálnější události si můžete vybrat párový outfit ve stejném barevném odstínu. Tento krok dodá vašemu looku sofistikovanost a koordinaci, která si zaslouží pozitivní pozornost.

Ležérní chic

Pokud preferujete volnější styl, zkuste kombinovat polo tričko s chino kalhotami pro něj a podobně laděné outfity pro ni. Tato volba je skvělá pro neformální procházky, pikniky v parku nebo odpolední kávu venku.

Oslnivé doplňky

Nezapomeňte na sílu doplňků. Párové náramky, hodinky pro něj a elegantní šperky pro ni mohou vašim outfitům dodat ten správný punc originality.

Společné vášně

Zkuste zakomponovat do svého oblečení společné zájmy nebo oblíbené motivy. Tento osobní dotek přidá vašim outfitům další rozměr a posílí pouto mezi vámi.

Ať už se rozhodnete pro jakoukoli společně laděnou kombinaci, nezapomeňte si užít jarní atmosféru a sdílet tyto krásné okamžiky s tím nejdůležitějším člověkem ve svém životě. Jaro je přece o nových začátcích a společných dobrodružstvích!

Obdivujeme outfity, které vznikají v našich prodejnách. tento pochází z prodejny KARL LAGERFELD store Aupark Bratislava. takže Pokud toužíte po podobně super stylingu, neváhejte se na ně obrátit!

INSPIRACE

Tepláky i mimo domov? Ano, ale jen za určitých podmínek

I když by Karl Lagerfeld neměl radost, protože podle něj byly tepláky znamením osobní porážky, už i tenhle kousek se pomalu, ale jistě, přesunul z našich domovů a fitness center i na veřejnost. Dnes si tepláky, legíny a teplákovky můžete s klidným svědomím obléknout nejen na gauč ke sledování televize, ale třeba i na výlet do města. Musíte ale vědět, jak na to.

Oslavte blížící se Den matek s úsměvem a stylovými tipy!

Vítejte ve světě módy, kde každý outfit vypráví příběh plný lásky a vděčnosti. Ať už jste dcerou, která chce udělat své mamince radost, nebo už jste sama matkou, která si chce užít tento den s těmi nejbližšími, máme pro vás připravené nápady na outfity a dárky, které zahřejí u srdce...

Základní pravidla kombinace barev ve vašem outfitu

Kombinování barev na oblečení může být pro mnoho lidí pořádný oříšek. Aby ne - v obchodech a na e-shopech jsou k sehnání kousky snad ve všech barvách, které existují. Jak je ale spojit dohromady, aby vytvořily dokonalou souhru? 

Inspirace na zamilované jarní outfity

Už zítra přivítáme ten nejzamilovanější měsíc v roce - květen, lásky čas! Příroda ožívá a něha i vášeň je ve vzduchu cítit více než kdy jindy. Pro páry, které hledají způsob, jak sdílet svou lásku a styl, je toto období skvělou příležitostí pro vytvoření nezapomenutelných a zamilovaných outfitů...

V hlavní roli sako! Jak ho nosit, aby to nebyla nuda?

Evergreen, který jednoznačně patří do povinné výbavy každého stylového šatníku, také podléhá módnímu diktátu. Naučíme vás, jak tento svršek zkombinovat tak, aby to byla zábava.

Vyrazte na pohádkový víkend na Broumovsko

Jaro je v plném proudu a někdy nás již dokonce navštíví i letní teploty. Je tedy čas na dobrodružné výlety do krás přírody ČR. Byli jste už třeba na Broumovsku? Dokonalost sama!