Blog - - Inspirujte se výběrem z kolekcí DIESEL u influencerky Barbory Miklové

Inspirujte se výběrem z kolekcí DIESEL u influencerky Barbory Miklové

Značka DIESEL má čím dál více fanoušků a mezi ně již patří také influencerka a bývalá tenistka Barbora Miklová. Které kousky u ní vítězí?

13. září 2023

Lucie Švábenská

Každá značka má své oblíbence a brand DIESEL si jich získává s každým dnem a každou novou kolekcí čím dál více. Změna jejich identity a stylu, která přišla s návrhářem Glennem Martensem, se ukazuje jako správnou volbou a vliv brandu zasahuje více mladých stylových lidí než kdy jindy.  Jejich kousky můžete vidět na osobnostech z celého světa a Česko a Slovensko rozhodně nejsou výjimkou. 

To potvrzuje i bývalá tenistka a influencerka Barbora Miklová. Tu již jistě znáte z našeho Instagramu, kde se často objevuje i ve spojitosti s dalšími značkami z našeho portfolia VERMONT. Tentokrát si pro vás ale připravila inspiraci ve spojení s jejími oblíbenými kousky DIESEL. Vsadila na základní basic produkty, které jednoduše zkombinujete do mnoha outfitů - ať už na procházku městem, kratší běh v přírodě nebo například elegantní look, v němž můžete i do kanceláře. Stačí vždy vyměnit doplňky, které umí mnohé, jen se přesvědčte sami!  

Na co vsadila Barbora Miklová? 

INSPIRACE

1 šaty, 2 styly! Jak dosáhnout elegantního i sporty looku s jedním kouskem?

Nemáte zájem vlastnit bohatý šatník, ale ráda byste nosila elegantní i sportovní styl? Řešení je jednoduché - styling a doplňky! Díky nim můžete proměnit celý outfit během chvilky. S bývalou tenistkou Barborou Miklovou si ukážeme, jak na to!

Síla barev a proč je důležité, co si oblékáme?

Léto je v plném proudu a je čas nechat barvy mluvit za nás! Barvy nejsou jen o stylu, ale také o tom, jak se cítíme a jak nás vnímají ostatní. Ať už se rozhodnete pro osvěžující tyrkysovou nebo vášnivou červenou, odstíny, kterými se obklopujeme a do kterých se oblékáme, mají kouzelnou schopnost měnit naši náladu a energii. Jste připraveni cítit se fantasticky? Pojďme se ponořit do světa barev a objevit, jak mohou oživit váš letní šatník i vaši duši...

Kundosaki a 4x DIESEL!

Spojení značky DIESEL a influencerky Kateřiny Klinderové alias Kundosaki do sebe zapadlo naprosto dokonale. Obě jsou provokativní, sebevědomé a navíc mají hned několik podob! Která je ta nejlepší?

Perfektní den u vody: Vaše letní must-haves

Rozpálené slunce, mírný vánek, vonící čerstvě posečená tráva, Aperol a vychlazený meloun – pro většinu z nás nejoblíbenější roční období je tady. I vy určitě strávíte pár dní u vody, ať už u českého rybníka, bazénu nebo krásně šumícího moře, tak se na ně pojďte naladit s námi...

3 tipy na letní elegantní outfity KARL LAGERFELD

Nevíte, co si obléknout v horkých letních dnech, abyste vypadaly stylově a zároveň vám bylo příjemně? Influencerka Carly Kirsten si pro vás připravila tip na outfit do kanceláře, na večeři, ale i na vaši vysněnou dovolenou. A to vše od své milované značky KARL LAGERFELD.

Pojďte s Filipem Tůmou na golfové hřiště!

Chystáte se na green a nevíte, jaký outfit zvolit? Inspirujte se Filipem, který opět vsadil na osvědčené kousky Peak Performance, tentokrát z kolekce jaro/léto 2024.