Blog - - Inspirujte se výběrem z kolekcí Peak Performance u influencerky Elišky Hudcové

Inspirujte se výběrem z kolekcí Peak Performance u influencerky Elišky Hudcové

Vášeň influencerky a dobrodružky Elišky Hudcové neboli Timetofit, jak ji můžete znát z Instagramu, pro Peak Performance není žádnou novinkou. Jaké produkty zvolila na svou nedávnou cestu do oblíbeného Norska?

15. září 2023

Lucie Švábenská

Spojení značky Peak Performance a influencerky Elišky Hudcové není nic nového. Dobrodružství je její druhé jméno a těší nás, že na každé z nich bere s sebou také kvalitní, funkční a odolné oblečení tohoto švédského brandu. To je totiž nejen to nejlepší do outdooru, ale také to nejstylovější. 

V naší nabídce najdete objemné množství artiklů, které je navíc (u většiny věcí) hned v několika barevných variantách. Můžete si tak sestavit look na každou náladu. Vyspali jste se do růžova? Není problém! Minulou sezónu vsadil Peak Performance na baby pink a nyní vás v rámci kolekce FW23 čeká krásná výrazná tmavě růžová, v které vás nikdo a nikde nepřehlédne. Pokud ale raději splýváte s přírodou, jako právě Eliška, tak zkuste vsadit na zemitější tóny. Se zelenou rozhodně neuděláte chybu, jen se podívejte na fotky, které naše dobrodružka vyfotila na jejím posledním výletě do Norska. V barevné paletě nechybí ale ani základní barvy, jako jsou černá a bílá, pokud se necítíte na žádné výrazné experimenty. Nebojte, myslíme opravdu na všechny. 

Na co Eliška vsadila tentokrát? 

INSPIRACE

Trendy z 90. let, které můžete nosit právě teď!

Móda se pořád vrací, točí se dokola jednotlivé prvky typické pro určitá období a ty se pak pomalu přelévají do dalších dekád. Trendy z devadesátek patří mezi nejoblíbenější vůbec, tak proč je nezakomponovat do podzimního šatníku? Připravte se na pořádnou dávku nostalgie.

Retro revoluce? DIESEL přináší nový pohled na vintage styl

Vítejte v čase, kde minulost a přítomnost splývají v jeden magický okamžik – DIESEL představuje retro revoluci, která boří hranice mezi včerejškem a dneškem. Pokud jste si mysleli, že vintage styl je jen archivní nostalgie, připravte se na úplnou redefinici. DIESEL totiž uchopil minulost, pořádně ji proklepl, oklepal a přetvořil do moderní podoby, která dýchá současnou energií.

KARL LAGERFELD Jeans jako střet dvou světů

Když se trendy potkají s nostalgií, vzniká magie – a právě to KARL LAGERFELD Jeans ztělesňuje ve své nové kolekci. Naše společnost dnes touží po něčem víc než jen po oblečení – chce vyjádřit svou identitu, navázat na minulost a současně stát pevně v přítomnosti. A co by mohlo být symboličtější než univerzitní styl, který vrací vzpomínky na mladistvou energii a svobodu?

Barevná paleta podzimu 2024: Co se bude nosit?

S prvním podzimním ochlazením se na scénu vrací nejen teplé kabáty a pletené svetry, ale také pestrá paleta barev, která nás zahřeje už na pohled. Letošní sezóna se nese ve znamení neotřelých odstínů, které rozjasní i ty nejpochmurnější dny. Pojďme se ponořit do trendů, které letos ovládnou ulice, a podívejme se na nejžhavější barvy, které by neměly chybět v žádném šatníku.

Přiostřujeme! Z Kundosaki a nové kolekce DIESEL nespustíte oči!

Třikrát jinak, ale vždy nespoutaná a svá! To platí jak o influencerce Kateřině Klinderové alias Kundosaki, tak o značce DIESEL. Jejich spojení a nová kolekce FW24 vás dostane do kolen.

Back to School pro dospělé

Září – pro mnohé měsíc plný nových začátků, návratů do rutiny a očekávání. I když nám možná školní léta dávno utekla, proč se nenechat inspirovat módou, která k nim neodmyslitelně patří? Školní uniformy, pletené vesty, mokasíny a batohy, to vše může přinést do vašeho šatníku nádech nostalgie, ale s moderním twistem. Back-to-school styl pro dospělé je o tom, jak zkombinovat tradiční prvky s aktuálními trendy, a přitom zůstat chic a relevantní v každodenním životě...