Blog - - Jen růžová to... Musí být!

Jen růžová to... Musí být!

Poddejte se barvě tohoto léta, ne-li roku! Ať už do outfitu zakomponujete pouze jeden sladký doplněk nebo vsadíte na všechny dostupné odstíny růžové, tato barva by vám v šatníku letos rozhodně chybět neměla!

20. července 2023

Lucie Švábenská

Může být nějaký trend ještě sladší? Odpověď zní ne! Tzv. Barbiecore ovládl celý svět a za vše může především příchod velmi očekávaného filmu Barbie, v hlavních rolích s ikonami Margot Robbie a Ryanem Goslingem. Už to je téměř záruka úspěchu, ale když tyto dvě jména doplní několik dalších známých osobností a navíc historie a úspěch té nejznámější panenky, tak je nová celosvětová mánie zrozena a předsudky o sweet odstínech jako by nebyly! 

Po vzoru Barbie a Kena růžovou do šatníku zařadil nespočet celebrit a není se čemu divit. Však tato oblíbená postavička je popkulturním fenoménem už více než 60 let a její éra ještě rozhodně není u konce, ba naopak! Výrobce hraček, filmaře, stylisty, make-up artisty a návrháře aktuálně inspiruje více než kdy jindy. Zkrátka kdo se nyní alespoň trochu nevěnuje těmto sladkým odstínům, jako by nebyl. A to přece nemůžete dopustit!

                                 Na růžové vlně

Inspiraci pro své outfity můžete najít naprosto všude kolem vás a sázkou na jistotu je samozřejmě Instagram a online sféra, kde nyní kolují jak stylingy celebrit a influencerů, které jsou často inspirované právě filmem Barbie, tak samozřejmě i looky z tour, které herci v rámci premiéry snímku podstupují. Ty celorůžové jsou pro odvážnější osobnosti, kteří se nebojí pozornosti. A je jedno, jestli zvolíte jeden odstín nebo se v této oblasti vyřádíte a zvolíte jich hned několik.

Nic se však neděje, pokud nedáte dohromady celý outfit.  Stačí zvolit doplněk v této jedinečné barvě a hned se váš look rozzáří. Skvělou volbou je například kabelka, šátek nebo sako, které využijete jak do kanceláře, tak i na drink s přáteli. Každopádně, dámy, pokud chcete jít naprosto po vzoru Barbie, podpadky jsou jasnou volbou. Krok vedle ale neuděláte ani trendy teniskama, které se dají hezky zkombinovat i s elegantnějším vzhledem. 

                                 Jaké zvolit kombinace? 

Jestliže nejste úplný fanoušek a nechcete jít v růžové od hlavy až po paty, zkombinujte ji s černou pro vytvoření balancu, s bílou pro ještě větší sladkost a jemnost, případně při nerozhodnosti zvolte šedou. Ale nebojte se ani červené nebo oranžové! Ano, tyto kombinace jsou pro ty odvážnější, ale uvidíte, že se v nich budete cítit skvěle a pochvaly se budou pouze hrnout. 

KTERÝ KOUSEK BUDE TEN VÁŠ? 

ŽENY

MUŽI

INSPIRACE

Oslavte blížící se Den matek s úsměvem a stylovými tipy!

Vítejte ve světě módy, kde každý outfit vypráví příběh plný lásky a vděčnosti. Ať už jste dcerou, která chce udělat své mamince radost, nebo už jste sama matkou, která si chce užít tento den s těmi nejbližšími, máme pro vás připravené nápady na outfity a dárky, které zahřejí u srdce...

Základní pravidla kombinace barev ve vašem outfitu

Kombinování barev na oblečení může být pro mnoho lidí pořádný oříšek. Aby ne - v obchodech a na e-shopech jsou k sehnání kousky snad ve všech barvách, které existují. Jak je ale spojit dohromady, aby vytvořily dokonalou souhru? 

Inspirace na zamilované jarní outfity

Už zítra přivítáme ten nejzamilovanější měsíc v roce - květen, lásky čas! Příroda ožívá a něha i vášeň je ve vzduchu cítit více než kdy jindy. Pro páry, které hledají způsob, jak sdílet svou lásku a styl, je toto období skvělou příležitostí pro vytvoření nezapomenutelných a zamilovaných outfitů...

V hlavní roli sako! Jak ho nosit, aby to nebyla nuda?

Evergreen, který jednoznačně patří do povinné výbavy každého stylového šatníku, také podléhá módnímu diktátu. Naučíme vás, jak tento svršek zkombinovat tak, aby to byla zábava.

Vyrazte na pohádkový víkend na Broumovsko

Jaro je v plném proudu a někdy nás již dokonce navštíví i letní teploty. Je tedy čas na dobrodružné výlety do krás přírody ČR. Byli jste už třeba na Broumovsku? Dokonalost sama!

Nekonečná láska Carly a značky KARL LAGERFELD

Influencerka Carly Kirsten značce KARL LAGERFELD propadla již před několika lety a tento vztah stále sympaticky roste a zesiluje. Inspirujte se jejími oblíbenými kousky na rande, večeři i volný čas.