Blog - - Kundosaki a 4x DIESEL!

Kundosaki a 4x DIESEL!

Spojení značky DIESEL a influencerky Kateřiny Klinderové alias Kundosaki do sebe zapadlo naprosto dokonale. Obě jsou provokativní, sebevědomé a navíc mají hned několik podob! Která je ta nejlepší?

04. července 2024

Lucie Švábenská

Původní tvář značky DIESEL definovaly hlavně džíny té nejvyšší kvality. Není to však tak dlouho, co brand přešel do nové podoby, ve které si tuto svou tradiční část zachovává, ale přináší nám zároveň mnohem více. Denim je stále na té nejlepší úrovni, ale pracuje se s ním různými styly a v rámci odlišných produktů! To vše navíc DIESEL doplnil o extravagantní, provokativní, sexy i crazy kousky, které pobláznily doslova celý svět!

A s ním i Kateřinu Klinderovou alias Kundosaki, která této italské značce propadla stejně jako my. Není se však čemu divit, společného mají mnohé! Jsou odvážné, sebevědomé, originální, kontroverzní, výrazné, divoké, nekompromisní a navíc mají nekonečně mnoho podob. Od elegance (s  twistem), přes sportovně-pohodlný styl, až po jedinečně extravagantní bombu. Která verze vás oslovuje nejvíc? Inspirujte se, jak být pokaždé jiná a přesto naprosto svá!

Moderní a edgy elegance

Když si vybavíte Kateřinu, tak vás na první dobrou pravděpodobně nenapadnou šaty. A my se ani nedivíme! Ale takové originální potištěné DIESEL jsou už jiná písnička a nakonec tvoří skvělé duo! Řekněte sami. 

Mix odstínů barev, které dohromady volají - léto. Navíc jsou doplněny o černé aspekty a dokonce texty, které je opět strhávají do DIESEL edgy stylu. Ten je umocněn potrhanou svrchní látkou, která na šatech evokuje „pavučinu" a tvoří tak zajímavý kousek, který vynesete do ulic velkoměsta, ale i na dovolenou, rande nebo event, který tento ikonický kousek unese.

Doladit jej můžete jednoduchými, ale i designovými doplňky, takže pokud nemáte náladu vymýšlet, zvolte klasiku. Ale pokud je to naopak, nebojte se odvázat! To samé platí také o obuvi - zvolit můžete podpatky a být za sexy dámu, ale krok vedle neuděláte ani v sandálcích nebo v pantoflích, ve kterých vydržíte pobíhat celý den. 

Denim on denim trochu jinak

Když se řekne denim, většinou se nám všem vybaví klasické džíny, maximálně džínové bundy, a tím to často hasne. DIESEL nám ale jasně říká, že to je velký omyl a dává nám velkou lekci! 

Džínovina se poslední sezóny opět probojovala na první příčky trendů, a tak není divu, že vládne v různých extra kategoriích, jako jsou košile, šaty, boty, kabelky, ale i topy - jako třeba tento. Je originální a svým střihem by skvělý outfit dotvořil sám o sobě, natož když je obohacen o výrazné kameny. Ty oko přitáhnou především pokud v tomto kousku vyrazíte ven za slunečného dne. Odlesky jsou rázem všude, aneb „Halooo, jsem tu a jdu!". Tento topík rozhodně není pro stydlivější povahy. 

Jeho výraznost ale Kateřině nestačila a tak jej doplnila jedinečným setem, který vypadá denimově, ale ve skutečnosti je z velmi příjemné bavlny. Navíc se jedná o spojení dámské sukně a pánského svetru, který zde našel své další uplatnění ve stylingu. 

Celek působí velmi DIESEL - sexy, odvážný, originální, ale zároveň mu nechybí pohodlnost - přesně to, co v perfektním outfitu hledáme. 

Provokativní a sexy

I pánské kousky mohou být sexy, takže až nebudete vědět, co na sebe, sáhněte partnerovi do skříně, vytáhněte větší košili, nastylujte ji jako šaty a voilà! Ready to go! Tato pánská košile DIESEL je základním kouskem, který unosíte oba dva, a to rovnou na mnoho příležitostí. 

Jakmile k ní obujete boty na podpatku, ať už sandálky nebo kozačky, tak máte sexy look na světě. Vhodné jsou ale samozřejmě i botasky nebo třeba boots, které jsou poslední sezóny velice trendy a jen tak výsluní neopustí. Následně fit doplňte o vhodnou kabelku, která vám sedí jak k barvám a stylu outfitu, tak na příležitost dne a buďte už jen za hvězdu. 

Doplňků se zde celkově nemusíte bát. Jakmile zvolíte základ v podobě košile à la šatů, tak se vám otevírají možnosti, hrát si s detaily a doplňky, tak toho klidně využijte a odvažte se! 

V pohodlí i stylu 

Kromě extravagance a odvážných outfitů vás DIESEL nezklame ani v okamžicích, kdy zkrátka preferujete klasiku a pohodlí, ale zároveň se nechcete úplně vzdávat cool stylu. I tyto dny jsou, kolikrát dokonce převažují a zná je i Kateřina, která propadla těmto denimovým kapsáčům, které ji okouzlily nejen svou pohodlností, ale také délkou. DIESEL nabízí i extra dlouhé kousky, takže opravdu stojí za prozkoumání. 

Doplnila je mikinou s výrazným sprejovým potiskem, který jen tak nepřehlédnete a i ze základního outfitu udělá něco trochu extra. Když navíc look doplníte páskem s ikonickým D, koženou bundou a cross body kabelkou, je na světě fit jako dělaný na celodenní běhání po městě. 

Chybu ale neuděláte ani s overalem! To je kousek, kterého se mnozí bojí, není ale vůbec proč. Jako u šatů vám vypomůže, když se vám nechce vůbec nic vymýšlet a dávat dohromady hezký outfit. Zkrátka si ho obléknete a jdete. A některé mají krásné střihy nebo zajímavé detaily, takže následně nemusíte ani nic dovymýšlet. 

Pokud však máte kousek základního střihu a černé barvy, můžete jej naopak sladit s jakýmikoli doplňky, takže záleží na vaší náladě a jak moc chcete být viditelná. 

BUĎTE SVÁ, SEXY, PROVOKATIVNÍ A JINÁ! BUĎTE DIESEL! 

ŽENY

MUŽI

INSPIRACE

Trendy z 90. let, které můžete nosit právě teď!

Móda se pořád vrací, točí se dokola jednotlivé prvky typické pro určitá období a ty se pak pomalu přelévají do dalších dekád. Trendy z devadesátek patří mezi nejoblíbenější vůbec, tak proč je nezakomponovat do podzimního šatníku? Připravte se na pořádnou dávku nostalgie.

Retro revoluce? DIESEL přináší nový pohled na vintage styl

Vítejte v čase, kde minulost a přítomnost splývají v jeden magický okamžik – DIESEL představuje retro revoluci, která boří hranice mezi včerejškem a dneškem. Pokud jste si mysleli, že vintage styl je jen archivní nostalgie, připravte se na úplnou redefinici. DIESEL totiž uchopil minulost, pořádně ji proklepl, oklepal a přetvořil do moderní podoby, která dýchá současnou energií.

KARL LAGERFELD Jeans jako střet dvou světů

Když se trendy potkají s nostalgií, vzniká magie – a právě to KARL LAGERFELD Jeans ztělesňuje ve své nové kolekci. Naše společnost dnes touží po něčem víc než jen po oblečení – chce vyjádřit svou identitu, navázat na minulost a současně stát pevně v přítomnosti. A co by mohlo být symboličtější než univerzitní styl, který vrací vzpomínky na mladistvou energii a svobodu?

Barevná paleta podzimu 2024: Co se bude nosit?

S prvním podzimním ochlazením se na scénu vrací nejen teplé kabáty a pletené svetry, ale také pestrá paleta barev, která nás zahřeje už na pohled. Letošní sezóna se nese ve znamení neotřelých odstínů, které rozjasní i ty nejpochmurnější dny. Pojďme se ponořit do trendů, které letos ovládnou ulice, a podívejme se na nejžhavější barvy, které by neměly chybět v žádném šatníku.

Přiostřujeme! Z Kundosaki a nové kolekce DIESEL nespustíte oči!

Třikrát jinak, ale vždy nespoutaná a svá! To platí jak o influencerce Kateřině Klinderové alias Kundosaki, tak o značce DIESEL. Jejich spojení a nová kolekce FW24 vás dostane do kolen.

Back to School pro dospělé

Září – pro mnohé měsíc plný nových začátků, návratů do rutiny a očekávání. I když nám možná školní léta dávno utekla, proč se nenechat inspirovat módou, která k nim neodmyslitelně patří? Školní uniformy, pletené vesty, mokasíny a batohy, to vše může přinést do vašeho šatníku nádech nostalgie, ale s moderním twistem. Back-to-school styl pro dospělé je o tom, jak zkombinovat tradiční prvky s aktuálními trendy, a přitom zůstat chic a relevantní v každodenním životě...