Blog - - Lehká a ikonická Heliovka je základ

Lehká a ikonická Heliovka je základ

Lehkost peří, snadná sbalitelnost, celoroční kousek - to je ikonická řada Helium. Máte již tu svou? Jestliže nikoli, po přečtení tohoto článku budete ihned objednávat. Vsadítte se?

29. března 2023

Lucie Švábenská

Pod familiárním názvem „Heliovka“ se skrývá dokonale lehká péřová bunda jako peří samo. Signifikantní prošití ve tvaru vlnek z ní dělá jasně rozpoznatelný kousek švédské značky Peak Performance. Díky své svrchní úpravě je větru i vodoodpudivá, takže bude skvělým parťákem při výpravách do hor, ale i do města. Péřové složení 90/10 neboli poměr kachního a prachového peří z ní dělá dokonalou hřejivou vrstvu. Nemusíte ji používat jen v zimě, ale hodí se jako celoroční pohotovostní kousek, když se vydáte třeba v létě do hor. V batohu ji rozhodně unesete.

K dostání jsou různé barvy a různé varianty jak pro muže, tak pro ženy i děti. Přestože je již s námi 10 let, každou sezónu se vyvíjí a sami možná zjistíte, že jedna nestačí.

Každý fanoušek Peak Performance by měl mít svoji „heliovku“, aspoň jednu…

Tak která?

INSPIRACE

Nekonečná láska Carly a značky KARL LAGERFELD

Influencerka Carly Kirsten značce KARL LAGERFELD propadla již před několika lety a tento vztah stále sympaticky roste a zesiluje. Inspirujte se jejími oblíbenými kousky na rande, večeři i volný čas.

Slaďte se s Bibiánou a Adamem Bardy v nové kolekci GANT

Styl jim rozhodně nechybí, ať už vyráží kamkoli. Bibiána a Adam jsou dvojicí, u které by se mohlo inspirovat mnoho z nás. Při svém seznámení se s aktuálními novinkami oblíbené značky GANT si vybrali fity, ze kterých bychom si měli vzít příklad do posledního detailu. Jen si přečtěte proč!

Naučte se třídit svůj šatník chytře a zároveň ekologicky

Populární metoda Marie Kondo má jistě něco do sebe, ale musíte se opravdu většiny věcí zbavit? Poradíme vám, jak na to jít jinak a zároveň doporučíme 8 kousků, kterých byste se nikdy zbavovat neměla...

Velikonoce v novém

Jsou tady Velikonoce a s nimi spojené příjemné akce strávené s vašimi blízkými. Pokud zrovna přemýšlíte nad tím, co si obléknout pro tyto příležitosti, v tomto článku pro vás máme tipy na tři různé outfity - od neformálního brunche až po slavnostnější oslavu nebo piknik v přírodě…

Chcete si letos užít dokonalé poslední lyžování? Vyrazte do Gruzie!

Freeridový ráj i dokonale upravené 5 kilometrové sjezdovky s dechberoucími výhledy? Vítejte na ski tripu v Gruzii...

Umění sbalit si kufry

Není „šlapání na kufry“ zrovna vaše hobby? Tady je trochu inspirace, jak vyrazit na cesty elegantně a beze stresu...