Blog - - Nekonečná láska Carly a značky KARL LAGERFELD

Nekonečná láska Carly a značky KARL LAGERFELD

Influencerka Carly Kirsten značce KARL LAGERFELD propadla již před několika lety a tento vztah stále sympaticky roste a zesiluje. Inspirujte se jejími oblíbenými kousky na rande, večeři i volný čas.

16. dubna 2024

Lucie Švábenská

Brand KARL LAGERFELD má tu výhodu, že je opravdu všestranný. Ať už se chystáte jen tak mezi lidi nebo naopak potřebujete dodržet konkrétní dress code, zde jste na správné adrese. A to je jedna z mnoha věcí, které má na této značce influencerka Carly Kirsten ráda. Při její návštěvě prodejny v nákupním centru Westfield Chodov si opět vybrala hned několik outfitů využitelných na vícero příležitostí. 

Jako první představujeme look, který vám už svou barevnou paletou rozproudí krev v žilách! Červená barva rozzáří jakýkoli outfit, takže je to vždy správná volba. Jako doplněk můžete zvolit třeba jen kabelku a ti nebojácní mohou sáhnout po nějakém dalším výraznějším kousku, jako je například tato červená bunda. 

Zbytek outfitu šla Carly do černé, čímž vytvořila nestárnoucí klasiku, především v kombinaci s červenou rtěnkou. Ta fitu dodává dávku ženskosti a sex-appealu, který podtrhují také boty na podpatku. Výrazné kousky jako bunda, kabelka a boty na podpatku jsou doplněny pouze klasickými kalhotami širokého střihu a upnutým tričkem se zajímavým a sexy prostřihem.

Dejte si pozor na balanc celého vyznění - jak se říká, čeho je moc, toho je přece jen příliš. 

Následně se Carly pustila do outfitu, který může být velmi variabilní, ačkoli se to na první pohled nemusí zdát. Klasická bílá košile je základ značky KARL LAGERFELD a zde ji ještě podtrhuje hlava ikonické postavičky vytvořena z blýskavých kamínků, což ji dělá jedinečnou. Nosit ji můžete rozeplou přes crop top či tílko, ti odvážnější i přes krásnou podprsenku určenou pro oko okolí.

Pokud ale potřebujete oficiálnější look nebo se necítíte ve vlající košili, stačí zapnout na knoflíčky a to buď do výše výstřihu nebo klidně až po krk po vzoru samotného Karla. K bílé košili pak můžete obléct naprosto cokoli, záleží na tom, jakého výsledkého stylu chcete docílit. Společenské kalhoty, džíny, sukně, zvolit můžete opravdu nespočet variant. 

To samé platí i o doplňcích. Zde pouze pozor na další blýskavé aspekty, aby třpytu nebylo příliš a výsledek nepůsobil zbytečně lacině. 

A na konec tu máme fit, který můžete vynést na mnoho příležitostí. Na rande, večeři, drink s přáteli, do práce a podobně. Černý top korzetového střihu vám vytvoří nádhernou siluetu a dekolt. Tento kousek je opět možné kombinovat na více stylů, Carly zvolila variantu, která vypadá elegantně, sexy a casual zároveň. 

Džíny dodávají celému výsledku skvělý odlehčený a zároveň mladistvý vibe. Na důležitější event je stačí vyměnit za klasické široké kalhoty, lodičky a jste také ready to go. Boty jsou pohodlné a Carly v nich tak vydrží běhat celý den až po zmíněný večerní drink. Cvočky jim navíc dávají cool rockový nádech. Ten je ale zjemněn kontrastově mini kabelkou, do které dáte své nejdůležitější cennosti. Kousek, který skvěle doplňuje celý outfit a zároveň ho nijak nenarušuje. 

INSPIRACE

V hlavní roli sako! Jak ho nosit, aby to nebyla nuda?

Evergreen, který jednoznačně patří do povinné výbavy každého stylového šatníku, také podléhá módnímu diktátu. Naučíme vás, jak tento svršek zkombinovat tak, aby to byla zábava.

Vyrazte na pohádkový víkend na Broumovsko

Jaro je v plném proudu a někdy nás již dokonce navštíví i letní teploty. Je tedy čas na dobrodružné výlety do krás přírody ČR. Byli jste už třeba na Broumovsku? Dokonalost sama!

Nekonečná láska Carly a značky KARL LAGERFELD

Influencerka Carly Kirsten značce KARL LAGERFELD propadla již před několika lety a tento vztah stále sympaticky roste a zesiluje. Inspirujte se jejími oblíbenými kousky na rande, večeři i volný čas.

Slaďte se s Bibiánou a Adamem Bardy v nové kolekci GANT

Styl jim rozhodně nechybí, ať už vyráží kamkoli. Bibiána a Adam jsou dvojicí, u které by se mohlo inspirovat mnoho z nás. Při svém seznámení se s aktuálními novinkami oblíbené značky GANT si vybrali fity, ze kterých bychom si měli vzít příklad do posledního detailu. Jen si přečtěte proč!

Naučte se třídit svůj šatník chytře a zároveň ekologicky

Populární metoda Marie Kondo má jistě něco do sebe, ale musíte se opravdu většiny věcí zbavit? Poradíme vám, jak na to jít jinak a zároveň doporučíme 8 kousků, kterých byste se nikdy zbavovat neměla...

Velikonoce v novém

Jsou tady Velikonoce a s nimi spojené příjemné akce strávené s vašimi blízkými. Pokud zrovna přemýšlíte nad tím, co si obléknout pro tyto příležitosti, v tomto článku pro vás máme tipy na tři různé outfity - od neformálního brunche až po slavnostnější oslavu nebo piknik v přírodě…