Blog - - Nezapomenutelné léto s Odd Molly

Nezapomenutelné léto s Odd Molly

Slunce, bazén, šumění moře... Léto prostě milujeme. Odd Molly opět přináší pár nepostradatelných kousků, které vám při prosluněných dobrodružstvích nesmí chybět. Jen se přesvědčte sami!

23. července 2021

VERMONT

INSPIRACE

Chcete si letos užít dokonalé poslední lyžování? Vyrazte do Gruzie!

Freeridový ráj i dokonale upravené 5 kilometrové sjezdovky s dechberoucími výhledy? Vítejte na ski tripu v Gruzii...

Umění sbalit si kufry

Není „šlapání na kufry“ zrovna vaše hobby? Tady je trochu inspirace, jak vyrazit na cesty elegantně a beze stresu...

Formálnost, elegance nebo sport? Jarní trendy 2024 přináší od každého něco

Jaro je už pomalu ale jistě cítit ve vzduchu a s ním přichází i nové módní trendy. Mezi těmi pro sezónu SS24 si najde to své jak business žena, tak ta se sportovně založeným duchem. Vybrali jsme pro vás ty nejjednodušeji kombinovatelné IT kousky nadcházející sezóny!

Nejvýraznější trendy letošního jara, které budete chtít nosit

Konečně jsme se dočkali – čas hlasitého zpěvu ptáků, kvetoucích stromů a dlouhých procházek v přírodě je tady. Toto možná úplně nejoblíbenější roční období s sebou do prodejen s oblečením samozřejmě přináší i nové módní střihy, barvy a materiály, které se více či méně přizpůsobují změně počasí, náladě ve společnosti a trendům z fashion show těch nejprestižnějších módních domů...

Oáza plná pastelek

Jaro je tady a s ním i období plné optimistických odstínů a samozřejmě aktuálních módních trendů. Přivítejte novou sezónu prostřednictvím pozitivních a hravých pastelových barev, které skvěle oživí váš jarní look. Nechte se unést jarními trendy a připravte se na nová dobrodružství!

Pleteniny 5x jinak a pokaždé trendy

Pletené kousky jsou zkrátka nepostradatelné. Se svou úžasnou variabilitou a nadčasovostí se staly synonymem pohodlí spojeného s elegancí. Ať už jste na cestě do práce, na večírek nebo jen relaxujete doma, pleteniny jsou vaším spolehlivým spojencem. A navíc díky různorodým materiálům, střihům a vzorům, zaručeně najdete to pravé pro každou příležitost…