Blog - - Oáza plná pastelek

Oáza plná pastelek

Jaro je tady a s ním i období plné optimistických odstínů a samozřejmě aktuálních módních trendů. Přivítejte novou sezónu prostřednictvím pozitivních a hravých pastelových barev, které skvěle oživí váš jarní look. Nechte se unést jarními trendy a připravte se na nová dobrodružství!

03. března 2024

Aneta Hostková

Citronové osvěžení

Citronová žlutá je slunečným odstínem, který rozjasní každý váš outfit. Vsaďte na citronové sukně, kalhoty nebo svetry a vneste do svého šatníku dávku radosti a optimismu. Tento barevný odstín je skvělým způsobem, jak přivítat jaro s úsměvem.

Růžová vize

Růžová je neomylným symbolem jara. V nadcházející sezóně se tahle oblíbená barva objevuje snad ve všech odstínech, od baby pink až po malinu. Dopřejte si růžový kabátek, šaty nebo svetr a ponořte se do něžného světa kvetoucích třešní.

Modrá harmonie

Modrá barva evokuje klid, pohodu a je tak naprosto ideální pro jarní dny. Pořiďte si pastelové modré oblečení, jako jsou maxi šaty, džínové bundy nebo lehké mikiny. Tato barva je univerzální a snadno se kombinuje s dalšími tóny, tak seberte odvahu a tvořte rozmanité outfity.

Fresh zelená

Zelená symbolizuje obnovu a nový začátek, což z ní dělá ideální volbu pro nový start. Zvolte odstíny jako pistáciová, mátová nebo světle zelená a přidejte do svého šatníku dotek svěží přírody. Zelené sukně, topy i doplňky dodají vašemu outfitu energii a život.

Lila snění

Lila je jemný a romantický odstín, který vytváří iluzi snění a fantazie. Zářit budete v lila šatech, sáčku nebo topu, které vašemu outfitu dodá vzdušnost a sofistikovanost. Lila je také skvělou volbou pro večerní outfit, kdy přidává šmrnc a špetku záhadnosti k tomu.

INSPIRACE

V hlavní roli sako! Jak ho nosit, aby to nebyla nuda?

Evergreen, který jednoznačně patří do povinné výbavy každého stylového šatníku, také podléhá módnímu diktátu. Naučíme vás, jak tento svršek zkombinovat tak, aby to byla zábava.

Vyrazte na pohádkový víkend na Broumovsko

Jaro je v plném proudu a někdy nás již dokonce navštíví i letní teploty. Je tedy čas na dobrodružné výlety do krás přírody ČR. Byli jste už třeba na Broumovsku? Dokonalost sama!

Nekonečná láska Carly a značky KARL LAGERFELD

Influencerka Carly Kirsten značce KARL LAGERFELD propadla již před několika lety a tento vztah stále sympaticky roste a zesiluje. Inspirujte se jejími oblíbenými kousky na rande, večeři i volný čas.

Slaďte se s Bibiánou a Adamem Bardy v nové kolekci GANT

Styl jim rozhodně nechybí, ať už vyráží kamkoli. Bibiána a Adam jsou dvojicí, u které by se mohlo inspirovat mnoho z nás. Při svém seznámení se s aktuálními novinkami oblíbené značky GANT si vybrali fity, ze kterých bychom si měli vzít příklad do posledního detailu. Jen si přečtěte proč!

Naučte se třídit svůj šatník chytře a zároveň ekologicky

Populární metoda Marie Kondo má jistě něco do sebe, ale musíte se opravdu většiny věcí zbavit? Poradíme vám, jak na to jít jinak a zároveň doporučíme 8 kousků, kterých byste se nikdy zbavovat neměla...

Velikonoce v novém

Jsou tady Velikonoce a s nimi spojené příjemné akce strávené s vašimi blízkými. Pokud zrovna přemýšlíte nad tím, co si obléknout pro tyto příležitosti, v tomto článku pro vás máme tipy na tři různé outfity - od neformálního brunche až po slavnostnější oslavu nebo piknik v přírodě…