Blog - - Oslavte blížící se Den matek s úsměvem a stylovými tipy!

Oslavte blížící se Den matek s úsměvem a stylovými tipy!

Vítejte ve světě módy, kde každý outfit vypráví příběh plný lásky a vděčnosti. Ať už jste dcerou, která chce udělat své mamince radost, nebo už jste sama matkou, která si chce užít tento den s těmi nejbližšími, máme pro vás připravené nápady na outfity a dárky, které zahřejí u srdce...

09. května 2024

Aneta Hostková

Foto: Shutterstock.com

Představte si, jak se společně procházíte ulicemi v podobně laděných outfitech, které nejenže dokonale korespondují s vaším stylem, ale také vyjadřují vaši nekonečnou lásku k sobě navzájem. Proč tedy neudělat Den matek slavnostní tím, že se obléknete do matchy outfitů?

Ať už se rozhodnete pro elegantní šaty, nadčasový family look nebo pohodlné domácí oblečení, nezapomeňte, že nejkrásnější dárek, který můžete své mamince dát, je vaše láska a přítomnost. Tak si užijte tento den s těmi, které máte nejradši a nechte se unést módními vlnami plnými radosti a lásky.

Představte si scénu, kde maminka a dítě kráčejí ruku v ruce v úžasně vyladěných outfitech, které vyzařují jejich vzájemné pouto. Spojte klasické prvky s moderním twistem a vytvořte skvěle sehrané duo. Inspirujte se matchy matchy outfity módních ikon, vytvořte si svůj jedinečný styl a při oslavě SVÉHO dne se nebojte experimentovat, vyjádřit svou lásku skrze módu a ukázat světu, že i styl může být dalším z krásných projevů lásky.

Nesmíme zapomenout ani na dárky pro naše stylové maminky

Proč nevybrat něco z naší exkluzivní nabídky? Od neodolatelných kabelek po jedinečné módní doplňky – takové dárky udělají ze Dne matek nezapomenutelný zážitek.

Anebo ještě lépe, spojte tento den se společnými nákupy! Dopřejte sobě a své mamince den plný módních zážitků. Od dopoledního brunche, přes nákupní seance v prémiových prodejnách, až po výbornou večeři ve špičkovém podniku. To vše pod taktovkou osoby, kterou vaše matka miluje pravděpodobně nejvíc na světě - VÁS!

INSPIRACE

Carly Kirsten a její 3 tipy na outfity KARL LAGERFELD

Do společnosti, na procházku i na rande. Ať už se vydáte kamkoli, z těchto outfitů, složených z novinek kolekce jaro/léto 2024, budete jistě nadšení stejně, jako Carly!

Tepláky i mimo domov? Ano, ale jen za určitých podmínek

I když by Karl Lagerfeld neměl radost, protože podle něj byly tepláky znamením osobní porážky, už i tenhle kousek se pomalu, ale jistě, přesunul z našich domovů a fitness center i na veřejnost. Dnes si tepláky, legíny a teplákovky můžete s klidným svědomím obléknout nejen na gauč ke sledování televize, ale třeba i na výlet do města. Musíte ale vědět, jak na to.

Oslavte blížící se Den matek s úsměvem a stylovými tipy!

Vítejte ve světě módy, kde každý outfit vypráví příběh plný lásky a vděčnosti. Ať už jste dcerou, která chce udělat své mamince radost, nebo už jste sama matkou, která si chce užít tento den s těmi nejbližšími, máme pro vás připravené nápady na outfity a dárky, které zahřejí u srdce...

Základní pravidla kombinace barev ve vašem outfitu

Kombinování barev na oblečení může být pro mnoho lidí pořádný oříšek. Aby ne - v obchodech a na e-shopech jsou k sehnání kousky snad ve všech barvách, které existují. Jak je ale spojit dohromady, aby vytvořily dokonalou souhru? 

Inspirace na zamilované jarní outfity

Už zítra přivítáme ten nejzamilovanější měsíc v roce - květen, lásky čas! Příroda ožívá a něha i vášeň je ve vzduchu cítit více než kdy jindy. Pro páry, které hledají způsob, jak sdílet svou lásku a styl, je toto období skvělou příležitostí pro vytvoření nezapomenutelných a zamilovaných outfitů...

V hlavní roli sako! Jak ho nosit, aby to nebyla nuda?

Evergreen, který jednoznačně patří do povinné výbavy každého stylového šatníku, také podléhá módnímu diktátu. Naučíme vás, jak tento svršek zkombinovat tak, aby to byla zábava.