Blog - - Osvojte si boho styl se značkou Odd Molly

Osvojte si boho styl se značkou Odd Molly

Elegance, originalita, ženskost. Nejen to je dokonalý styl značky Odd Molly. Měly jste již tu čest dámy? Jestliže nikoli, je čas to napravit, protože najdete dokonalé kousky v jemném i extrémním boho stylu. Tento brand myslí na všechny ženy!

29. března 2023

Michal Rybár


Určitě už jste slyšeli o boho stylu. Přesně na ten se soustředí švédská značka Odd Molly a pokud ji ještě neznáte, je čas to napravit. Věřte nám, že vaše bohémská duše zaplesá. Trochu vám tento styl může připomínat hippie, což nejste zas tak daleko od pravdy. Inspirace svobodomyslností a ohleduplností k přírodě je zde nepřehlédnutelná, ať už v rámci produktů, tak komunikace značky. Kvalitní přírodní materiály, příjemné střihy a podtržení ženskosti ovšem vždy hrají prim. Osvoboďte se od stereotypů a ukažte své pravé já. 

Šaty, halenky a další kousky Odd Molly můžete nosit na několik způsobů. Ať už je zkombinujete s teniskama nebo letními sandály, neuděláte krok vedle, ale zkusit můžete také čím dál více populární kozačky. Vzpomeňte si třeba na styl vyhlášeného festivalu Coachella. Při výběru ale nejvíce myslete na své pohodlí a na střih, který vám bude nejen příjemný, ale bude sedět vašemu typu postavy. Současným trendem jsou midi délky jak sukní, tak šatů, obecně nechybí volné střihy a romantické volánky. Důležité je se cítit skvěle!

Který kousek u vás vyhrává?

INSPIRACE

V hlavní roli sako! Jak ho nosit, aby to nebyla nuda?

Evergreen, který jednoznačně patří do povinné výbavy každého stylového šatníku, také podléhá módnímu diktátu. Naučíme vás, jak tento svršek zkombinovat tak, aby to byla zábava.

Vyrazte na pohádkový víkend na Broumovsko

Jaro je v plném proudu a někdy nás již dokonce navštíví i letní teploty. Je tedy čas na dobrodružné výlety do krás přírody ČR. Byli jste už třeba na Broumovsku? Dokonalost sama!

Nekonečná láska Carly a značky KARL LAGERFELD

Influencerka Carly Kirsten značce KARL LAGERFELD propadla již před několika lety a tento vztah stále sympaticky roste a zesiluje. Inspirujte se jejími oblíbenými kousky na rande, večeři i volný čas.

Slaďte se s Bibiánou a Adamem Bardy v nové kolekci GANT

Styl jim rozhodně nechybí, ať už vyráží kamkoli. Bibiána a Adam jsou dvojicí, u které by se mohlo inspirovat mnoho z nás. Při svém seznámení se s aktuálními novinkami oblíbené značky GANT si vybrali fity, ze kterých bychom si měli vzít příklad do posledního detailu. Jen si přečtěte proč!

Naučte se třídit svůj šatník chytře a zároveň ekologicky

Populární metoda Marie Kondo má jistě něco do sebe, ale musíte se opravdu většiny věcí zbavit? Poradíme vám, jak na to jít jinak a zároveň doporučíme 8 kousků, kterých byste se nikdy zbavovat neměla...

Velikonoce v novém

Jsou tady Velikonoce a s nimi spojené příjemné akce strávené s vašimi blízkými. Pokud zrovna přemýšlíte nad tím, co si obléknout pro tyto příležitosti, v tomto článku pro vás máme tipy na tři různé outfity - od neformálního brunche až po slavnostnější oslavu nebo piknik v přírodě…