Blog - - Slaďte se s Bibiánou a Adamem Bardy v nové kolekci GANT

Slaďte se s Bibiánou a Adamem Bardy v nové kolekci GANT

Styl jim rozhodně nechybí, ať už vyráží kamkoli. Bibiána a Adam jsou dvojicí, u které by se mohlo inspirovat mnoho z nás. Při svém seznámení se s aktuálními novinkami oblíbené značky GANT si vybrali fity, ze kterých bychom si měli vzít příklad do posledního detailu. Jen si přečtěte proč!

10. dubna 2024

Lucie Švábenská

Duo Bibiána a Adam Bardy vám jistě není cizí. Mladí modelové a infuenceři, ale také především rodiče a lidé krásní zvenku i uvnitř. Kým jiným se tak inspirovat než právě jimi? I oni totiž už několik sezón milují značku GANT, a to všechny její stránky - elegantní, smart casual, volnočasovou i sportovní. Tento brand totiž vyniká nejen svou kvalitou a nápaditostí, ale také variabilitou a schopností vás obléknout na jakoukoli příležitost. 

V nové kolekci pro jaro/léto 2024 najdete kromě ověřených basic kousků také mnoho novinek. Některé jsou nenápadné a podmaní si vás až po jejich obléknutí, jiné jsou naopak IT kouskem na první pohled. A právě tyto tři skupiny spojili Bibi a Adam při svém prvním objevování SS24. Čemu propadli a jaké tipy pro vás mají? 

Prakticky i stylově

Ženy, především maminky, při vybírání outfitu velmi často bojují s dvěma faktory - praktičkost a styl. Kdo ale říká, že nemůžou jít ruku v ruce? Bibiána skvěle potvrzuje, že to jde! Jen se podívejte, jak jí novinky z kolekce SS24 sluší a vypadá v nich jak stylově, tak je to zároveň, ačkoliv se to na první pohled nemusí zdát, pohodlný a praktický fit. 

Začněme od zmiňované praktičnosti a pohodlí. Šaty se nemusí zdát tou nejlepší volbou, ale pokud chcete vypadat žensky, zároveň být oblečená během pár vteřin a užít si komfort perfektního materiálu, poté máte vybráno. Díky zapínání na druky nebudete mít s oblékáním moc námahy a zároveň jich můžete využít k několika druhům stylingu.

Zapněte si je všechny a vytvořte krásné šaty na teplé dny, při chladnějším počasí si pod šaty můžete přidat top a nechat je zapnuté pouze pod prsa. Může si tak hrát s barevností looku a vytvořit například zajímavý konstrastový prvek ve výstřihu. Šaty jsou navíc z 80% bavlny, která vám zaručí dokonalý pocit na kůži a prodyšnost, zatímco elastan je vždy váš přítel pro jemný strečing materiálu.

A co jiného obout než GANT tenisky?! Aktuální sezóna nabízí několik variant, tak neváhejte a vyberte si ty pravé! Když máme sestaven základ, nebojme se to malinko rozhodit něčím speciálním. Bibi zvolila naprosto jedinečný bomber červené barvy, ve kterém vás nikdo nepřehlédne a zároveň vám ozvláštní jakýkoli basic look.

Vedle barvy nenechají nikoho chladným ani výšivky, které odkazují na GANT univerzitní styl a tradici. Díky zastoupení vlny ve složení materiálu vám v něm navíc nebude zima ani v chladnějších jarních či podzimních večerech, ačkoli se na první pohled může zdát tenký. Nenechte se oklamat a nezapomínejte na důležité detaily produktů. 

Elegance se potkává s komfortem

Ne nadarmo spolu tvoří tak harmonický pár. Velmi rádi se doplňují a ladí i ve stylingu, což se prokázalo i u Adama, který šel cestou komfortní elegance se špetkou kontrastu. Při čemž si zároveň dal pozor, aby krásně doplňoval svu drahou polovičku, Bibiánu.

Pokud by v šatníku každého muže něco nemělo chybět, tak to jsou jistojistě chinos kalhoty. Tento kousek můžete vynést na nespočet způsobů a příležitostí, je to nestárnoucí klasika a zkrátka základní kámen pánské skříně. Začněte tmavě modrou, kterou zvolil i Adam a která se velmi hezky zakomponuje do většiny fitů.

Jestliže máte rádi na výběr více variant, určitě sáhněte také po béžové a šedé barvě, které jsou nadčasové. Pro odvážnější na léto určitě doporučujeme veselé barvičky jako světle modrou, zelenkavou, bílou nebo třeba oranžovou, na podzim vsaďte na tmavě hnědou nebo bordó.

Věřte nám, že jejich praktičnosti a pohodlí bavlny s elastanem se již nevzdáte. Teď, při chladnějším jarním počasí, doplňte chinos oblíbeným svetrem. Ten můžete ladit do sportovnější či elegantnější verze, záleží, kam zrovna vyrážíte.

Adam neváhal a využil tento kousek ke sladění svého looku s Bibi - červená barva a výrazné bílé písmeno G značící univerzitní styl značky GANT jsou skvělým matchy detailem. Aby ale nebyl tak výrazný, jako bunda jeho drahé polovičky, přehodil Adam přes svetr také bomber.

On však sáhl po umírněnějším vzhledu a elegantnějším stylu. Tento typ se vám ve skříni neztratí a opět ho budete moci využít díky jeho barvě a materiálu celoročně. Navíc jemný odlesk kousek opět povyšuje na kvalitě. 

Když jdete kamkoli v páru a alespoň trochu se sladíte, tak máte zájem zaručený. Nemusí to být na první pohled do oka bijící aneb od hlavy až po paty ve stejných barvách a stylu (či dokonce produktech), ale stačí propojující aspekty. Vsaďte na barevné detaily, materiály, styl či typ produktu. Inspirujte se právě u Bibiány s Adamem, kteří opět ukázali, že to mají v malíčku! V těchto outfitech můžeme vidět, že se skvěle sladili stylově - elegance, barevně - červená, a také společným kouskem v odlišném provedení - bomber. 

Právě tuto bundu vynosíte během většiny roku, záleží na kombinaci vrstvení materiálů. Bomber jacket je jedním z nejpraktičtějších produktů, které můžete vlastnit. Zkombinujete ho do elegantna s šaty, sukní, chinos kalhoty, ale také do sportovna s džínami či kraťasy. Jen si to vyzkoušejte na vlastní kůži!

INSPIRACE

V hlavní roli sako! Jak ho nosit, aby to nebyla nuda?

Evergreen, který jednoznačně patří do povinné výbavy každého stylového šatníku, také podléhá módnímu diktátu. Naučíme vás, jak tento svršek zkombinovat tak, aby to byla zábava.

Vyrazte na pohádkový víkend na Broumovsko

Jaro je v plném proudu a někdy nás již dokonce navštíví i letní teploty. Je tedy čas na dobrodružné výlety do krás přírody ČR. Byli jste už třeba na Broumovsku? Dokonalost sama!

Nekonečná láska Carly a značky KARL LAGERFELD

Influencerka Carly Kirsten značce KARL LAGERFELD propadla již před několika lety a tento vztah stále sympaticky roste a zesiluje. Inspirujte se jejími oblíbenými kousky na rande, večeři i volný čas.

Slaďte se s Bibiánou a Adamem Bardy v nové kolekci GANT

Styl jim rozhodně nechybí, ať už vyráží kamkoli. Bibiána a Adam jsou dvojicí, u které by se mohlo inspirovat mnoho z nás. Při svém seznámení se s aktuálními novinkami oblíbené značky GANT si vybrali fity, ze kterých bychom si měli vzít příklad do posledního detailu. Jen si přečtěte proč!

Naučte se třídit svůj šatník chytře a zároveň ekologicky

Populární metoda Marie Kondo má jistě něco do sebe, ale musíte se opravdu většiny věcí zbavit? Poradíme vám, jak na to jít jinak a zároveň doporučíme 8 kousků, kterých byste se nikdy zbavovat neměla...

Velikonoce v novém

Jsou tady Velikonoce a s nimi spojené příjemné akce strávené s vašimi blízkými. Pokud zrovna přemýšlíte nad tím, co si obléknout pro tyto příležitosti, v tomto článku pro vás máme tipy na tři různé outfity - od neformálního brunche až po slavnostnější oslavu nebo piknik v přírodě…