Blog - - Spojení tradice a kvality v limitce GANT 240 Mulberry Street

Spojení tradice a kvality v limitce GANT 240 Mulberry Street

Exkluzivní kolekce, která vám nedá spát! Představujeme ikonické kousky GANT, které byly převedeny do moderního světa a zhotoveny z prémiových materiálů s nádechem luxusu.

23. října 2023

Aneta Hostková

Mulberry Street v New Yorku se svým bohatým kulturním dědictvím nyní hostí nejen historii, ale také budoucnost módy, a to díky otevření nového studia GANT. To pro značku představuje důležitý milník, protože se tak stává nedílnou součástí této historicky významné části NY. Design studia reflektuje odvahu a zároveň respekt k principům udržitelnosti, na kterých brand trvá. Mimo to se GANT proslavil především kvalitním oblečením a nadčasovým stylem. Tyto aspekty jsou vidět i v nové jedinečné kolekci, která je ještě více protkaná tradicí, nádechem luxusu a špičkovou kvalitou. 

O level výše

Kolekce 240 Mulberry Street je kombinací ikonických kousků, včetně oxford košil, varsity bund, luxusních kožichů, elegantních svršků a skvěle střižených džín. Každý z nich je navíc zhotoven v té nejvyšší kvalitě. Najdete zde materiály jako je telecí kůže, 100% prémiová jehněčí kožešina, nechybí ale ani eko kůže. Zastoupení má samozřejmě také vlna, kašmír, satén, viskóza, bavlna nejvyšší kvality tkaná v Itálii a v detailech je užita i pravá perleť. Pouze to nejlepší z nejlepšího! 

GANT 240 Mulberry Street zkrátka přináší klasiku a nadčasovost do moderního světa. V tomto oblečení na vlastní kůži pocítíte nejen kvalitu, ale také příběh spojující GANT s americkým sportovním oblečením i nadčasovou elegancí. Přijďte nás navštívit a nechte se okouzlit.

Kolekci najdete v kamenných prodejnách pouze v GANT flagship storu v Kodani a u nás ve vybraných obchodech: 

  • GANT Woman Store Myslbek
  • GANT Man Store Myslbek
  • GANT Store Chodov
  • VERMONT Store Prašná Brána

Několik jich na vás čeká i na e-shopu! Každý kousek je však k dostání pouze v limitovaném počtu kusů, takže neváhejte moc dlouho!

NOVINKY

Peak Performance spojuje extrémní dobrodružství s nekompromisním stylem

S novým ročním obdobím přichází ruku v ruce také nová kolekce! Co si pro vás přichystala přední švédská značka outdoorového oblečení a vybavení tentokrát? Pokud toužíte po dobrodružství, adrenalinu a nekonečných výzvách, nová kolekce Peak Performance je přesně to, co hledáte...

Novinky KARL LAGERFELD jsou tady!

Jaro je tady a s ním přichází i nová kolekce KARL LAGERFELD! Tento gigant mezi módními brandy nás vtáhne do světa barev, svěžesti a optimismu. Jestli se už ani vy nemůžete dočkat jarního oblečení plného elegance a inovace, neváhejte a nechte se inspirovat tímto fashion fenoménem, který vždy dokáže překvapit a nadchnout…

Připravte se na sezónu SS24 s novou kolekcí značky GANT

Je na čase obnovit a připravit šatník na blížící se jaro/léto 2024! V nové kolekci značky GANT nebude chybět nadčasová elegantní klasika, která vás provede nadcházejícími měsíci, ale ani hravé kousky na vaši letní dovolenou...

KARL LAGERFELD přichází s kolekcí FW23. Co vše přináší?

Další sezona klepe na dveře, a tak nové kolekce postupně, ale jistě přebírají vládu. Letní šaty vyměníme za svetříky a bundy, což je pro mnoho lidí smutná zpráva, ale až uvidíte, co si pro vás přichystal brand KARL LAGERFELD, tak se na podzim/zimu 2023 začnete těšit i vy!

Které osobnosti si nenechaly ujít přehlídku DIESEL v rámci Milan Fashion Week a jaké outfity zvolily?

Který look návštěvníků fashion show DIESEL u vás vítězí?

Zpříjemněte si nadcházející dny novinkami KARL LAGERFELD

Ať už se na poklesy teplot a změnu podnebí těšíte či nikoli, novinky z kolekce PF23 značky KARL LAGERFELD vám zlepší každý den.