Blog - - Velikonoce v novém

Velikonoce v novém

Jsou tady Velikonoce a s nimi spojené příjemné akce strávené s vašimi blízkými. Pokud zrovna přemýšlíte nad tím, co si obléknout pro tyto příležitosti, v tomto článku pro vás máme tipy na tři různé outfity - od neformálního brunche až po slavnostnější oslavu nebo piknik v přírodě…

30. března 2024

Aneta Hostková

Foto: Shutterstock.com

Brunch s přáteli

Velikonoční brunch je ideální příležitostí k tomu, abyste se oblékli do pohodlného, ale stylového outfitu. Lehké a vzdušné šaty jsou skvělou volbou! Můžete zvolit pastelové odstíny nebo optimistické vzory. Kombinujte je s pohodlnou obuví a denimovou bundou pro případ chladnějšího počasí. Outfit doplňte šperky nebo kabelkou v jarním designu.

Rodinná oslava

Máte v plánu oslavit Velikonoce s celou rodinou? Tak to by určitě bylo vhodné se trochu více obléknout. Vsaďte na elegantní koktejlové šaty nebo kalhoty s topem v přírodních barvách. Kombinujte je s elegantními botkami a doplňte kvalitním kardiganem, vestou nebo sakem. Přidejte decentní šperky, kabelku, úsměv a můžete vyrazit!

Piknik v přírodě

Pokud plánujete trávit Velikonoce v přírodě, vyberte si oblečení, ve kterém budete vypadat i cítit se skvěle. Oblečte pohodlné džíny nebo volné kalhoty spolu s tričkem nebo košilí v jarním vzoru. Skočte do tenisek, které nikdy nezklamou a přidejte lehkou bundu pro případ jakéhokoli rozmaru aprílového počasí. Celý look můžete doplnit slunečními brýlemi a pestrým šátkem. 

Přejeme vám krásné a módní Velikonoce!

INSPIRACE

V hlavní roli sako! Jak ho nosit, aby to nebyla nuda?

Evergreen, který jednoznačně patří do povinné výbavy každého stylového šatníku, také podléhá módnímu diktátu. Naučíme vás, jak tento svršek zkombinovat tak, aby to byla zábava.

Vyrazte na pohádkový víkend na Broumovsko

Jaro je v plném proudu a někdy nás již dokonce navštíví i letní teploty. Je tedy čas na dobrodružné výlety do krás přírody ČR. Byli jste už třeba na Broumovsku? Dokonalost sama!

Nekonečná láska Carly a značky KARL LAGERFELD

Influencerka Carly Kirsten značce KARL LAGERFELD propadla již před několika lety a tento vztah stále sympaticky roste a zesiluje. Inspirujte se jejími oblíbenými kousky na rande, večeři i volný čas.

Slaďte se s Bibiánou a Adamem Bardy v nové kolekci GANT

Styl jim rozhodně nechybí, ať už vyráží kamkoli. Bibiána a Adam jsou dvojicí, u které by se mohlo inspirovat mnoho z nás. Při svém seznámení se s aktuálními novinkami oblíbené značky GANT si vybrali fity, ze kterých bychom si měli vzít příklad do posledního detailu. Jen si přečtěte proč!

Naučte se třídit svůj šatník chytře a zároveň ekologicky

Populární metoda Marie Kondo má jistě něco do sebe, ale musíte se opravdu většiny věcí zbavit? Poradíme vám, jak na to jít jinak a zároveň doporučíme 8 kousků, kterých byste se nikdy zbavovat neměla...

Velikonoce v novém

Jsou tady Velikonoce a s nimi spojené příjemné akce strávené s vašimi blízkými. Pokud zrovna přemýšlíte nad tím, co si obléknout pro tyto příležitosti, v tomto článku pro vás máme tipy na tři různé outfity - od neformálního brunche až po slavnostnější oslavu nebo piknik v přírodě…