Blog - - Z práce rovnou na hřiště

Z práce rovnou na hřiště

Na greenu i mimo něj je potřeba vypadat stylově. Značka Peak Performace splňuje oboje a obleče vás na každou příležitost do skandinávského stylového minimalismu.

18. července 2018

VERMONT

Golfová kolekce zaujme každého hráče, který se zaměřuje nejen na herní, ale také na osobitý styl. Inovativní novinkou sezóny je bunda Gore-Tex Shake Dry Jacket. První golfová bunda na světě, která je díky speciální membráně suchá během několika sekund. Stačí ji jen vyklepat. Když doplníte oblečení z golfové kolekce kousky v městském stylu, dosáhnete sofistikované a zároveň originální kombinace. Dámy na greenu jistě ocení pružný a velmi pohodlný overal.

INSPIRACE

Nekonečná láska Carly a značky KARL LAGERFELD

Influencerka Carly Kirsten značce KARL LAGERFELD propadla již před několika lety a tento vztah stále sympaticky roste a zesiluje. Inspirujte se jejími oblíbenými kousky na rande, večeři i volný čas.

Slaďte se s Bibiánou a Adamem Bardy v nové kolekci GANT

Styl jim rozhodně nechybí, ať už vyráží kamkoli. Bibiána a Adam jsou dvojicí, u které by se mohlo inspirovat mnoho z nás. Při svém seznámení se s aktuálními novinkami oblíbené značky GANT si vybrali fity, ze kterých bychom si měli vzít příklad do posledního detailu. Jen si přečtěte proč!

Naučte se třídit svůj šatník chytře a zároveň ekologicky

Populární metoda Marie Kondo má jistě něco do sebe, ale musíte se opravdu většiny věcí zbavit? Poradíme vám, jak na to jít jinak a zároveň doporučíme 8 kousků, kterých byste se nikdy zbavovat neměla...

Velikonoce v novém

Jsou tady Velikonoce a s nimi spojené příjemné akce strávené s vašimi blízkými. Pokud zrovna přemýšlíte nad tím, co si obléknout pro tyto příležitosti, v tomto článku pro vás máme tipy na tři různé outfity - od neformálního brunche až po slavnostnější oslavu nebo piknik v přírodě…

Chcete si letos užít dokonalé poslední lyžování? Vyrazte do Gruzie!

Freeridový ráj i dokonale upravené 5 kilometrové sjezdovky s dechberoucími výhledy? Vítejte na ski tripu v Gruzii...

Umění sbalit si kufry

Není „šlapání na kufry“ zrovna vaše hobby? Tady je trochu inspirace, jak vyrazit na cesty elegantně a beze stresu...