Blog - - Zabalte se do ikonické sněhově bílé

Zabalte se do ikonické sněhově bílé

Ačkoliv to nemusí být úplně nejpraktičtější volba, celobílé outfity mají zkrátka něco do sebe, a to především v tomto mrazivém období! Jen se na to podívejte...

08. prosince 2023

Lucie Švábenská

Ano, zima může být někdy protivná. Mnoho vrstev a i přes ně často prochladneme. To má za následek, že poté tápeme, co si vlastně obléci. Navíc často sáhneme pouze po tmavých barvách, protože ty jsou přece nejlepší volbou, že? Ale omyl! Ano, někdy mohu být praktičtější, ale hleďmě i na to, jaký mají outfity a jejich barvy vliv na naši náladu. Ta je třeba zvednout právě v okamžiku, kdy chlad není úplně váš kamarád. Zkuste tak sáhnout po pestřejší paletě anebo nejlépe úplně o opaku temných odstínů - krásné sněhově bílé! 

Při prvním pomyšlení na monochromatický světlý look se vám může udělat možná trochu nevolno z možnosti snadného zašpinění. Ano, to je sice pravda a souhlasíme, že to není pravděpodobně fit na každý den a každou příležitost... Na druhou stranu ale věříme tomu, že alespoň párkrát za každou mrazivou sezónu byste tento styl měli zkusit! Uvidíte, co to okamžitě udělá s vašim sebevědomím a náladou. Jen se na to podívejte, dokonalý elegantní outfit, za kterým se na ulici rozhodně otočíte, nemáme pravdu? 

Jestli vám dělají vrásky odstíny, které nemůžete sladit do naprosto stejné bílé, nevěste hlavu. Drobné odlišnosti celkovému dojmu vůbec neuškodí, ba naopak. Zkombinujte tedy ledově bílou s hřejivou smetanovou a nebojte se pořádně vrstvit. Na pohled si nijak neuškodíte, často tím výsledek naopak ještě vylepšíte. A bonus navíc? Zima vám opravdu nebude! 

Doplňky bychom zvolili také ve světlých tónech, ale pokud nechcete jít do monochromu, tak ani s rozdílnou barvou chybu neuděláte. Fit tím můžete finálně příjemně rozbít a rozsvítit. Zde máte opět výhodu, že se k bílé hodí naprosto cokoliv, takže se fantazii meze nekladou. 

Materiálově určitě doporučujeme sáhnout spíše po hřejivějších variantách. Skvělou volbou jsou různé druhy vlny, jako merino nebo kašmír, a samozřejmě zařaďte také kvalitní bavlnu. Při vrstvení oblečení z těchto vláken se mrazu bát nemusíte a skvělou náladu ze sněhobílého looku vám jen tak něco neohrozí.

Jako inspiraci jsme vám připravili dokonalý outfit složený ze značek portfolia VERMONT. Co na něj říkáte? Za nás nemá chybu a nejraději bychom nenosily nic jiného! Chcete se také zabalit do stejného outfitu? Nebojte, máme pro vás seznam, který budete při nákupu potřebovat. Zároveň jsme ale přihodili pár dalších tipů. Bílé není nikdy dost, nebojte se rozšoupnout a investovat do vícero sněhobílých kousků. Kombinace z nich poskládáte nyní i po celý rok! 

INSPIRACE

Základní pravidla kombinace barev ve vašem outfitu

Kombinování barev na oblečení může být pro mnoho lidí pořádný oříšek. Aby ne - v obchodech a na e-shopech jsou k sehnání kousky snad ve všech barvách, které existují. Jak je ale spojit dohromady, aby vytvořily dokonalou souhru? 

Inspirace na zamilované jarní outfity

Už zítra přivítáme ten nejzamilovanější měsíc v roce - květen, lásky čas! Příroda ožívá a něha i vášeň je ve vzduchu cítit více než kdy jindy. Pro páry, které hledají způsob, jak sdílet svou lásku a styl, je toto období skvělou příležitostí pro vytvoření nezapomenutelných a zamilovaných outfitů...

V hlavní roli sako! Jak ho nosit, aby to nebyla nuda?

Evergreen, který jednoznačně patří do povinné výbavy každého stylového šatníku, také podléhá módnímu diktátu. Naučíme vás, jak tento svršek zkombinovat tak, aby to byla zábava.

Vyrazte na pohádkový víkend na Broumovsko

Jaro je v plném proudu a někdy nás již dokonce navštíví i letní teploty. Je tedy čas na dobrodružné výlety do krás přírody ČR. Byli jste už třeba na Broumovsku? Dokonalost sama!

Nekonečná láska Carly a značky KARL LAGERFELD

Influencerka Carly Kirsten značce KARL LAGERFELD propadla již před několika lety a tento vztah stále sympaticky roste a zesiluje. Inspirujte se jejími oblíbenými kousky na rande, večeři i volný čas.

Slaďte se s Bibiánou a Adamem Bardy v nové kolekci GANT

Styl jim rozhodně nechybí, ať už vyráží kamkoli. Bibiána a Adam jsou dvojicí, u které by se mohlo inspirovat mnoho z nás. Při svém seznámení se s aktuálními novinkami oblíbené značky GANT si vybrali fity, ze kterých bychom si měli vzít příklad do posledního detailu. Jen si přečtěte proč!