Blog - - Zjistěte, v jakém oblečení letos ovládnete sjezdovku i après ski příležitosti

Zjistěte, v jakém oblečení letos ovládnete sjezdovku i après ski příležitosti

Nezáleží na tom, zda se letos chystáte do švýcarského Davosu nebo chcete strávit závěr roku v rakouském Lechu, podstatné je, co si zabalit s sebou, abyste vypadali stylově jak na sjezdovce, tak při večerním drinku u rozpáleného krbu. Inspirujte se.

02. ledna 2020

VERMONT

NEŽ VYRAZÍTE DO HOR

Lyžaři se každoročně těší na přírodu a na ten pocit svobody, který cítí, když sjíždí kopce dolů. Každopádně ať už patříte k těm, kteří lyžují v extrémním terénu divoké přírody nebo raději holdujete klasickým alpským sjezdovkám, vždy potřebujete kvalitní lyžařské oblečení, se kterým se budete cítit v teple a poskytne vám ochranu před větrem či deštěm.

Pokud to myslíte s outdoorovými sporty vážně, měli byste si pořídit výbavu od Peak Performance. Tuto značku původně založili špičkoví lyžaři a vyráběli kvalitní oblečení pro skutečné lyžaře. Současný sortiment Peak Performance nabízí oblečení i pro další outdoorové sporty či volný čas. Jedno však mají společné – všechny jejich oděvy kombinují vynikající funkčnost s jednoduchým a skvělým designem.

TIPY PRO DÁMSKÝ OUTFIT

Bunda se stává v zimě nosným prvkem outfitu, proto k ní tak přistupujme a zvolme si výraznou barevnou variantu. Třeba pokud se chystáte do Švýcarska, budete stylově vypadat v červené bundě, bílých kalhotách a černých doplňcích.

Nebo vsaďte na žlutou bundu se zajímavě řešenými zipy a doplňte ji černými úzkými lyžařskými kalhotami, oboje koupíte u Peak Performance. Nezapomínejte ani na sluneční brýle, které celý outfit umocní.

Druhou chic variantou je růžová bunda a bílé úzké lyžařské kalhoty od Peak Performance, které dolaďte černou šálu, čepicí a lyžařskými brýlemi.

 Pokud se ale chcete stát královnou sjezdovky zvolte celobílý outfit od Peak Performace, který umocníte robustními lyžařskými brýlemi.

TIP PRO PÁNSKÝ OUTFIT

Letošní pánské kolekci s lyžařským oblečením dominuje modrá barva, což je patrné i u Peak Performance. Do modra sladěný outfit podpořte černými doplňky v podobě šály, čepice a lyžařských brýlí. Pokud byste nechtěli kalhoty ve stejném odstínu, zvolte jako alternativu černé.

Nezapomínejte ani na mezivrstvy. Například Peak Performance nabízí multifunkční rozepínací mikinu, jejíž zip na vysokém límci lze vytáhnout tak, aby zakryl část obličeje a poskytl maximální pocit tepla.

NEPODCEŇUJTE APRÈS SKI

Když se navečer vrátíte ze sjezdovek, nastane příprava na noční život v lyžařském středisku. Après ski však vyžaduje úplně jiný druh oblečení. Přeci jen když si chcete dát koňak u krbu v hotelu nebo dobré jídlo ve vyhlášené restauraci, nepotřebujete tepelně izolované oblečení s funkčními prvky.

Pokud chcete vypadat moderně a suverénně, vsaďte na outdoorovou značku pro volný čas Camel Active. Jejich oblečení v tlumených barvách kombinuje klasické materiály, jakými jsou kůže, vlna, manšestr s těmi moderními, mezi které se řadí elastan či acrylic. 

U dámského outfitu od Camel Active se nabízí zkombinovat černé úzké džíny s vyšším pasem, doplnit je o teplý svetr v pastelových tónech a navrch vzít výrazný kabát Teddy, který patří k nejpohodlnějším této sezóny. Má rovný střih, vnitřně všitou kapuci a semišovou podšívku. Přední zapínání je na patentky. Outfit doplňte o vysoké šněrovací boty a černou čepicí.

U mužského outfitu vsaďte na šafránově hnědé kalhoty, k nim zvolte kostkovanou košili a přes to šedivý svetr a goretexovou bundu v navy odstínu, která je větru i vodě odolná.

Co je však absolutní must have vašeho šatníku, je péřová prošívaná bunda Helium Hood od Peak Performance, která byla původně navržena v roce 2011 pro venkovní expedice. Je mimořádně teplá, přizpůsobuje se větrným podmínkám a je extrémně lehká, přestože působí robustním dojmem. Navíc je snadno komprimovatelná. Můžete jí nosit jako mezivrstvu pod kabát nebo jako hlavní bundu. Helium Hood je prostě ikonický kousek do každého šatníku, který je okamžitě rozpoznatelný.

INSPIRACE

Nekonečná láska Carly a značky KARL LAGERFELD

Influencerka Carly Kirsten značce KARL LAGERFELD propadla již před několika lety a tento vztah stále sympaticky roste a zesiluje. Inspirujte se jejími oblíbenými kousky na rande, večeři i volný čas.

Slaďte se s Bibiánou a Adamem Bardy v nové kolekci GANT

Styl jim rozhodně nechybí, ať už vyráží kamkoli. Bibiána a Adam jsou dvojicí, u které by se mohlo inspirovat mnoho z nás. Při svém seznámení se s aktuálními novinkami oblíbené značky GANT si vybrali fity, ze kterých bychom si měli vzít příklad do posledního detailu. Jen si přečtěte proč!

Naučte se třídit svůj šatník chytře a zároveň ekologicky

Populární metoda Marie Kondo má jistě něco do sebe, ale musíte se opravdu většiny věcí zbavit? Poradíme vám, jak na to jít jinak a zároveň doporučíme 8 kousků, kterých byste se nikdy zbavovat neměla...

Velikonoce v novém

Jsou tady Velikonoce a s nimi spojené příjemné akce strávené s vašimi blízkými. Pokud zrovna přemýšlíte nad tím, co si obléknout pro tyto příležitosti, v tomto článku pro vás máme tipy na tři různé outfity - od neformálního brunche až po slavnostnější oslavu nebo piknik v přírodě…

Chcete si letos užít dokonalé poslední lyžování? Vyrazte do Gruzie!

Freeridový ráj i dokonale upravené 5 kilometrové sjezdovky s dechberoucími výhledy? Vítejte na ski tripu v Gruzii...

Umění sbalit si kufry

Není „šlapání na kufry“ zrovna vaše hobby? Tady je trochu inspirace, jak vyrazit na cesty elegantně a beze stresu...