Kiss Brigitta

Az elmúlt 15 év alatt sok kollégával elmélyült, szinte barátivá vált a kapcsolatunk.

Vermontban minden pozíció egyedi, és ezt Kiss Brigitta is tudja. Hogyan alakult a karrierje, hogyan jellemezné a munkanapját, és mit értékel leginkább a nálunk végzett munkájában? Ennél többet is elmondott nekünk egy élvezetes interjúban.

Mi vezetett arra, hogy Vermontban dolgozz?

Egy kedves kollégám ajánlotta a Vermont-ot, amikor 2009-ben állást kerestem, így csatlakozhattam az akkor Magyarországon több üzlettel bővülő céghez. A kollégák kedvesen fogadtak, a társaság nagy része nyitott és közvetlen volt, ennek köszönhetően már az első munkanapomtól kezdve nagyon jól éreztem magam.

Milyen pozíciókat töltöttél be a vállalatnál?

Kezdetben Store Manager pozíciót töltöttem be majd Store Supervisor lettem.

Jelenleg milyen pozícióban dolgozol?

Jelenleg is Store Supervisorként dolgozom.

Hogyan jellemeznéd egy munkanapod?

Változatos a munkaköröm. Rendszeresen látogatom és támogatom az üzleteinket, folyamatosan kommunikálok velük, segítem a mindennapi munkájukat, igyekszem megoldani  a felmerülő problémákat, mindezt teszem szorosan együttműködve a retail menedzserünkkel és az irodai csapatunkkal.

Mit szeretsz a legjobban a munkádban?

Talán a sokszínűségét szeretem leginkább, de nagyon szeretem azt is, hogy csapatban működhetek és emberekkel foglalkozhatok.

Mit értékelsz leginkább a kollégáidban/csapatodban?

A professzionalitásukat, az elhivatottságukat, hogy egymást segítve és támogatva telnek a mindennapjaink.

Mi inspirál a munkádban?

A kollégák és a közösen elért sikerek.

Mi teszi számodra egyedivé a munkát a Vermontnál?

Az elmúlt 15 év alatt sok kollégával elmélyült, szinte barátivá vált a kapcsolatunk, akikkel öröm dolgozni, az pedig hab a tortán, hogy mindezt egy stabil, támogató közegben tehetem.

Mit értékelsz a legjobban a Vermontban?

Az egymás iránti tiszteletet, a megbecsülés érzését, a stabilitást.

Hogyan oldod meg a munka és a magánélet egyensúlyát? Mi segít ellazulni és újra megtalálni az egyensúlyt egy nehéz munkanap után?

A nehezebb napok után egy hosszú séta tökéletesen kikapcsol, de egy baráti találkozó, egy jó könyv vagy egy jó színházi előadás is feltölt.

SZERETNE CSATLAKOZNI HOZZÁNK ÉS A VERMONTBAN DOLGOZNI? NE HABOZZON, ÉS LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK!