Blog - - Čeká vás rande snů? Oblékneme vás kamkoli!

Čeká vás rande snů? Oblékneme vás kamkoli!

Sportovní, elegantní nebo glamour? Připravíme vás na každé rande! A nezapomněli jsme ani na outfit pro útulné chvíle ve dvou v pohodlí vašeho domova.

06. února 2024

Lucie Švábenská

Každý rok se národ dělí na tři části - ta, která 14. února nesnáší, druhá, které je to vlastně jedno a třetí, která jeho příchod odpočítává již od začátku roku. Den svatého Valentýna znamená zkrátka pro každého trochu něco jiného. Pokud máte zlomené srdce, chápeme, že to zrovna není váš nejoblíbenější den v roce. Pokud jste ale šťastně zadaná, proč tento den nevyužít k dalšímu krásnému dni či večeru strávenému se svou drahou polovičkou? A rozhodně se nemusíte nutit do něčeho, co vám není blízké, protože oslavy mohou vypadat různě! Ba naopak by měly! Nezapomínejte, že je to pouze o vás dvou, a tak by speciální plány měly odpovídat vašemu stylu. Ať už je jakýkoliv. My jsme pro vás připravili od každého druhu malou dávku inspirace, jaký outfit na tyto chvíle zvolit!

Buďte za dámu

Kdy jindy zvolit elegantní look než na příležitost, jakou je Valentýn. Chystáte se se svou drahou polovičkou na romantickou večeři do své oblíbené restaurace? Okouzlete v outfitu, ve kterém mu vyrazíte dech! Pokud se na to necítíte, tak nemusíte volit minišaty nebo růžovou či červenou barvu, stačí vybrat šaty jiné délky a barvy, zkombinovat zajímavou sukni a top nebo oblékněte (nejlépe oversized) kalhotový kostým, který v kombinaci s podpatky, šperky a zajímavou kabelkou bude vypadat také velmi elegantně, slavnostně a žensky.

Dotek glamouru

Jestliže je pro vás tento svátek jedním z nejoblíbenějších či si potrpíte pouze na to nejlepší z nejlepších nebo večer spojíte s významnou událostí, na kterou chcete vzpomínat celý život, tak je v plánu pravděpodobně fine dining v jedné z vyhlášených restaurací. Pro tento okamžik je vhodné zvolit honosnější verzi elegantního looku, které dosáhnete lehce i díky jiným doplňkům, pokud nutně nevlastníte dechberoucí róbu. Takový objemný kožíšek místo kabátu, drahé šperky nebo jedinečná a vkusná kabelka, dokáží s outfitem zázraky. A to nemluvě o tom, když to doladíte výraznějším a do puntíku dokonalým make-upem a účesem. 

Ve sportovním duchu

Strávíte tento den na horách? Proč ne! Jestli patříte k aktivním párům, pro které je ten nejlepší strávený čas sportovními radovánkami než lenošením či v restauraci, není lepší způsob, jak tento den strávit. A kdo říká, že se i tak nemůžete naladit na romantickou vlnu roztomilým růžovým outfitem? My pro vás máme hned několik variant! Peak Performance totiž v sezóně podzim/zima 2023 představil hned několik produktů, ve kterých budete jako bonbónek, Karkulka nebo fialka! Inspirovat se můžete i v našem článku Jak zazářit i na sjezdovce!

Domácí pohodlí 

Ne každý je zastáncem vyjadřování lásky na veřejnosti a my to naprosto chápeme! Krásné chvilky si i v tento den můžete přece vytvořit v pohodlí domova, kde se uvolníte a nikdo vás nebude rušit. Zvolit můžete samozřejmě opět elegantní look a uvařit (klidně společně) oblíbenou večeři! Nebo se vyhněte jakékoli formálnosti, oblékněte si pohodlnou teplákovou soupravu nebo měkkoučký svetr, klidně dlouhý jako šaty, do kterého se budete moci zachumlat a pusťte si svůj oblíbený film. Vše dovršte svíčkami a popcornem nebo jahodami v čokoládě (pro romantičtější atmosféru) a oslavy tohoto dne ve vašem stylu jsou na světě!

Svátek svatého Valentýna si můžete užít za všech okolností, nezapomínejte na to. Hlavně pamatujte na fakt, co jste opravdu vy, jaký je váš styl a co si nejvíce užijete. A podle toho vykouzlete další z krásných momentů, na které budete pamatovat.

INSPIRACE

Inspirace na zamilované jarní outfity

Už zítra přivítáme ten nejzamilovanější měsíc v roce - květen, lásky čas! Příroda ožívá a něha i vášeň je ve vzduchu cítit více než kdy jindy. Pro páry, které hledají způsob, jak sdílet svou lásku a styl, je toto období skvělou příležitostí pro vytvoření nezapomenutelných a zamilovaných outfitů...

V hlavní roli sako! Jak ho nosit, aby to nebyla nuda?

Evergreen, který jednoznačně patří do povinné výbavy každého stylového šatníku, také podléhá módnímu diktátu. Naučíme vás, jak tento svršek zkombinovat tak, aby to byla zábava.

Vyrazte na pohádkový víkend na Broumovsko

Jaro je v plném proudu a někdy nás již dokonce navštíví i letní teploty. Je tedy čas na dobrodružné výlety do krás přírody ČR. Byli jste už třeba na Broumovsku? Dokonalost sama!

Nekonečná láska Carly a značky KARL LAGERFELD

Influencerka Carly Kirsten značce KARL LAGERFELD propadla již před několika lety a tento vztah stále sympaticky roste a zesiluje. Inspirujte se jejími oblíbenými kousky na rande, večeři i volný čas.

Slaďte se s Bibiánou a Adamem Bardy v nové kolekci GANT

Styl jim rozhodně nechybí, ať už vyráží kamkoli. Bibiána a Adam jsou dvojicí, u které by se mohlo inspirovat mnoho z nás. Při svém seznámení se s aktuálními novinkami oblíbené značky GANT si vybrali fity, ze kterých bychom si měli vzít příklad do posledního detailu. Jen si přečtěte proč!

Naučte se třídit svůj šatník chytře a zároveň ekologicky

Populární metoda Marie Kondo má jistě něco do sebe, ale musíte se opravdu většiny věcí zbavit? Poradíme vám, jak na to jít jinak a zároveň doporučíme 8 kousků, kterých byste se nikdy zbavovat neměla...