Blog - - Co darovat pod stromeček?

Co darovat pod stromeček?

Vánoce jsou svátky klidu a míru, nicméně často býváme právě v tomto období ve stresu. Ozdobit stromeček, připravit vánoční tabuli a zabalit vánoční dárky jsou ještě ty příjemnější předvánoční aktivity, nicméně tomu předchází samotný nákup dárků. Vymýšlíte na poslední chvíli co za dárečky dát vašim blízkým pod stromeček? Jednou z nejvděčnějších možností je oblečení.

17. prosince 2018

Lucie Piedová

Máte zálusk na chic mladistvé módní doplňky? Značka Karl Lagerfeld nabízí celou škálu krásných trendy kabelek. Přidanou hodnotou této kolekce je spolupráce Karla Lagerfelda s mladou ale velmi úspěšnou modelkou Kaiou, která se na tvorbě kolekce sama podílela, což jistě ocení především milovníci fashion.

Hledáte trochu něco jiného? Chcete darovat jedinečný dárek, který dá najevo výjimečnost dárku i obdarovaného? La Martina je argentinská značka s velmi specifickým vzezřením. Pokud tedy chcete darovat něco nevšedního, co jen tak někdo další mít nebude, La Martina je jistě správnou volbou. Extravagantní ale velmi elegantní temperamentní móda zaručeně překvapí a zavdá pocit výjimečnosti.

Není pro vás trend hlavním kritériem výběru? Zajímáte se spíše o funkčnost? I pro Vás máme řešení s odpovědí Peak Performance. Tato značka nabízí kvalitní sportovní oblečení pro společné trávení času na horách. V prodejnách Peak Performance seženete od menších dárků typu ponožky, čepice, šály až k héliovým bundám, zkrátka vše, co na hory potřebujete ve vysoké kvalitě.

Stále si nejste jistí? Potřebujete něco neutrálního? Klasickým polo tričkem nebo košilí od Nauticy nebo GANTU určitě nic nezkazíte ba naopak, nestárnoucí klasika vždy sklidí úspěch.

Ženy si často stěžují, že shánění dárků pro muže je mnohdy náročné. Máte rádi muže v košilích a elegantních svetrech? Pak V GANTU nemůžete šlápnout vedle. Košile či svetry v mnoha barevných kombinacích a v různých střihových provedeních s klasickým decentním logem jsou značkou úspěchu.

Ať už v prodejně GANT, La Martina, Karl Lagerfeld nebo Peak Performace či v dalších prodejnách našich značek, u nás určitě vyberete dárky pro všechny členy rodiny.

Nicméně v neposlední řadě při nákupu dárků nezapomínejte, že Vánoce jsou především svátky pohody a měli bychom si je užít s našimi nejbližšími v radosti a v klidu a dárky jsou jen přidanou hodnotou.

Veselé a šťastné Vánoce vám přeje Vermont!

INSPIRACE

V hlavní roli sako! Jak ho nosit, aby to nebyla nuda?

Evergreen, který jednoznačně patří do povinné výbavy každého stylového šatníku, také podléhá módnímu diktátu. Naučíme vás, jak tento svršek zkombinovat tak, aby to byla zábava.

Vyrazte na pohádkový víkend na Broumovsko

Jaro je v plném proudu a někdy nás již dokonce navštíví i letní teploty. Je tedy čas na dobrodružné výlety do krás přírody ČR. Byli jste už třeba na Broumovsku? Dokonalost sama!

Nekonečná láska Carly a značky KARL LAGERFELD

Influencerka Carly Kirsten značce KARL LAGERFELD propadla již před několika lety a tento vztah stále sympaticky roste a zesiluje. Inspirujte se jejími oblíbenými kousky na rande, večeři i volný čas.

Slaďte se s Bibiánou a Adamem Bardy v nové kolekci GANT

Styl jim rozhodně nechybí, ať už vyráží kamkoli. Bibiána a Adam jsou dvojicí, u které by se mohlo inspirovat mnoho z nás. Při svém seznámení se s aktuálními novinkami oblíbené značky GANT si vybrali fity, ze kterých bychom si měli vzít příklad do posledního detailu. Jen si přečtěte proč!

Naučte se třídit svůj šatník chytře a zároveň ekologicky

Populární metoda Marie Kondo má jistě něco do sebe, ale musíte se opravdu většiny věcí zbavit? Poradíme vám, jak na to jít jinak a zároveň doporučíme 8 kousků, kterých byste se nikdy zbavovat neměla...

Velikonoce v novém

Jsou tady Velikonoce a s nimi spojené příjemné akce strávené s vašimi blízkými. Pokud zrovna přemýšlíte nad tím, co si obléknout pro tyto příležitosti, v tomto článku pro vás máme tipy na tři různé outfity - od neformálního brunche až po slavnostnější oslavu nebo piknik v přírodě…