Blog - - Jste nekonfekční? Pomůžeme vám najít styl, který vám padne

Jste nekonfekční? Pomůžeme vám najít styl, který vám padne

Najít oblečení, které skvěle padne a zároveň vyhovuje individuálním potřebám a rozměrům, může být pro nekonfekční lidi výzvou. Tradiční velikosti často nedokáží plně reflektovat různorodost lidských postav. Nicméně existuje mnoho způsobů, jak se oblékat s elegancí a sebevědomím. Dnes prozkoumáme praktické tipy, abyste i vy našli oblečení, ve kterém se budete cítit skvěle.

07. května 2024

Aneta Hostková

Jak vybírat oblečení pro nekonfekční typy postav

  • Mnoho značek rozšiřuje svůj sortiment o velikosti vhodné pro postavy, které se nevejdou do standardní konfekce. Tyto značky nabízí širší škálu velikostí a střihů, které lépe odpovídají jedinečným tvarům těla.
  • Nechte si ušít oblečení na míru. Tato možnost je ideální pro jedince s netypickými proporcemi. Krejčí nebo firmy nabízející made-to-measure oblečení vám vytvoří kousky, které sednou dokonale.
  • Při výběru oblečení hledejte střihy, které lichotí vaší postavě. Například pro muže s vyšší postavou mohou být vhodné střihy s prodlouženými nohavicemi nebo volnější střihy, které nejsou příliš těsné.
  • Buďte odvážní a zkoušejte různé styly oblečení, abyste našli ten, který vám skutečně sedí.
  • Kvalitní materiály a střihy jsou klíčové. Zaměřte se na tyto aspekty při výběru oblečení a experimentujte s různými možnostmi, dokud nenajdete to, co vám nejvíce vyhovuje.
  • Velikostní štítky se mohou u různých značek lišit, proto je důležité zaměřit se spíše na to, jak vám oblečení skutečně padne, než na to, jaká je uvedená velikost.

Objevte svět velikostí s Camel Active

Camel Active není jen módní značka. Je to způsob života. Pro ty, kteří milují dobrodružství, outdoorové aktivity a cestování, tento oblíbený brand nabízí nejen stylové oblečení a doplňky, ale také přizpůsobivost velikostí, která vyhovuje všem postavám a potřebám.

Jednou z nejvíce oceňovaných vlastností této značky je její široká nabídka velikostí. Kde jiné značky končí, Camel Active začíná. Máte-li odlišné požadavky na velikost nebo prodloužené délky nohavic či rukávů, Camel Active pro vás má řešení. Pro mnohé zákazníky, kteří mají individuální postavy nebo potřeby, je toto velké plus. Tak třeba pro muže s vyšší postavou může být opravdu náročné najít oblečení, které jim opravdu padne a zároveň je pohodlné. Camel Active řeší tento problém tím, že nabízí prodloužené délky nohavic a rozšířené velikosti, které sedí přesně tak, jak mají.

Nezáleží na tom, zda jste vysocí a štíhlí nebo máte silnější postavu, Camel Active si zakládá na tom, že každý by měl mít možnost nosit stylové a pohodlné oblečení, které mu skutečně padne. Ženy v Camel Active také najdou oblečení, které jim padne jako ulité. Bez ohledu na to, zda preferují volnější a pohodlný styl pro outdoorové aktivity, nebo spíše stylové a elegantní kousky do města. Camel Active má něco pro každou ženu!

Doplňky Camel Active

Ale nabídka Camel Active nekončí pouze u oblečení. Značka poskytuje také širokou škálu doplňků, včetně batohů a kabelek , které jsou navrženy s ohledem na pohodlí, funkčnost a styl. A stejně jako u oblečení, i zde Camel Active přichází s různými velikostmi a variantami, aby vyhověl potřebám každého cestovatele.

SVĚT MÓDY

Jak se správně obléknout na golf? Poradíme!

Golf je sport, který kromě technických aspektů vyžaduje také dodržování jistého dress codu, který je neodmyslitelnou součástí golfové etikety. Správný výběr oblečení může ovlivnit nejen pohodlí hráče během hry, ale také jeho sebevědomí. V dnešním článku se podíváme na to, jak správně sladit golfový outfit tak, aby odpovídal pravidlům a zároveň byl stylový.

Jste nekonfekční? Pomůžeme vám najít styl, který vám padne

Najít oblečení, které skvěle padne a zároveň vyhovuje individuálním potřebám a rozměrům, může být pro nekonfekční lidi výzvou. Tradiční velikosti často nedokáží plně reflektovat různorodost lidských postav. Nicméně existuje mnoho způsobů, jak se oblékat s elegancí a sebevědomím. Dnes prozkoumáme praktické tipy, abyste i vy našli oblečení, ve kterém se budete cítit skvěle.

10 pravidel, jak ovládnout neposlušné tenisky

V Československu se jimi proslavila Lucie Bílá, nosí je světoví mocnáři, popkulturní hvězdy, a dokonce sehrály důležitou roli ve filmu Jumanji, Návrat do budoucnosti nebo Forest Gump. Ostatně i fakt, že je i vysoké módní domy začlenily do svého portfolia něco znamená. O čem je řeč? O teniskách!

Co by vám v šatníku rozhodně nemělo chybět?

Šatník jako pokladnice outfitů pro každou příležitost? Ano, je to možné! S těmito kousky se každé ráno probudíte s pocitem, že máte co na sebe. A ještě vám prozradíme, z jakých materiálů by vaše nové poklady měly být, aby vám dlouho sloužily a bavilo vás je nosit...

8 pravidel athleisure

Pro Čechy je to slovo stále těžko vyslovitelné. Athleisure. Ath – leh – zhuh. Jedná se o spojení anglických slov athletic a leisure, tedy atletický a volnočasový nebo pohodlný. Ostatně princezna Diana tento styl oblékání proslavila už dávno ve zlatých devadesátých letech. Mikinu a krátké legíny doplnila koženou kabelou Hermès a oči skryla za neméně luxusní sluneční brýle. Tento look je i třicet let poté stejně aktuální jako tehdy...

Módní tipy, které si užijete nejen za zvuků deště

Pokud byste hledali módní ikonu dnešního článku, bude jím bezesporu medvídek Paddington. Roztomilý chlupáč nosil ve svých dobrodružstvích vše, co je třeba obléct do deště. Rybářský klobouk, pláštěnku, gumové holínky a občas i deštník. Má taky někdo chuť na sendvič s jahodovým džemem?