Blog - - KARL LAGERFELD a Disney spojují síly v nové jedinečné kolekci!

KARL LAGERFELD a Disney spojují síly v nové jedinečné kolekci!

Jsou věci, které by vám neměly uniknout, a tato je rozhodně jednou z nich! Dvě legendy ve svém oboru se spojily a společně vytvořily kapsulovou kolekci, která tu ještě nebyla. Představujeme vám hvězdnou spolupráci velikánů KARL LAGERFELD x Disney!

06. března 2023

Lucie Švábenská

Není pravděpodobně nikdo, kdo by neznal postavičky z Disney světa. Tyto ikonické figurky doprovázely dospíváním mnoho z nás, výjimkou nebyl ani samotný Karl Lagerfeld. Ten si nejvíce oblíbil především Kačera Donalda, postavičku, která se poprvé objevila na plátnech kin pouze několik měsíců po jeho narození. Není tak překvapením, že se návrhář při příležitosti 70. výročí existence Kačera Donalda zapojil do honosných oslav a přispěl originální ilustrací, přičemž zavzpomínal na svůj původní sen stát se ilustrátorem. „Milý Donalde, sedmička je skvělé číslo - desetkrát sedm je ještě lepší! Všechno nejlepší k narozeninám! S láskou, Karl,“ popřál tehdy Donaldovi nyní již zesnulý designer. Právě teď se ale tyto dvě legendy, které přistupovaly k životu s intenzivní vášní, empatií a vrozenou schopností vzbuzovat emoce, bez ohledu na okolnosti, znovu spojují!

Při příležitosti téměř 100 let od zrození Disney vznikla jedinečná kolekce KARL LAGERFELD x Disney, která zaujme každého fanouška těchto ikon. „Když se Disney blíží k úžasnému 100. výročí, rozhodli jsme se oslavit tuto milníkovou událost uvedením velmi speciální spolupráce,“ uvedl výkonný ředitel KARL LAGERFELD, Pier Paolo Righi. Co nás v ní tedy čeká? Mnohé!

Kapsule je postavena především na hravých základních kouscích jako jsou trička, bombery, denimové kousky nebo i doplňky v podobě tašek či kloboučku. Vše se dá jednoduše vrstvit a kombinovat, díky čemuž vytvoříte mnoho různých outfitů. Nudu zde rozhodně nehledejte. Běžné každodenní kousky dostaly nový nádech díky ikonickým aspektům značky KARL LAGERFELD a zobrazení postavičky Kačera Donalda. Toho například najdete vykukovat z kapsy nebo vám bude „hlídat“ záda. To vše v kombinaci s živýma barvama jako je modrá, červená či žlutá dokonale reflektuje hravost a duši Karla i Donalda.

Nebyla by to zároveň kolekce značky KARL LAGERFELD, kdyby zde chyběla basic bílá košile, která vždy byla základním pilířem Karlova šatníku a stala se tak součástí každé kolekce brandu. Výjimka není ani tato kapsule, nyní ji však samozřejmě zdobí Disney potisk na zádech. Řada KARL LAGERFELD x Disney je moderní, avšak zároveň vyvolává mnoho krásných vzpomínek.

Jak je již poslední dobou zvykem, myslelo se i na udržitelnost. Několik produktů bylo vyrobeno z udržitelných materiálů jako organické bavlny či recyklovaného polyesteru, čímž KARL LAGERFELD zas a opět připomíná svůj závazek k udržitelné strategii KARL CARES.

JIŽ Z KAMPANĚ KARL LAGERFELD X DISNEY, KTEROU OPĚT DOPLŇUJE IKONICKÝ NÁČRT DONALDA OD SAMOTNÉHO KARLA LAGERFELDA, JE PATRNÉ, ŽE SE JEDNÁ O „ONE OF A KIND“ KOLEKCI, KTERÁ SE JEN TAK NEBUDE OPAKOVAT.

NENECHTE SI TAK UJÍT TYTO ORIGINÁLNÍ KOUSKY, JEŽ SE STANOU AŽ SBĚRATELSKOU ZÁLEŽITOSTÍ, A ULOVTE SI TEN SVŮJ JEŠTĚ DNES.

Kolekce je právě v prodeji!

NOVINKY

Peak Performance spojuje extrémní dobrodružství s nekompromisním stylem

S novým ročním obdobím přichází ruku v ruce také nová kolekce! Co si pro vás přichystala přední švédská značka outdoorového oblečení a vybavení tentokrát? Pokud toužíte po dobrodružství, adrenalinu a nekonečných výzvách, nová kolekce Peak Performance je přesně to, co hledáte...

Novinky KARL LAGERFELD jsou tady!

Jaro je tady a s ním přichází i nová kolekce KARL LAGERFELD! Tento gigant mezi módními brandy nás vtáhne do světa barev, svěžesti a optimismu. Jestli se už ani vy nemůžete dočkat jarního oblečení plného elegance a inovace, neváhejte a nechte se inspirovat tímto fashion fenoménem, který vždy dokáže překvapit a nadchnout…

Připravte se na sezónu SS24 s novou kolekcí značky GANT

Je na čase obnovit a připravit šatník na blížící se jaro/léto 2024! V nové kolekci značky GANT nebude chybět nadčasová elegantní klasika, která vás provede nadcházejícími měsíci, ale ani hravé kousky na vaši letní dovolenou...

KARL LAGERFELD přichází s kolekcí FW23. Co vše přináší?

Další sezona klepe na dveře, a tak nové kolekce postupně, ale jistě přebírají vládu. Letní šaty vyměníme za svetříky a bundy, což je pro mnoho lidí smutná zpráva, ale až uvidíte, co si pro vás přichystal brand KARL LAGERFELD, tak se na podzim/zimu 2023 začnete těšit i vy!

Které osobnosti si nenechaly ujít přehlídku DIESEL v rámci Milan Fashion Week a jaké outfity zvolily?

Který look návštěvníků fashion show DIESEL u vás vítězí?

Zpříjemněte si nadcházející dny novinkami KARL LAGERFELD

Ať už se na poklesy teplot a změnu podnebí těšíte či nikoli, novinky z kolekce PF23 značky KARL LAGERFELD vám zlepší každý den.