Novinky

Zde se budou vypisovat výsledky vyhledávání

Peak Performance spojuje extrémní dobrodružství s nekompromisním stylem

S novým ročním obdobím přichází ruku v ruce také nová kolekce! Co si pro vás přichystala přední švédská značka outdoorového oblečení a vybavení tentokrát? Pokud toužíte po dobrodružství, adrenalinu a nekonečných výzvách, nová kolekce Peak Performance je přesně to, co hledáte...

Novinky KARL LAGERFELD jsou tady!

Jaro je tady a s ním přichází i nová kolekce KARL LAGERFELD! Tento gigant mezi módními brandy nás vtáhne do světa barev, svěžesti a optimismu. Jestli se už ani vy nemůžete dočkat jarního oblečení plného elegance a inovace, neváhejte a nechte se inspirovat tímto fashion fenoménem, který vždy dokáže překvapit a nadchnout…

Připravte se na sezónu SS24 s novou kolekcí značky GANT

Je na čase obnovit a připravit šatník na blížící se jaro/léto 2024! V nové kolekci značky GANT nebude chybět nadčasová elegantní klasika, která vás provede nadcházejícími měsíci, ale ani hravé kousky na vaši letní dovolenou...

KARL LAGERFELD přichází s kolekcí FW23. Co vše přináší?

Další sezona klepe na dveře, a tak nové kolekce postupně, ale jistě přebírají vládu. Letní šaty vyměníme za svetříky a bundy, což je pro mnoho lidí smutná zpráva, ale až uvidíte, co si pro vás přichystal brand KARL LAGERFELD, tak se na podzim/zimu 2023 začnete těšit i vy!

Které osobnosti si nenechaly ujít přehlídku DIESEL v rámci Milan Fashion Week a jaké outfity zvolily?

Který look návštěvníků fashion show DIESEL u vás vítězí?

Zpříjemněte si nadcházející dny novinkami KARL LAGERFELD

Ať už se na poklesy teplot a změnu podnebí těšíte či nikoli, novinky z kolekce PF23 značky KARL LAGERFELD vám zlepší každý den.

Objevte novinky značky GANT z kolekce podzim/zima 2023

To nejlepší z amerického sportswearu, elegance a nadčasovosti. Nejen to přináší kolekce FW23 značky GANT. Pojďte s námi objevit poklady, které skrývá!

Plavky, které letos musíte mít

Léto si s námi sice momentálně trochu zahrává,ale určitě ještě není u konce a plavek není nikdy dost! Objevili jste již novinky od DIESELU, KARLA LAGERFELDA a dalších značek našeho portfolia?

Nechte se oslnit třpytem nové kolekce KARL LAGERFFELD

Jestliže se chcete odlišit a ve společnosti doslova zazářit, vsaďte na lesk, třpyt a kamínky. Nová kolekce značky KARL LAGERFELD vám nabízí hned několik možností.

KARL LAGERFELD myslí i na vaše pejsky

Dopřejte to nejlepší i vašemu čtyřnohému parťákovi. Značka KARL LAGERFELD totiž nezapomněla ani na ně a představila kousky, díky kterým bude váš pejsek na ulici k neřehlédnutí a doma v luxusním pohodlí!

Nové ikonické šperky KARL LAGERFELD jsou tu

Nejen oblečení, ale také doplňky a šperky jsou to, v čem značka KARL LAGERFELD i nadále úspěšně pokračuje. Co nabízí nová kolekce SS23? Jako vždy originálnost, nápaditost a modernost v jednom!

KARL LAGERFELD a Disney spojují síly v nové jedinečné kolekci!

Jsou věci, které by vám neměly uniknout, a tato je rozhodně jednou z nich! Dvě legendy ve svém oboru se spojily a společně vytvořily kapsulovou kolekci, která tu ještě nebyla. Představujeme vám hvězdnou spolupráci velikánů KARL LAGERFELD x Disney!