Novinky

Zde se budou vypisovat výsledky vyhledávání

Camel Active představuje kolekci jaro/léto 2023

Obnovte v šatníku svou sekci pro tzv. městský outdoor s novinkami značky Camel Active.

GANT x Wrangler: Oslava americké estetiky

Košilový král GANT a džínový řemeslník WRANGLER se spojují v limitované kolekci spojující historii a současnost východního pobřeží, divokého západu, rodea a westernu.

Vítáme nové dětské značky v portfoliu VERMONT

Ať už hledáte za účelem sladění ratolestí s vaším lookem nebo pro ně chcete zkrátka to nestylovější, máme pro vás řešení! a to hned v několika možnostech. dětská nabídka se rozrostla o 4 značky, z kterých si vybere každý – princezna i rebel. která zvítězí u vás?

Cara loves Karl… A co vy?

Karlova estetika, Cary vliv a jejich společné hodnoty. Nejen tak by se dala charakterizovat nová kolekce značky KARL LAGERFELD.

Beachwear vašich snů je tu

Léto je už sice v druhé polovině, ale vy stále hledáte ty pravé plavky? Již nemusíte. Missoni vyslyšelo vaše touhy a z beachwear kolekce pro léto 2022 si vybere každý.

Nepropásněte exkluzivní kolaboraci GANT & Liberty Fabrics

Spojení jedinečných látek Liberty Fabrics a celosvětově úspěšné značky GANT bude dostupné pouze do konce srpna. Máte už svůj výjimečný kousek doma?

Vzdejme společne poctu Karlu Lagerfeldovi

Módní dům KARL LAGERFELD vyhlašuje poctu Karlu Lagerfeldovi projektem bílé košile „A TRIBUTE TO KARL“. Jednou z částí toho projektu je putovní výstava, která koncem října zavítá také do Prahy.