Blog - - Nechte se oslnit třpytem nové kolekce KARL LAGERFFELD

Nechte se oslnit třpytem nové kolekce KARL LAGERFFELD

Jestliže se chcete odlišit a ve společnosti doslova zazářit, vsaďte na lesk, třpyt a kamínky. Nová kolekce značky KARL LAGERFELD vám nabízí hned několik možností.

01. srpna 2023

Lucie Švábenská

Znáte to rčení, že doplňky dělají celek? Někdy je to opravdu tak! Jestliže máte rádi spíše jednodušší outfity, které snadno složíte z kapsulového šatníku, pak jsou právě detaily tím, co váš look změní nebo pozvedne na další úroveň. A ty není radno podceňovat! 

V nové kolekci KARL LAGERFELD pro podzim/zimu 2023 se nachází doslova skvosty, jež by vám neměly uniknout. Tentokrát jsme se zaměřili na ty, díky kterým se doslova blýsknete. Od lesklých materiálů, přes flitry až po kamínky. Od šperků, přes klobouky až po kabelky. A co samozřejmě nesmí chybět? Ikonické Karlovi rukavičky!  

                                Všeho moc škodí

Pamatujte ale, že s takovými výraznými kousky musíte být opatrní. Pokud jich zvolíte víc naráz, je třeba vybírat opravdu pečlivě a oblečení zvolit jednoduché, nejlépe v jedné barvě a bez výrazných potisků nebo i vzorů materiálu. Ne nadarmo se říká, že všeho moc škodí, je to tak. Jestliže si nedáte pozor, mohly byste ze zajímavého fitu vytvořit neúmyslně nevkusný, a to nikdo nechce, především z tak skvělých kousků, jako nabízí nová kolekce značky KARL LAGERFELD. 

Nebojte se blýsknout a vyberte si dokonalé doplňky, díky nimž vás nikdo nepřehlédne! 

NOVINKY

Peak Performance spojuje extrémní dobrodružství s nekompromisním stylem

S novým ročním obdobím přichází ruku v ruce také nová kolekce! Co si pro vás přichystala přední švédská značka outdoorového oblečení a vybavení tentokrát? Pokud toužíte po dobrodružství, adrenalinu a nekonečných výzvách, nová kolekce Peak Performance je přesně to, co hledáte...

Novinky KARL LAGERFELD jsou tady!

Jaro je tady a s ním přichází i nová kolekce KARL LAGERFELD! Tento gigant mezi módními brandy nás vtáhne do světa barev, svěžesti a optimismu. Jestli se už ani vy nemůžete dočkat jarního oblečení plného elegance a inovace, neváhejte a nechte se inspirovat tímto fashion fenoménem, který vždy dokáže překvapit a nadchnout…

Připravte se na sezónu SS24 s novou kolekcí značky GANT

Je na čase obnovit a připravit šatník na blížící se jaro/léto 2024! V nové kolekci značky GANT nebude chybět nadčasová elegantní klasika, která vás provede nadcházejícími měsíci, ale ani hravé kousky na vaši letní dovolenou...

KARL LAGERFELD přichází s kolekcí FW23. Co vše přináší?

Další sezona klepe na dveře, a tak nové kolekce postupně, ale jistě přebírají vládu. Letní šaty vyměníme za svetříky a bundy, což je pro mnoho lidí smutná zpráva, ale až uvidíte, co si pro vás přichystal brand KARL LAGERFELD, tak se na podzim/zimu 2023 začnete těšit i vy!

Které osobnosti si nenechaly ujít přehlídku DIESEL v rámci Milan Fashion Week a jaké outfity zvolily?

Který look návštěvníků fashion show DIESEL u vás vítězí?

Zpříjemněte si nadcházející dny novinkami KARL LAGERFELD

Ať už se na poklesy teplot a změnu podnebí těšíte či nikoli, novinky z kolekce PF23 značky KARL LAGERFELD vám zlepší každý den.