Blog - - Německá kvalita, precizní zpracování, to vše je značka Camel Active

Německá kvalita, precizní zpracování, to vše je značka Camel Active

Designéři Camel Active při navrhování kolekcí myslí na každého. Oblíbené džíny u nás najdete ve 4 různých délkách až do velikosti 36 a volit můžete tři různé střihy ve velké paletě barev. A to zdaleka není vše!

01. listopadu 2019

VERMONT

Také pořád řešíte příliš krátké nebo naopak dlouhé kalhoty? Košile je příliš těsná? Bunda vám nesedí?

A věděli jste, že v Camel Active si vybere opravdu každý? Designéři Camel Active při navrhování kolekcí myslí na každého. Oblíbené džíny u nás najdete v pánské kolekci i v nadrozměrných velikostech. Dámská kolekce nabízí také široký výběr a volit můžete různé střihy ve velké paletě barev.

Nadčasové bundy v zemitých, přírodních barvách podzimu jak do pasu, tak v prodloužené délce, praktické střihy a mnoho vnějších i vnitřních kapes - s bundami Camel Active už nemusíte řešit, kam si odložíte telefon nebo láhev na pití při náročnější procházce v přírodě nebo ve městě. Zapomeňte na příliš těsný límeček nebo nepadnoucí tričko. Trička a košile v Camel Active naleznete až do velikosti 5XL a opět v různých provedeních.

S Camel Active vás už na cestě za dobrodružstvím nic nezastaví.

SVĚT MÓDY

Podzim 2024: Vsaďte na stylové a funkční materiály!

Také už máte za sebou uschování letních kousků za ty hřejivější? A máte opravdu vše? Zaměřte se teď na materiály, které vás buď spolehlivě zahřejí nebo je světoví návrháři přinesli na přehlídková mola. A nebo obojí. Dnes se móda zaměřuje z velké části na udržitelnost, přírodní materiály a jejich moderní zpracování. A zároveň jsou pryč dny, kdy byla podzimní móda jen o barvách – teď se do centra pozornosti dostává výběr materiálů, které se chlubí nejen svým vzhledem, ale také svou funkčností. Pojďme si přiblížit, co v letošním roce rozhodně stojí za pozornost.

Pánové, vytvořte si šatník, který zvládne město i přírodu!

Každý z nás to zná – přebíhání mezi městským shonem a touhou utéct do přírody. Ale proč si komplikovat život a mít šatník rozdělený na dvě části – jeden pro město a druhý pro outdoor? Co kdyby existovalo oblečení, které zvládne oboje? Stylová móda, která vyniká jen tím, jak vypadá a zároveň se chlubí svou funkčností a praktičností, samozřejmě existuje. Především muži najdou jistě zalíbení ve značce Camel Active, jejíž kousky vypadají skvěle jak ve městě, tak při túře po horách.

Přechod mezi sezónami aneb jak nosit letní oblečení na podzim?

Podzimní počasí se blíží a s ním i čas na aktualizaci šatníku. Nemusíte ale odkládat své oblíbené letní kousky. Zjistěte, jak je stylově kombinovat s nezbytnými podzimními prvky a užijte si osvěžující přechod do nové sezóny.

Trend, který musíte mít – pletená móda!

Pletené věci. Zní to jako návrat k babiččiným háčkovaným šálům a vintage nostalgii, že? Ale dnes je to právě opačně. Svět módy se opět vrací k tradici, kterou posouvá do moderního a především udržitelného směru. Pletené tašky, pásky a slamáky vládnou letošní sezóně a je načase zjistit, proč byste je měli mít i vy.

Ležérní styl a jeho pravidla

Ležérní styl, známý také jako casual wear, se stal jedním z nejpopulárnějších způsobů oblékání nejen pro svůj pohodlný a praktický přístup, ale i díky tomu, jak snadno lze vytvořit harmonický a přitom stylový outfit pro různé příležitosti. Tento styl, který se začal prosazovat už v 60. letech 20. století, je často spojován s uvolněnou elegancí, jednoduchostí a přirozeností. Jak ale přesně vypadá ležérní styl a jaké jsou jeho hlavní zásady? Pojďme si to společně rozebrat.

Hippie móda aneb když se svoboda obléká do barev

Slunce svítí, květiny květou a my se můžeme nechat unést lehkou vůní nostalgie za dobami, kdy láska visela ve vzduchu jako duha nad polem slunečnic. A když se řekne léto lásky, nelze si nepředstavit ikonickou hippie módu. Zavřete oči a už to taky určitě vidíte - dlouhé sukně, zvonové kalhoty, korálkové náhrdelníky, květiny ve vlasech, a to vše v nekonečných barvách! Ten pocit, když si obléknete něco, co vás nutí tančit po ulici, jakoby vás nikdo neviděl – to je esence léta lásky!