Blog - - Německá kvalita, precizní zpracování, to vše je značka Camel Active

Německá kvalita, precizní zpracování, to vše je značka Camel Active

Designéři Camel Active při navrhování kolekcí myslí na každého. Oblíbené džíny u nás najdete ve 4 různých délkách až do velikosti 36 a volit můžete tři různé střihy ve velké paletě barev. A to zdaleka není vše!

01. listopadu 2019

VERMONT

Také pořád řešíte příliš krátké nebo naopak dlouhé kalhoty? Košile je příliš těsná? Bunda vám nesedí?

A věděli jste, že v Camel Active si vybere opravdu každý? Designéři Camel Active při navrhování kolekcí myslí na každého. Oblíbené džíny u nás najdete v pánské kolekci i v nadrozměrných velikostech. Dámská kolekce nabízí také široký výběr a volit můžete různé střihy ve velké paletě barev.

Nadčasové bundy v zemitých, přírodních barvách podzimu jak do pasu, tak v prodloužené délce, praktické střihy a mnoho vnějších i vnitřních kapes - s bundami Camel Active už nemusíte řešit, kam si odložíte telefon nebo láhev na pití při náročnější procházce v přírodě nebo ve městě. Zapomeňte na příliš těsný límeček nebo nepadnoucí tričko. Trička a košile v Camel Active naleznete až do velikosti 5XL a opět v různých provedeních.

S Camel Active vás už na cestě za dobrodružstvím nic nezastaví.

SVĚT MÓDY

GANT a KARL LAGERFELD aneb Kvalita na prvním místě

V dnešním světě, kdy se trendy točí rychleji než roční období, je snadné podlehnout svůdnému volání kvantity. Levná móda na dosah ruky, láká svou dostupností. Skuteční znalci však ví, že pravá elegance a styl nejsou otázkou množství, ale kvality. Dvě jména, která toto tvrzení ztělesňují, jsou GANT a KARL LAGERFELD. Tito módní giganti nám neustále připomínají, že kvalita a vytříbený design jsou výsledkem pečlivého řemesla, nikoli rychlé výroby.

Letní festivaly jsou tady a v módě je vše povoleno!

K prázdninám neodmyslitelně patří nejrůznější festivaly. Pokud se chystáte na festival jídla nebo na festival pro děti, které se většinou odehrávají v denních hodinách, pravděpodobně nebudete chtít vyčnívat z davu a zvolíte běžný ležérnější outfit, ve kterém se budete cítit především pohodlně. Na těch hudebních, kdy série koncertů pokračuje až do pozdních nočních hodin, to ale bude trochu jiná písnička...

Styl v každém věku aneb 10 rad jak mít doma cool kidz

Je známý fakt, že za každým stylovým dítětem stojí stylový rodič. Smysl pro styl a vkus je dnes něco tak zásadního jako znát historické milníky, vyznat se v literatuře, mluvit cizími jazyky nebo umět stolovat. Patří to skoro až k dobrému vzdělaní. Obléct se vkusně a adekvátně situaci je jedna z důležitých schopností, co může rodič dítěti předat...

Jak se starat o obuv? Máme pro vás kompletního průvodce!

Boty jsou jedním z nejdůležitějších prvků našeho každodenního outfitu. Nejenže nám chrání nohy, ale také podtrhují náš styl a osobnost. Kvalitní obuv může být značnou investicí, a proto je důležité vědět, jak se o ni správně starat, aby nám vydržela co nejdéle.

Jak se obléct na letní koktejl párty

„Život je večírek, oblékejte se tak.“ řekla kdysi hvězda stříbrného plátna Audrey Hepburn. Leč byla velmi společenská a ve společnosti oblíbená, ke královnám večírků nikdy nepatřila. Milovala však módu a každý večírek ozdobila svým typickým charizmatem. Již brzy se mnoho zahrad, střech, teras a atrií opět zaplní skupinkami stylově oblečených lidí oslavujících život v duchu cocktail attire...

Jak se správně obléknout na golf? Poradíme!

Golf je sport, který kromě technických aspektů vyžaduje také dodržování jistého dress codu, který je neodmyslitelnou součástí golfové etikety. Správný výběr oblečení může ovlivnit nejen pohodlí hráče během hry, ale také jeho sebevědomí. V dnešním článku se podíváme na to, jak správně sladit golfový outfit tak, aby odpovídal pravidlům a zároveň byl stylový.