Blog - - Nepropásněte exkluzivní kolaboraci GANT & Liberty Fabrics

Nepropásněte exkluzivní kolaboraci GANT & Liberty Fabrics

Spojení jedinečných látek Liberty Fabrics a celosvětově úspěšné značky GANT bude dostupné pouze do konce srpna. Máte už svůj výjimečný kousek doma?

01. června 2022

Lucie Švábenská

Kolekce plná jedinečných barev, vzorů a nejvyšší kvality. Nejen to je spolupráce amerického brandu GANT a britské společnosti Liberty Fabrics.
Řada, v které se potkává typický londýnský šarm a americký módní svět, je vyrobena z látek Liberty Fabrics, které jsou zárukou té nejvyšší kvality. Dokazuje to nejen historie a úspěšnost společnosti, ale také její aktuální obliba na trhu. Od roku 1987, kdy byla založena, vytvořili přes 45 000 děl ve spolupráci s mnoha módními značkami a návrháři. Jedná se zkrátka o absolutní špičku v oblasti designu a dekorativního umění, jejíž tvorba by vám v šatníku neměla chybět.

Pro kolekci GANT & Liberty Fabrics zvolili vintage potisky a krásné letní barvy, které jsou zobrazeny na hedvábí, viskóze a super ultra jemné bavlně. Ze spolupráce vzniklo 13 exkluzivních produktů - od volných maxi šatů, přes košile až po šátky, které vám budou dělat společnost po celý rok. Ať už máte náladu na hravý full look nebo minimalismus s výjimečným detailem, z této řady sestavíte oboje.
Vpusťte tak do své skříně ještě trochu letního feelingu a sluníčka, díky čemuž si toto krásné období o chvilku prodloužíte. Pozor ale, čas máte již pouze do konce srpna, takže neotálejte moc dlouho, aby vám tato jedinečná příležitost neutekla.

NOVINKY

Peak Performance spojuje extrémní dobrodružství s nekompromisním stylem

S novým ročním obdobím přichází ruku v ruce také nová kolekce! Co si pro vás přichystala přední švédská značka outdoorového oblečení a vybavení tentokrát? Pokud toužíte po dobrodružství, adrenalinu a nekonečných výzvách, nová kolekce Peak Performance je přesně to, co hledáte...

Novinky KARL LAGERFELD jsou tady!

Jaro je tady a s ním přichází i nová kolekce KARL LAGERFELD! Tento gigant mezi módními brandy nás vtáhne do světa barev, svěžesti a optimismu. Jestli se už ani vy nemůžete dočkat jarního oblečení plného elegance a inovace, neváhejte a nechte se inspirovat tímto fashion fenoménem, který vždy dokáže překvapit a nadchnout…

Připravte se na sezónu SS24 s novou kolekcí značky GANT

Je na čase obnovit a připravit šatník na blížící se jaro/léto 2024! V nové kolekci značky GANT nebude chybět nadčasová elegantní klasika, která vás provede nadcházejícími měsíci, ale ani hravé kousky na vaši letní dovolenou...

KARL LAGERFELD přichází s kolekcí FW23. Co vše přináší?

Další sezona klepe na dveře, a tak nové kolekce postupně, ale jistě přebírají vládu. Letní šaty vyměníme za svetříky a bundy, což je pro mnoho lidí smutná zpráva, ale až uvidíte, co si pro vás přichystal brand KARL LAGERFELD, tak se na podzim/zimu 2023 začnete těšit i vy!

Které osobnosti si nenechaly ujít přehlídku DIESEL v rámci Milan Fashion Week a jaké outfity zvolily?

Který look návštěvníků fashion show DIESEL u vás vítězí?

Zpříjemněte si nadcházející dny novinkami KARL LAGERFELD

Ať už se na poklesy teplot a změnu podnebí těšíte či nikoli, novinky z kolekce PF23 značky KARL LAGERFELD vám zlepší každý den.