Blog - - Nové ikonické šperky KARL LAGERFELD jsou tu

Nové ikonické šperky KARL LAGERFELD jsou tu

Nejen oblečení, ale také doplňky a šperky jsou to, v čem značka KARL LAGERFELD i nadále úspěšně pokračuje. Co nabízí nová kolekce SS23? Jako vždy originálnost, nápaditost a modernost v jednom!

29. března 2023

Lucie Švábenská

Karl Lagerfeld byl muž mnoha talentů, který vynikal v ilustraci, fotografii, ale nejvíce známý byl pro svůj cit k módě a jeho představě o budoucnosti tohoto odvětví. Charismatický návrhář představil fashion světu mnohé - jak úspěšné kolekce oblečení, kabelek, bot, tak ale také různé variace šperků, kterým však nikdy nechyběl Karlův styl a moderní pojetí.

                                Originalita, modernost i kus historie

Jako každou sezonu, i tentokrát můžeme vidět zastoupení různých materiálů. Od látkových náramků, přes perličky až po kamínky, které samozřejmě nesmí chybět. Co by to bylo za kolekci šperků bez blýskavého efektu! 

Opět se objevuje také Karlův vlastnoruční podpis, a to v menších i ve výraznějších provedeních. Vždy ale ruku v ruce se současnými trendy, které se zde samozřejmě odrážejí. 

Rock-n-roll i elegance, masivnost i jemnost, lesk i přírozenost. Kolekce SS23 má zkrátka vše!

Jen se přesvědčte na vlastní oči!

NOVINKY

Novinky KARL LAGERFELD jsou tady!

Jaro je tady a s ním přichází i nová kolekce KARL LAGERFELD! Tento gigant mezi módními brandy nás vtáhne do světa barev, svěžesti a optimismu. Jestli se už ani vy nemůžete dočkat jarního oblečení plného elegance a inovace, neváhejte a nechte se inspirovat tímto fashion fenoménem, který vždy dokáže překvapit a nadchnout…

Připravte se na sezónu SS24 s novou kolekcí značky GANT

Je na čase obnovit a připravit šatník na blížící se jaro/léto 2024! V nové kolekci značky GANT nebude chybět nadčasová elegantní klasika, která vás provede nadcházejícími měsíci, ale ani hravé kousky na vaši letní dovolenou...

KARL LAGERFELD přichází s kolekcí FW23. Co vše přináší?

Další sezona klepe na dveře, a tak nové kolekce postupně, ale jistě přebírají vládu. Letní šaty vyměníme za svetříky a bundy, což je pro mnoho lidí smutná zpráva, ale až uvidíte, co si pro vás přichystal brand KARL LAGERFELD, tak se na podzim/zimu 2023 začnete těšit i vy!

Které osobnosti si nenechaly ujít přehlídku DIESEL v rámci Milan Fashion Week a jaké outfity zvolily?

Který look návštěvníků fashion show DIESEL u vás vítězí?

Zpříjemněte si nadcházející dny novinkami KARL LAGERFELD

Ať už se na poklesy teplot a změnu podnebí těšíte či nikoli, novinky z kolekce PF23 značky KARL LAGERFELD vám zlepší každý den.

Objevte novinky značky GANT z kolekce podzim/zima 2023

To nejlepší z amerického sportswearu, elegance a nadčasovosti. Nejen to přináší kolekce FW23 značky GANT. Pojďte s námi objevit poklady, které skrývá!