Blog - - Peak Performance spojuje extrémní dobrodružství s nekompromisním stylem

Peak Performance spojuje extrémní dobrodružství s nekompromisním stylem

S novým ročním obdobím přichází ruku v ruce také nová kolekce! Co si pro vás přichystala přední švédská značka outdoorového oblečení a vybavení tentokrát? Pokud toužíte po dobrodružství, adrenalinu a nekonečných výzvách, nová kolekce Peak Performance je přesně to, co hledáte...

07. dubna 2024

Aneta Hostková

Nové kousky jsou navrženy tak, aby vám vyhovovaly v jakékoli situaci. Peak Performance pro vás má jednoduše super oblečení a je jedno, zda se vydáte na horskou túru, do terénu na kole, proběhnete se městem nebo strávíte volný čas na golfu.

Kromě toho, že jsou všechny produkty navrženy tak, aby odpovídaly požadavkům daných sportů, značka nezapomíná ani na estetiku. Oblečení je elegantní a moderní, s důrazem na detail a špičkovou kvalitu. Jedním z hlavních prvků této kolekce je multifunkčnost. Většina modelů je navržena tak, aby splňovala více účelů a aby se snadno přizpůsobila různým situacím. Můžete si být jisti, že váš outfit od Peak Performance vám poskytne pohodlí, skvělý design a maximální funkčnost, ať jste kdekoli.

Jaro a léto mohou být nevypočitatelná období, co se týče počasí, ale s novou kolekcí od Peak Performance se nemusíte bát žádné výzvy. Naše novinky jsou vhodné k vrstvení, takže vám poskytnou optimální tepelnou izolaci i ochranu před nepřízní počasí. Nic není nemožné, tak se neomezujte a pusťte se do každého dobrodružství v novém oblečení Peak Performance. Buďte připraveni prožít nezapomenutelné zážitky a dosáhnout svých vysněných vrcholů.

Kolekce TRAIL

V nové kolekci PP představuje také kolekci Trail, ve které zdoláte jakýkoli terén. Kolekce se zaměřuje na všechny aspekty dobrodružství mimo cesty – od pěší turistiky a běh až po extrémní jízdu na kole. Každý kousek je navržen tak, aby odolal nestálým podmínkám v horách. Minimalistický design oděvů a paleta barev čerpají inspiraci z minerálů, kamene a půdy, které se dokonale snoubí s odstíny růžové až červené, které se objevují v každé kolekci. Navíc se ale můžete těšit na oranžovou, trendy lila nebo baby blue.

Biketrial & Golf

Peak Performance reaguje na rostoucí poptávku mezi sportovci po kvalitním oblečení a vybavení pro tyto specifické aktivity. Golf je sportem, který vyžaduje nejen šikovnost a techniku, ale také pohodlí a styl. Biketrial, na druhou stranu, je extrémní sport, který klade velký důraz na odolnost a přizpůsobivost pohybu.

BIKETRIAL

Pro biketrial je nová kolekce vybavena technickými materiály, které zajišťují maximální pohyblivost a odolnost. Peak Performance si klade za cíl poskytnout sportovcům vysoce funkční a bezpečné vybavení.

GOLF

Pro golfový segment v kolekci najdete trička, šortky, kalhoty i bundy, které kombinují technické materiály s moderním designem. Tyto skvělé kousky jsou odolné proti povětrnostním podmínkám a zároveň poskytují optimální ventilaci a pohodlí během hry.

Novou kolekci Peak Performance seženete nyní v našich prodejnách a online.

NOVINKY

Peak Performance spojuje extrémní dobrodružství s nekompromisním stylem

S novým ročním obdobím přichází ruku v ruce také nová kolekce! Co si pro vás přichystala přední švédská značka outdoorového oblečení a vybavení tentokrát? Pokud toužíte po dobrodružství, adrenalinu a nekonečných výzvách, nová kolekce Peak Performance je přesně to, co hledáte...

Novinky KARL LAGERFELD jsou tady!

Jaro je tady a s ním přichází i nová kolekce KARL LAGERFELD! Tento gigant mezi módními brandy nás vtáhne do světa barev, svěžesti a optimismu. Jestli se už ani vy nemůžete dočkat jarního oblečení plného elegance a inovace, neváhejte a nechte se inspirovat tímto fashion fenoménem, který vždy dokáže překvapit a nadchnout…

Připravte se na sezónu SS24 s novou kolekcí značky GANT

Je na čase obnovit a připravit šatník na blížící se jaro/léto 2024! V nové kolekci značky GANT nebude chybět nadčasová elegantní klasika, která vás provede nadcházejícími měsíci, ale ani hravé kousky na vaši letní dovolenou...

KARL LAGERFELD přichází s kolekcí FW23. Co vše přináší?

Další sezona klepe na dveře, a tak nové kolekce postupně, ale jistě přebírají vládu. Letní šaty vyměníme za svetříky a bundy, což je pro mnoho lidí smutná zpráva, ale až uvidíte, co si pro vás přichystal brand KARL LAGERFELD, tak se na podzim/zimu 2023 začnete těšit i vy!

Které osobnosti si nenechaly ujít přehlídku DIESEL v rámci Milan Fashion Week a jaké outfity zvolily?

Který look návštěvníků fashion show DIESEL u vás vítězí?

Zpříjemněte si nadcházející dny novinkami KARL LAGERFELD

Ať už se na poklesy teplot a změnu podnebí těšíte či nikoli, novinky z kolekce PF23 značky KARL LAGERFELD vám zlepší každý den.