Blog - - Tajemství Diesel a Camel Active denimu

Tajemství Diesel a Camel Active denimu

Nestárnoucí džínovina je trendem snad každý rok nehledě na roční období. Dříve pouze pracovní oblečení dnes dokáže být velice pohodlné a stylové. Základem ale je, aby vám dobře denimový kousek seděl jako ulitý. To však značky jako Diesel a Camel Active moc dobře vědí.

22. února 2023

Michal Rybár

                                Tradice Diesel džínoviny

Zapomeňte na tvrdé nepříjemné džíny, ty jsou již minulostí. Dnes máte na výběr z různých střihů, materiálových složení, barev a zejména velikostí. Kdo hledá džíny, zaručeně si ty své najde. V případě denimové star – značky DIESEL – najdete skoro vše, jen ne nudné denimové kousky. Moderní vyšisování, zajímavé detaily, džíny upnuté, nebo až neuvěřitelně volné.... A rozhodně nemusíte zůstat jen u kalhot. Denimový motiv lze pozorovat i na bavlněných tričkách nebo mikinách. 

                                Síla Camel Active

Pokud hledáte německou kvalitu a maximální džínové pohodlí, přesně pro vás je značka Camel Active. Na první pohled vás možná nezaujme tolik jako výrazný DIESEL, ale po první zkušenosti už jich budete chtít jen víc a víc. Hlavní předností propracovaných střihů džínů je šíře nabídky velikostí a délek. U Camel Active si přijdou na své zejména muži, kteří potřebují nadstandardní velikosti, co do šířky i délky. Jakmile při zkoušení natrefíte na ty své, věřte, že nebudou poslední.

INSPIRACE

Nekonečná láska Carly a značky KARL LAGERFELD

Influencerka Carly Kirsten značce KARL LAGERFELD propadla již před několika lety a tento vztah stále sympaticky roste a zesiluje. Inspirujte se jejími oblíbenými kousky na rande, večeři i volný čas.

Slaďte se s Bibiánou a Adamem Bardy v nové kolekci GANT

Styl jim rozhodně nechybí, ať už vyráží kamkoli. Bibiána a Adam jsou dvojicí, u které by se mohlo inspirovat mnoho z nás. Při svém seznámení se s aktuálními novinkami oblíbené značky GANT si vybrali fity, ze kterých bychom si měli vzít příklad do posledního detailu. Jen si přečtěte proč!

Naučte se třídit svůj šatník chytře a zároveň ekologicky

Populární metoda Marie Kondo má jistě něco do sebe, ale musíte se opravdu většiny věcí zbavit? Poradíme vám, jak na to jít jinak a zároveň doporučíme 8 kousků, kterých byste se nikdy zbavovat neměla...

Velikonoce v novém

Jsou tady Velikonoce a s nimi spojené příjemné akce strávené s vašimi blízkými. Pokud zrovna přemýšlíte nad tím, co si obléknout pro tyto příležitosti, v tomto článku pro vás máme tipy na tři různé outfity - od neformálního brunche až po slavnostnější oslavu nebo piknik v přírodě…

Chcete si letos užít dokonalé poslední lyžování? Vyrazte do Gruzie!

Freeridový ráj i dokonale upravené 5 kilometrové sjezdovky s dechberoucími výhledy? Vítejte na ski tripu v Gruzii...

Umění sbalit si kufry

Není „šlapání na kufry“ zrovna vaše hobby? Tady je trochu inspirace, jak vyrazit na cesty elegantně a beze stresu...