Blog - - Tajemství Diesel a Camel Active denimu

Tajemství Diesel a Camel Active denimu

Nestárnoucí džínovina je trendem snad každý rok nehledě na roční období. Dříve pouze pracovní oblečení dnes dokáže být velice pohodlné a stylové. Základem ale je, aby vám dobře denimový kousek seděl jako ulitý. To však značky jako Diesel a Camel Active moc dobře vědí.

22. února 2023

Michal Rybár

                                Tradice Diesel džínoviny

Zapomeňte na tvrdé nepříjemné džíny, ty jsou již minulostí. Dnes máte na výběr z různých střihů, materiálových složení, barev a zejména velikostí. Kdo hledá džíny, zaručeně si ty své najde. V případě denimové star – značky DIESEL – najdete skoro vše, jen ne nudné denimové kousky. Moderní vyšisování, zajímavé detaily, džíny upnuté, nebo až neuvěřitelně volné.... A rozhodně nemusíte zůstat jen u kalhot. Denimový motiv lze pozorovat i na bavlněných tričkách nebo mikinách. 

                                Síla Camel Active

Pokud hledáte německou kvalitu a maximální džínové pohodlí, přesně pro vás je značka Camel Active. Na první pohled vás možná nezaujme tolik jako výrazný DIESEL, ale po první zkušenosti už jich budete chtít jen víc a víc. Hlavní předností propracovaných střihů džínů je šíře nabídky velikostí a délek. U Camel Active si přijdou na své zejména muži, kteří potřebují nadstandardní velikosti, co do šířky i délky. Jakmile při zkoušení natrefíte na ty své, věřte, že nebudou poslední.

INSPIRACE

Chcete si letos užít dokonalé poslední lyžování? Vyrazte do Gruzie!

Freeridový ráj i dokonale upravené 5 kilometrové sjezdovky s dechberoucími výhledy? Vítejte na ski tripu v Gruzii...

Umění sbalit si kufry

Není „šlapání na kufry“ zrovna vaše hobby? Tady je trochu inspirace, jak vyrazit na cesty elegantně a beze stresu...

Formálnost, elegance nebo sport? Jarní trendy 2024 přináší od každého něco

Jaro je už pomalu ale jistě cítit ve vzduchu a s ním přichází i nové módní trendy. Mezi těmi pro sezónu SS24 si najde to své jak business žena, tak ta se sportovně založeným duchem. Vybrali jsme pro vás ty nejjednodušeji kombinovatelné IT kousky nadcházející sezóny!

Nejvýraznější trendy letošního jara, které budete chtít nosit

Konečně jsme se dočkali – čas hlasitého zpěvu ptáků, kvetoucích stromů a dlouhých procházek v přírodě je tady. Toto možná úplně nejoblíbenější roční období s sebou do prodejen s oblečením samozřejmě přináší i nové módní střihy, barvy a materiály, které se více či méně přizpůsobují změně počasí, náladě ve společnosti a trendům z fashion show těch nejprestižnějších módních domů...

Oáza plná pastelek

Jaro je tady a s ním i období plné optimistických odstínů a samozřejmě aktuálních módních trendů. Přivítejte novou sezónu prostřednictvím pozitivních a hravých pastelových barev, které skvěle oživí váš jarní look. Nechte se unést jarními trendy a připravte se na nová dobrodružství!

Pleteniny 5x jinak a pokaždé trendy

Pletené kousky jsou zkrátka nepostradatelné. Se svou úžasnou variabilitou a nadčasovostí se staly synonymem pohodlí spojeného s elegancí. Ať už jste na cestě do práce, na večírek nebo jen relaxujete doma, pleteniny jsou vaším spolehlivým spojencem. A navíc díky různorodým materiálům, střihům a vzorům, zaručeně najdete to pravé pro každou příležitost…