Blog - - Vermont View získal prestižní ocenění

Vermont View získal prestižní ocenění

Časopis Vermont View letos bodoval rovnou ve dvou kategoriích v soutěži Fénix Content Marketingu, tedy v udělování cen za nejlepší počiny v obsahovém marketingu za rok 2019. Soutěž oceňuje inovativnost, efektivitu, kvalitu zpracování a kreativitu.

07. září 2020

VERMONT VIEW

V kategorii „Best in krása a móda“ se umístil na prvním místě, v kategorii „B2C časopisy“ získal krásné 2. místo. A nebylo to poprvé, kdy se Vermont View v této soutěži umístil na předních příčkách. Na Vermont View se můžete těšit dvakrát ročně, načasování nám udává módní svět podle sezón, tedy jaro/léto a podzim/zima. Naleznete zde módní inspiraci pro nadcházející sezónu, představíme novinky i kolekce našich značek, ale také se vydáme mimo módní svět. Každým číslem se nese pečlivě zvolené téma, nechybí rozhovory se zajímavými osobnostmi, krásné fotky, prémiové zpracovaní. Časopis Vermont View dostávají naši blackový zákazníci, registrovaní ve Vermont clubu, až domů. Začíst se ale můžete i na našich prodejnách a zpříjemnit si tak ještě více nakupování.

Brzy se můžete těšit na nové číslo podzim/zima 2020. Prozradíme, že obálku bude zdobit známá a úspěšná osobnost a milovnice švédské sportovní značky Peak Performance. Už tušíte?

LIFE IN VERMONT

Jak vypadá den produktového školitele VERMONTu? To vám povypráví Lenka Šancová!

Každá pozice ve VERMONTu je jedinečná a své o tom ví i Lenka Šancová. Jaký byl její kariérní postup, jaká je náplň její pozice a čeho si zde nejvíce váží? Nejen to nám řekla v příjemném rozhovoru. 

IT Director firmy VERMONT Peter Krajča: Je skvelé môcť realizovať akúkoľvek dobrú myšlienku

Každá pozícia vo Vermonte je jedinečná a svoje o tom vie aj Peter Krajča. Aký bol jeho kariérny postup, ako by popísal svoj pracovný deň a čo si u nás najviac váži? Nielen o tom nám povedal v príjemnom rozhovore. 

Už jste objevili kouzlo našeho VERMONT Storu U Prašné brány?

Oáza prémiové módy, designu a dokonalého servisu. Nejen to je náš flagship VERMONT Store v ulici U Prašné brány. Už jste ho navštívili? Jestli ne, tak po našem představení se tam určitě vydáte!

E-shop Vermont.cz nově představuje sekci HOME

Baví vás svůj domov neustále ladit, zútulňovat a dodávat mu nové, svěží kouzlo výjimečnými doplňky? Pak pro vás máme přesně to, co potřebujete!

Vítáme v portfoliu jedinečnou značku Woolrich!

Připojte se k tradici kvality a vyberte si značku, které můžete důvěřovat.

BON VOYAGE s novým číslem VERMONT VIEW

Zbrusu nové jarní vydání magazínu VIEW se celé nese v duchu tématu BON VOYAGE. Takže, kam to letos bude?