Blog - - Vzdejme společne poctu Karlu Lagerfeldovi

Vzdejme společne poctu Karlu Lagerfeldovi

Módní dům KARL LAGERFELD vyhlašuje poctu Karlu Lagerfeldovi projektem bílé košile „A TRIBUTE TO KARL“. Jednou z částí toho projektu je putovní výstava, která koncem října zavítá také do Prahy.

16. října 2019

VERMONT

A TRIBUTE TO KARL

P R O J E K T  B Í L Á  K O Š I L E

Na počest zesnulého kreativního ředitele uvádí módní dům Karl Lagerfeld podzimní celosvětovou kampaň „A Tribute to Karl“, Projekt bílé košile. Jejím účelem je oslavit odkaz této módní ikony prostřednictvím jednoho z jeho nejoblíbenějších stylů, kterým byla bílá košile. Se svými vlastními návrhy přetvořili jeho ikonickou bílou košili světové osobnosti. Sedm vybraných designů od Carine Roitfeld, Cary Delevingne, Tommyho Hilfigera, Sébastiena Jondeaua, Diane Kruger, Kate Moss a Takašiho Murakamiho — bylo 77krát replikováno a je k dispozici v prodeji na stránkách KARL.COM a Farfetch.com každý kus za 777 €. Sedmička byla zvolena záměrně, protože to bylo Karlovo šťastné číslo a představovalo mnohé elementy z jeho života: jeho oblíbený pařížský obvod (sedmý) a jméno jeho knihkupectví a vydavatelství (7L).

Projekt, který zaštiťuje Carine Roitfeld, byl spuštěn v září během Pařížského týdne módy a podporuje dobročinnou iniciativu „Sauver la Vie“ pro lékařský výzkum na pařížské Descartesově univerzitě. Celosvětová komunita Karlových přátel a příbuzných se spojila, aby každý z členů vlastním způsobem interpretoval jeho ikonickou bílou košili. Jsou mezi nimi Kaia Gerber, Gigi Hadid, Helen Mirren, Olivia Palermo, Soo Joo Park, Holli Rogers, Nadja Swarovski, Amber Valletta, Lewis Hamilton, Simone Legno, Alton Mason, Alessandro Michele, Jean-Baptiste Mondino, Cristiano Ronaldo, Steven Wilson, česká topmodelka Eva Herzigová a mnoho dalších. Všechny originální košile byly 25. září 2019, během Pařížského týdne módy, vystaveny na soukromé výstavě v Maison KARL LAGERFELD.

Nyní se výstava přesouvá do vybraných obchodů KARL LAGERFELD po celém světě a milovníci této značky jsou zváni, aby přišli zažít tuto poctu a stát se její součástí. V rámci turné dorazí výstava do Nákupní Galerie Myslbek v Praze, kde bude přístupná od 23. do 28. října 2019. Hlavní atrium se promění v přehlídku vybraných bílých košil, včetně té od Evy Herzigové. Výstava nabízí jedinečnou příležitost osobně si prohlédnout její návrh spolu s návrhy dalších celebrit a talentů, které se na tomto projektu podílely.

NOVINKY

Peak Performance spojuje extrémní dobrodružství s nekompromisním stylem

S novým ročním obdobím přichází ruku v ruce také nová kolekce! Co si pro vás přichystala přední švédská značka outdoorového oblečení a vybavení tentokrát? Pokud toužíte po dobrodružství, adrenalinu a nekonečných výzvách, nová kolekce Peak Performance je přesně to, co hledáte...

Novinky KARL LAGERFELD jsou tady!

Jaro je tady a s ním přichází i nová kolekce KARL LAGERFELD! Tento gigant mezi módními brandy nás vtáhne do světa barev, svěžesti a optimismu. Jestli se už ani vy nemůžete dočkat jarního oblečení plného elegance a inovace, neváhejte a nechte se inspirovat tímto fashion fenoménem, který vždy dokáže překvapit a nadchnout…

Připravte se na sezónu SS24 s novou kolekcí značky GANT

Je na čase obnovit a připravit šatník na blížící se jaro/léto 2024! V nové kolekci značky GANT nebude chybět nadčasová elegantní klasika, která vás provede nadcházejícími měsíci, ale ani hravé kousky na vaši letní dovolenou...

KARL LAGERFELD přichází s kolekcí FW23. Co vše přináší?

Další sezona klepe na dveře, a tak nové kolekce postupně, ale jistě přebírají vládu. Letní šaty vyměníme za svetříky a bundy, což je pro mnoho lidí smutná zpráva, ale až uvidíte, co si pro vás přichystal brand KARL LAGERFELD, tak se na podzim/zimu 2023 začnete těšit i vy!

Které osobnosti si nenechaly ujít přehlídku DIESEL v rámci Milan Fashion Week a jaké outfity zvolily?

Který look návštěvníků fashion show DIESEL u vás vítězí?

Zpříjemněte si nadcházející dny novinkami KARL LAGERFELD

Ať už se na poklesy teplot a změnu podnebí těšíte či nikoli, novinky z kolekce PF23 značky KARL LAGERFELD vám zlepší každý den.