Blog - - Zpříjemněte si nadcházející dny novinkami KARL LAGERFELD

Zpříjemněte si nadcházející dny novinkami KARL LAGERFELD

Ať už se na poklesy teplot a změnu podnebí těšíte či nikoli, novinky z kolekce PF23 značky KARL LAGERFELD vám zlepší každý den.

06. září 2023

Lucie Švábenská

Konec léta je pro některé z nás náročnější než pro ostatní, a tak je fajn si tyto chvíle zpříjemnit. K tomu vám může pomoci dobrá káva, krátká procházka, něco sladkého na zub nebo zbrusu nový kousek do vašeho šatníku. A s tím vám rozhodně můžeme pomoci! S příchodem nové sezony jdou totiž ruku v ruce nové kolekce a Pre-Fall 2023 od KARLA LAGERFELDA ukrývá doslova skvosty! 

                                Odkaz jedinečného Karla

Hned na první pohled je zřejmé, odkud bral návrhář Hun Kim inspiraci. Elegance, preciznost, nadčasovost a nápaditost. To vše provází každý kousek z PF23, a to vše také charakterizovalo každý design, který navrhl samotný Karl Lagerfeld, zakladatel značky. Jeho vliv a cítění nás tak neopouští a Hun tímto gestem vzdává hold jeho odkazu. 

                                The Ultimate Icon

Jestliže chcete vsadit na něco speciálního, pak je limitovaná edice The Ultimate Icon přesně to pravé! Oslava jedinečného vnímání Karla Lagerfelda a jeho dědictví je zde cítit z každého švu. Důraz je kladen na chic a elegantní looky na večer, které obsahují ikonické bouclé, satén, volány nebo třpytivé kamínky.

Zároveň ale nechybí ani designy pro každodenní nošení, kde převládá spíše denim, bavlna, vlna a také trendy kůže. Ať už tedy hledáte jedinečné šaty či kostýmek na večeři nebo široké kalhoty se svetříkem do práce, The Ultimate Icon vás nezklame. 

Kolekce PF23 nabízí mnohé, a tak si ji nenechte ujít a užijte si nadcházející dny v novém stylovém outfitu. Máme pro vás hned několik tipů, které jsme si nemohli nechat pro sebe. 

NOVINKY

Peak Performance spojuje extrémní dobrodružství s nekompromisním stylem

S novým ročním obdobím přichází ruku v ruce také nová kolekce! Co si pro vás přichystala přední švédská značka outdoorového oblečení a vybavení tentokrát? Pokud toužíte po dobrodružství, adrenalinu a nekonečných výzvách, nová kolekce Peak Performance je přesně to, co hledáte...

Novinky KARL LAGERFELD jsou tady!

Jaro je tady a s ním přichází i nová kolekce KARL LAGERFELD! Tento gigant mezi módními brandy nás vtáhne do světa barev, svěžesti a optimismu. Jestli se už ani vy nemůžete dočkat jarního oblečení plného elegance a inovace, neváhejte a nechte se inspirovat tímto fashion fenoménem, který vždy dokáže překvapit a nadchnout…

Připravte se na sezónu SS24 s novou kolekcí značky GANT

Je na čase obnovit a připravit šatník na blížící se jaro/léto 2024! V nové kolekci značky GANT nebude chybět nadčasová elegantní klasika, která vás provede nadcházejícími měsíci, ale ani hravé kousky na vaši letní dovolenou...

KARL LAGERFELD přichází s kolekcí FW23. Co vše přináší?

Další sezona klepe na dveře, a tak nové kolekce postupně, ale jistě přebírají vládu. Letní šaty vyměníme za svetříky a bundy, což je pro mnoho lidí smutná zpráva, ale až uvidíte, co si pro vás přichystal brand KARL LAGERFELD, tak se na podzim/zimu 2023 začnete těšit i vy!

Které osobnosti si nenechaly ujít přehlídku DIESEL v rámci Milan Fashion Week a jaké outfity zvolily?

Který look návštěvníků fashion show DIESEL u vás vítězí?

Zpříjemněte si nadcházející dny novinkami KARL LAGERFELD

Ať už se na poklesy teplot a změnu podnebí těšíte či nikoli, novinky z kolekce PF23 značky KARL LAGERFELD vám zlepší každý den.