Blog - - Připravte se na sezónu SS24 s novou kolekcí značky GANT

Připravte se na sezónu SS24 s novou kolekcí značky GANT

Je na čase obnovit a připravit šatník na blížící se jaro/léto 2024! V nové kolekci značky GANT nebude chybět nadčasová elegantní klasika, která vás provede nadcházejícími měsíci, ale ani hravé kousky na vaši letní dovolenou...

04. února 2024

Lucie Švábenská

Jaro se pomalu ale jistě blíží a s ním přichází i nové kolekce, které nám vždy vykouzlí úsměv na tváři. Jinak tomu není ani u značky GANT, která si pro nadcházející sezónu připravila mnoho nových kousků. I tentokrát ucítíme dotek sportswearu, ale také elegance. Oba styly tento brand provází od samého počátku, díky čemuž se v nich stal naprostým mistrem. 

Tomuto americkému velikánovi ale nezáleží pouze na tom, jak produkty vypadají, důležitý je pro GANT také jejich impakt pro naši planetu. Ten se značka snaží čím dál více snižovat. Za poslední roky GANT přešel ke 100% udržitelné bavlně, 100% evropskému lnu, 100% certifikované kůži a mnoha dalším krokům vstříc lepšímu životu. 

Nestárnoucí ikony opět na scéně

Každá kolekce zahrnuje novinky, které obsahují aktuální trendy v barvách, vzorech, materiálech i střizích. Kromě toho GANT nikdy nezapomíná na svůj základní pilíř, kterým je do dnešního dne stále ikonická button-down košile. Ta nechybí ani v aktuální řadě, a to jak ve své základní podobě, tak i v dalších variantách. Přece jen perfektně střiženou košili z toho nejkvalitnějšího materiálu využijete na nespočet příležitostí, a tak není na škodu, mít jich ve skříni vícero v několika podobách. 

Přestože se jedná o jarně-letní novinky, velký důraz je v nové kolekci kladen také na outerwear neboli bundičky, kabátky a nechybí samozřejmě ani oblíbené a nestárnoucí trenčkoty. Stačí si pouze vybrat, který styl, střih a barva jsou vám nejblíž!

Kolekce SS24 se skládá ze dvou částí - každá je specifická, ale dokonale na sebe navazují...

Co přináší SPRING & MULBERRY STREET?

První část novinek se inspirovala ikonami 90. let. Už tehdy si každý zamiloval nadčasové kousky, které módní scénu nikdy neopustily a neopustí. Trendy jsou skvělé, ale fungující a kvalitní klasiku prostě nic nenahradí. Můžete ji obměnit novým vzorem, barvou nebo materiálem, ale ověřený základ zůstává stejný. I první část SS24 značky GANT se tak vrací k těmto nestárnoucím kouskům. 

Říkáte si, proč je vám povědomý název Spring & Mulberry Street? Odpověď je jednoduchá! Již na podzim jsme vám totiž představili první vlaštovky z této kolekce pomocí exkluzivních kousků z řady 240 Mulberry Street. A přesně ta se nyní rozšiřuje o další skvosty v rámci novinek pro nadcházející sezónu. 

Jaro na nás dýchne v podobě odstínů modré a GANT ikonické tmavě modré, které uvidíme nakombinované s odstíny béžové, šedé, krémové a také bílé, která v jarních a letních měsících nesmí chybět. S barevnou paletou jdou ruku v ruce potisky, které se vydávají dvěma směry - klasickými námořnickými pruhy a poté univerzitními prvky jako jsou nápisy a velká loga v odlišných stylech, které doplňuje kárový vzor.  

Závěr tohoto dropu se již soustředí na letní radovánky, které převládají především v následující části...

Vyrazte s námi na THE GRAND TOUR!

Zavřete oči... Představte si, že jste v Itálii na plážové párty nebo si užíváte dny v domečku ve Španělsku nebo třeba na pobřeží Chorvatska. Dokonalost, že? A může to být ještě o kousek lepší! Chystáte-li se totiž v létě na dovolenou, nejlépe na nějaké cesty po Evropě, tak si s sebou nezapomeňte zabalit druhou část kolekce SS24 značky GANT! Ta je sice inspirovaná americkým šatníkem, ale stvořeným právě pro cesty po našem milovaném kontinentě. Základem jsou kousky, které se vám díky své variabilitě budou hodit na nespočet příležitostí (takže jsou ideální k balení menšího zavazadla) a za každé situace se v nich budete cítit krásně a naprosto uvolněně. Aneb jestliže toužíte po americkém sportovně/elegantním stylu s evropským nádechem a pohodlím, zde jste narazili na to pravé. 

V čele užitých materiálů bude tentokrát len, který je na léto jako stvořený. Ten budeme moci vidět jak v jeho přírodních odstínech, tak i v tónech béžové/krémové, hnědé a khaki. Od zemitých barev se pomalu přesuneme i ke kombinaci s námořnickou modrou a černou, které vytvoří skvělý kontrast, což doladí váš look k dokonalosti. A co v létě nesmí chybět? Pastelové barvy! Ty jsou na toto období dokonalé a rozzáří každý moment vašeho dne. 

Co říkáte na novinky značky GANT? Ulovte si svůj kousek! 

NOVINKY

Peak Performance spojuje extrémní dobrodružství s nekompromisním stylem

S novým ročním obdobím přichází ruku v ruce také nová kolekce! Co si pro vás přichystala přední švédská značka outdoorového oblečení a vybavení tentokrát? Pokud toužíte po dobrodružství, adrenalinu a nekonečných výzvách, nová kolekce Peak Performance je přesně to, co hledáte...

Novinky KARL LAGERFELD jsou tady!

Jaro je tady a s ním přichází i nová kolekce KARL LAGERFELD! Tento gigant mezi módními brandy nás vtáhne do světa barev, svěžesti a optimismu. Jestli se už ani vy nemůžete dočkat jarního oblečení plného elegance a inovace, neváhejte a nechte se inspirovat tímto fashion fenoménem, který vždy dokáže překvapit a nadchnout…

Připravte se na sezónu SS24 s novou kolekcí značky GANT

Je na čase obnovit a připravit šatník na blížící se jaro/léto 2024! V nové kolekci značky GANT nebude chybět nadčasová elegantní klasika, která vás provede nadcházejícími měsíci, ale ani hravé kousky na vaši letní dovolenou...

KARL LAGERFELD přichází s kolekcí FW23. Co vše přináší?

Další sezona klepe na dveře, a tak nové kolekce postupně, ale jistě přebírají vládu. Letní šaty vyměníme za svetříky a bundy, což je pro mnoho lidí smutná zpráva, ale až uvidíte, co si pro vás přichystal brand KARL LAGERFELD, tak se na podzim/zimu 2023 začnete těšit i vy!

Které osobnosti si nenechaly ujít přehlídku DIESEL v rámci Milan Fashion Week a jaké outfity zvolily?

Který look návštěvníků fashion show DIESEL u vás vítězí?

Zpříjemněte si nadcházející dny novinkami KARL LAGERFELD

Ať už se na poklesy teplot a změnu podnebí těšíte či nikoli, novinky z kolekce PF23 značky KARL LAGERFELD vám zlepší každý den.