Blog - - Vermont View pro jaro/léto 2021 přichází

Vermont View pro jaro/léto 2021 přichází

Další vlna inspirace je tu s novým vydáním magazínu Vermont View! Tentokrát se zaměřujeme na pojem KRÁSA...

13. dubna 2021

VERMONT VIEW

O kráse se říká, že je v očích toho, kdo se dívá. Jenže uplynulý rok nám jasně ukázal, že krása existuje, i když se zrovna nikdo nedívá. Zjistili jsme, jak povznášející je pěkně se obléknout a upravit, třeba jen na doma sami pro sebe. Dobře vypadat = dobře se cítit. Tak proč nemít obojí?

Teď už znáte hlavní důvod, proč jsme jarní vydání magazínu VIEW zasvětili právě kráse. Přečtěte si, jak se v čase proměňoval ideál ženské krásy a s ním i estetika celého módního světa. Ostatně i módní inspiraci tentokrát čerpáme z tělesné krásy – v její měřitelné podobě. A protože krása obvykle přichází ruku v ruce se svou rodnou sestrou smyslností, nemohli jsme pro rozhovor zvolit nikoho jiného než okouzlující Vicu Kerekes. Krásné jsou také všechny modely z jarních a letních kolekcí, jejichž malou módní přehlídku najdete na následujících stránkách a v reálné podobě v prodejnách nebo na e-shopu. Jen pro vás je tu mladistvý GANT, futuristický KARL LAGERFELD, aktivní Peak Performance a dobrodružný Camel Active, elegantní Brooks Brothers, uhrančivá La Martina nebo bohémská Odd Molly – a hlavně naše novinka, italsky charismatická značka Diesel. Tak ať vám to letos sluší!

Přejeme stylové čtení a krásné jaro!

LIFE IN VERMONT

Jak vypadá den produktového školitele VERMONTu? To vám povypráví Lenka Šancová!

Každá pozice ve VERMONTu je jedinečná a své o tom ví i Lenka Šancová. Jaký byl její kariérní postup, jaká je náplň její pozice a čeho si zde nejvíce váží? Nejen to nám řekla v příjemném rozhovoru. 

IT Director firmy VERMONT Peter Krajča: Je skvelé môcť realizovať akúkoľvek dobrú myšlienku

Každá pozícia vo Vermonte je jedinečná a svoje o tom vie aj Peter Krajča. Aký bol jeho kariérny postup, ako by popísal svoj pracovný deň a čo si u nás najviac váži? Nielen o tom nám povedal v príjemnom rozhovore. 

Už jste objevili kouzlo našeho VERMONT Storu U Prašné brány?

Oáza prémiové módy, designu a dokonalého servisu. Nejen to je náš flagship VERMONT Store v ulici U Prašné brány. Už jste ho navštívili? Jestli ne, tak po našem představení se tam určitě vydáte!

E-shop Vermont.cz nově představuje sekci HOME

Baví vás svůj domov neustále ladit, zútulňovat a dodávat mu nové, svěží kouzlo výjimečnými doplňky? Pak pro vás máme přesně to, co potřebujete!

Vítáme v portfoliu jedinečnou značku Woolrich!

Připojte se k tradici kvality a vyberte si značku, které můžete důvěřovat.

BON VOYAGE s novým číslem VERMONT VIEW

Zbrusu nové jarní vydání magazínu VIEW se celé nese v duchu tématu BON VOYAGE. Takže, kam to letos bude?