Blog - - Novinky KARL LAGERFELD jsou tady!

Novinky KARL LAGERFELD jsou tady!

Jaro je tady a s ním přichází i nová kolekce KARL LAGERFELD! Tento gigant mezi módními brandy nás vtáhne do světa barev, svěžesti a optimismu. Jestli se už ani vy nemůžete dočkat jarního oblečení plného elegance a inovace, neváhejte a nechte se inspirovat tímto fashion fenoménem, který vždy dokáže překvapit a nadchnout…

22. února 2024

Aneta Hostková

Když se řekne Karl Lagerfeld, mnozí si vybaví elegantního německého návrháře v tmavých brýlích, jehož módní svět se točil kolem černé a bílé. Ale tak černobílé to rozhodně není! Karl totiž patřil mezi první nadšence uměleckého a designového hnutí Memphis, které se vyznačovalo výraznými barvami, silnými vzory a abstraktním designem.

Neotradiční módní vizionář s láskou k barvám

V nové kolekci se umělecký ředitel Hun Kim inspiroval hravou atmosférou přehlídek z osmdesátých a devadesátých let, kdy se modelky na mole usmívaly a barevné outfity poutaly pozornost. Téma Memphis však Kim zachycuje s jemností a mírou, přinášející měkké tvary a pastelové odstíny, jako je orchidejově růžová, baby blue a jemně žlutá, přičemž černá a bílá samozřejmě nesmí chybět. 

Aktuální kolekce pro jaro/léto 2024 není jen o módním projevu, ale i o závazku k inovaci a udržitelnosti. Najdeme zde kousky vyrobené ze 100% organické bavlny a recyklovaných materiálů, což zaručuje, že módní nadšenci si mohou užívat svou vášeň pro styl zároveň s ohledem na planetu. Nejnovější kolekce nabízí odvážné a svěží kousky pro každou příležitost. Šaty jsou klasicky středem pozornosti avšak s novými střihy, vzory a barvami, zatímco casual saka a minisukně v růžovém odstínu dodávají kolekci nádech elegance a ženskosti.

Doplňky jsou nezbytnou součástí každého outfitu a ani v této kolekci nezklamou. Nové tvary kabelek, svěží barvy a recyklovaná kůže dodávají letní atmosféře bezstarostnost a radost z volných dnů. Limitovaná edice 3D kabelek ve tvaru figurky "Karl" pak může být skvělým sběratelským kouskem, který rozhodně zpestří váš šatník. KARL LAGERFELD se opět ukazuje jako módní vizionář, který neustále překračuje hranice a inspiruje svět módy novými směry a kreativními prvky.

Buďte součástí módní revoluce a vyberte si to své!

NOVINKY