Blog - - Vermont View pro podzim/zimu 2019 je tu!

Vermont View pro podzim/zimu 2019 je tu!

Pojďte ven. Do města i do hor. Nové vydání časopisu Vermont View je tady a s ním i náš pohled do volné krajiny, kam si paní móda tak ráda chodí pro inspiraci.

09. října 2019

VERMONT VIEW

Uchvátila nás přirozenost podzimní přírody a podlehli jsme zimnímu kouzlu majestátních hor. A právě do hor se s aktuálním vydáním magazínu Vermont View vypravíme hned několikrát.

Poprvé nás tam vezme highlinerka Anna Kuchařová, která si mezi vrcholky hor napíná tenké lano a pak se tam nahoře s hlavou v oblacích prochází jakoby nic. Pohled na ni bere dech. Abyste ji zahlédli, musíte odlepit oči od země a podívat se nahoru, na nebe. Podruhé se vydáme po horské stopě zpátky v čase, na svahy luxusních středisek v Aspenu nebo prosluněném Sun Valley, kde elegantní milionáři a slnivě krásné filmové hvězdy právě utvářejí lyžařskou módu a celou estetiku životního stylu ski & après ski. A do třetice půjdeme do hor – ale i k moři nebo do džungle – pátrat po fragmentech, které změnily módní svět.

Anna Hanuš Kuchařová:
Holka do větru

Stále usměvavá, nadšená svým životem a hlavně zapálená pro výzvy, které za ní prý většinou přijdou samy. Anna Hanuš Kuchařová má život doslova nalajnovaný. Hory jí učarovaly už v dětství, a jak sama přiznává, už tehdy věděla, že musí něco dokázat. A díky lásce ke klukovi, adrenalinu a přírodě se to stalo. Dnes patří mezi přední světové highlinerky, dokonce držela evropský rekord..

V preppy stylu už 7 desetiletí

Oslavy sedmdesátých narozenin módní ikony GANT pokračují! Tradiční podstata podzimní a zimní kolekce se nese v nesmrtelném duchu „preppiness“, protože univerzitní prostředí a jeho styl jsou neutuchajícím zdrojem inspirace. Příjemné osvěžení přinášejí modely kombinující nadčasovou klasiku s novými prvky, barvami i vzory. Ne nadarmo je naším heslem Never Stop Learning. GANT se nikdy učit nepřestane!

Inspirujte se našim magazínem a novou kolekci PODZIM / ZIMA 2019.

LIFE IN VERMONT