Svět módy

Zde se budou vypisovat výsledky vyhledávání

GANT byl součástí Copenhagen Fashion Week!

Jak a kde event probíhal, kdo se zúčastnil a proč je vlastně značka GANT součástí kodaňského týdne módy?

Košile není pouze formální záležitostí. Nevěříte?

Kousek, který muži nemají vždy tak úplně v lásce kvůli jeho formálnosti. To je ale zásadní chyba, protože košili lze využít také v mnoha casual outfitech. Jen se podívejte!

Jak započala historie úspěšné značky GANT?

Tuto americkou značku v dnešním světě znají lidé po celém světě. Málo kdo ale ví, jak došlo k jejímu zrodu!

Košile pro život v pohybu

Máte dny ve spěchu a potřebujete vypadat skvěle jak na pracovní schůzce, tak na večerním posezení s přáteli? Košile GANT vás nikdy nenechají ve štychu a to především díky technologii TECH PREP. Znáte ji?

Trussardi: Rodinný brand, který stále stoupá na popularitě

Italská elegance, minimalismus a tradice… Nejen to je Trussardi.

Odvažte se se značkou Diesel

Zahoďte zábrany a ukažte svou individualitu. V portfoliu VERMONT vítáme novou značku Diesel, která rozproudí krev ve vašich žilách.

Na přírodě nám záleží

Značky z našeho portfolia VERMONT dbají na životní prostředí. Od materiálů, přes výrobní proces, po dopravu k vám. Vsaďte na nadčasovost a kvalitu materiálů. Šetříte tím nejen sebe, ale i přírodu.

Německá kvalita, precizní zpracování, to vše je značka Camel Active

Designéři Camel Active při navrhování kolekcí myslí na každého. Oblíbené džíny u nás najdete ve 4 různých délkách až do velikosti 36 a volit můžete tři různé střihy ve velké paletě barev. A to zdaleka není vše!

Inspirativní Mariano Di Vaio

Seznamte se. Mariano Di Vaio je módní hvězda, bloger a herec pocházející z metropole módy, italského Milána. Jeho vliv ve světě módy potvrzují více než tři miliony facebookových fanoušků a přes šest milionů sledujících na Instagramu.