Inspirace

Zde se budou vypisovat výsledky vyhledávání

Stylové tipy na dárky pro vaše ratolesti

Děti sice většinou preferují hračky, ale trendy outfitem do školky nebo do školy rozhodně nepohrdnou. A že jich máme v portfoliu na výběr hned několik!

Zabalte se do ikonické sněhově bílé

Ačkoliv to nemusí být úplně nejpraktičtější volba, celobílé outfity mají zkrátka něco do sebe, a to především v tomto mrazivém období! Jen se na to podívejte...

Co pod stromeček nadělit ženám ve vašem okolí?

Vánoční čas je tu a k němu samozřejmě patří nadělování dárků svým nejbližším. Nevíte si rady, čím obdarovat ženy ve svém okolí? Nebojte, máme pro vás hned několik skvělých a praktických tipů!

Pojeďme na Kamennou bránu #traveltips

Tipů na výlety, ať už za přírodou, zábavou, poznáním nebo odpočinkem, není nikdy dost. V našem seriálu #traveltips vám přinášíme tentokrát inspiraci, kam se vydat za kouzlem našich krajin.

Co na podzim z portfolia VERMONT oblékly známé osobnosti?

Hned několik osobností si zamilovalo kousky z našeho portfolia a vyrazily v nich do ulic i do přírody. Inspirujte se jejich stylem!

4 podzimní outfity, které musíte mít!

Sezóna je v plném proudu, ale podzimní kousky, které máte ve své skříni, vás už trochu nudí? Máme pro vás 4 tipy, které vás zachrání v každé situaci!

Uvažte si šálu/šátek 5x jinak!

Šátek je často zakomponován do mnoha outfitů po celý rok a nyní, s přicházejícími ranními a večerními mrazíky, je pomalu na čase sáhnout také po teplejší šále. Už vás ale nudí jejich klasické vázání? Tak vyzkoušejte našich 5 tipů na odlišné způsoby stylizace, které vás inspirují pro celou nadcházející sezónu!

Carly Kirsten v nové kolekci KARL LAGERFELD FW23

Nová kolekce značky KARL LAGERFELD obsahuje jeden skvost za druhým. To si doslova na vlastní kůži vyzkoušela i influencerka Carly Kirsten. Na které kousky nakonec vsadila?

Buďte v DIESEL looku stejně sexy jako influencerka Tess Lojkásková!

DIESEL za poslední sezony změnil svou tvář a je čím dál tím více sexy! Své o tom ví i influencerka Tess Lojkásková, která mu také propadla. Co ji nejvíce zaujalo?

Pojďme za dechberoucím výhledem na Křížový vrch #traveltips

Tipů na výlety, ať už za přírodou, zábavou, poznáním nebo odpočinkem, není nikdy dost. V našem seriálu #traveltips vám přinášíme tentokrát inspiraci, kam se vydat za jedinečnými výhledy uprostřed národního parku. Východy a západy slunce nikdy nebyly kouzelnější!

Elegantně i sportovně s influencerkou Carly Kirsten a značkou KARL LAGERFELD

KARL LAGERFELD je brand, kde najdete mnoho stylů. A nejen to si oblíbila také influencerka Carly Kirsten.

Inspirujte se výběrem z kolekcí Peak Performance u influencerky Elišky Hudcové

Vášeň influencerky a dobrodružky Elišky Hudcové neboli Timetofit, jak ji můžete znát z Instagramu, pro Peak Performance není žádnou novinkou. Jaké produkty zvolila na svou nedávnou cestu do oblíbeného Norska?