Inspirace

Zde se budou vypisovat výsledky vyhledávání

Pleteniny 5x jinak a pokaždé trendy

Pletené kousky jsou zkrátka nepostradatelné. Se svou úžasnou variabilitou a nadčasovostí se staly synonymem pohodlí spojeného s elegancí. Ať už jste na cestě do práce, na večírek nebo jen relaxujete doma, pleteniny jsou vaším spolehlivým spojencem. A navíc díky různorodým materiálům, střihům a vzorům, zaručeně najdete to pravé pro každou příležitost…

Jak se správně obléknout na skialpy?

Na první pohled se může zdát, že na skialpy postačí lyžařská bunda a oteplovačky. Není to však tak snadné, jak se zdá a volba oblečení na skialpy se výrazně liší od oblečení na klasické sjezdové lyžování.

Čeká vás rande snů? Oblékneme vás kamkoli!

Sportovní, elegantní nebo glamour? Připravíme vás na každé rande! A nezapomněli jsme ani na outfit pro útulné chvíle ve dvou v pohodlí vašeho domova.

5 tipů, jak okouzlit i na sjezdovce

Zima právě dosahuje svého vrcholu a v horských střediscích je rušno. Pokud se i vy chystáte kamkoli za zimním dobrodružstvím a aktuálně řešíte, jak zůstat v teple, pohodlí, ale zároveň si zachovat styl a ideálně nepřipomínat polárního medvěda, máme pro vás super tipy…

Dokonalé spojení značky DIESEL a influencerky Anny Marie Purić

Italská značka DIESEL posouvá všechny hranice a podmaňuje si téměř každého. Výjimkou není ani influencerka Anna Maria Purić, která přináší 3 originální looky pro vaši inspiraci!

Umění jedné barvy

Monochromatická elegance je módní a designový koncept, který zdůrazňuje krásu a sofistikovanost jedné barvy. Tato estetika není pouze o omezení se na jednu barvu, ale spíše o umění kombinovat různé odstíny, textury a prvky tak, aby vytvořily poutavý a vyvážený vizuální dojem...

Pojeďme na stezku podél Bílé Opavy #traveltips

Tipů na výlety, ať už za přírodou, zábavou, poznáním nebo odpočinkem, není nikdy dost. V našem seriálu #traveltips vám přinášíme tentokrát inspiraci, kam se vydat za vodopády a magickými skalními útvary.

Dámy, blýskněte se u stromečku v novém

Štědrý večer je doslova za rohem a s ním i čas na nový festive outfit! Která barva to letos vyhraje? Černá, dotek elegantní bílé, klasika v podobě červené nebo extravagantní fialová? A bude to outfit ve třpytu nebo zvítězí minimalismus?

Obdarujte o Vánocích své muže tím nejlepším

Lámete si hlavu nad tím, čím obdarovat muže ve svém okolí? Ať už se jedná o jakoukoli věkovou kategorii, styl nebo cenovou hladinu, u nás si opět vyberete!

Stylové tipy na dárky pro vaše ratolesti

Děti sice většinou preferují hračky, ale trendy outfitem do školky nebo do školy rozhodně nepohrdnou. A že jich máme v portfoliu na výběr hned několik!

Zabalte se do ikonické sněhově bílé

Ačkoliv to nemusí být úplně nejpraktičtější volba, celobílé outfity mají zkrátka něco do sebe, a to především v tomto mrazivém období! Jen se na to podívejte...

Co pod stromeček nadělit ženám ve vašem okolí?

Vánoční čas je tu a k němu samozřejmě patří nadělování dárků svým nejbližším. Nevíte si rady, čím obdarovat ženy ve svém okolí? Nebojte, máme pro vás hned několik skvělých a praktických tipů!