Rozhovory

Zde se budou vypisovat výsledky vyhledávání

Architekt Erik Petrus: Zažít vlastní projekt během zemětřesení je silný zážitek

De Residence Pangandaran představuje soubor 24 rodinných řadových domů na indonéské Jávě. Za jejich návrhem stojí mladý český architekt Erik Petrus, pro kterého je typický silný autorský rukopis.

Miluji vynést cokoli, co volá po extravaganze a kontroverzi

Influencerka Kateřina Klinderová alias @Kundosaki propadla značce DIESEL jako mnoho z nás. Kdy se jejich cesty střetly, jak vzpomíná na přehlídku v Miláně a které kousky jsou její nejoblíbenější? V rozhovoru jsme nevynechali ani to, jak se z ní stala influencerka a co si na této roli užívá nejvíce a nejméně.

Architekt Jan Bek "V bytech bude třeba důmyslně řešit každý metr."

Studio BekArch založil architekt Jan Bek v roce 2019. Za pět let praxe ateliéru si kolem sebe vybudoval síť spolupracovníků i příbuzných profesí. Ateliér sousedí s projekční kanceláří, Janův kamarád Stanislav Líkař je majitelem stavební firmy, která realizuje návrhy ateliéru. BekArch ve svých projektech používá především český design, nábytek na míru vyrábějí spřátelení truhláři.

Na romantické vlně s Gogomanem a Annou Marií Purić

Kdo je obecně větší romantik a jaká je jejich nejvtipnější společná vzpomínka? Nejen to nám ve speciálním valentýnském povídání prozradili Gogoman a Anna Maria Purić. Přesvědčte se, zda se shodovali ve svých odpovědích!

Od růžové Barbie do světa - rozhovor s Františkem Jungvirtem o skle a designu

Na sklonku roku jsme otevřeli Art & Design Pop-up Store u Prašné brány. Mezi vystavujícími autory byl František Jungvirt, talentovaný sklářský výtvarník, designer a malíř skla. Nejen to byl důvod pro náš rozhovor o českém skle, filmu Barbie i úspěchu ve světě designu...

Barbora Miklová: Na influencerství si užívám to, že mohu pracovat, kdy chci a kde chci

Na jaký styl nedá dopustit nebo co má ráda na roli influencerky a naopak? Nejen na to nám odpověděla influencerka a bývalá tenistka Barbora Miklová!

Lod’ mi už několikrát zachránila život…

…říká mořeplavec Tomáš Kůdela, jeden z těch, kteří dosáhli na nejvyšší kapitánské oprávnění na neomezené oceánské plavby. Jeho manželka Martina s Tomášem utíká na loď, kdykoliv mají příležitost - jak říkají, uklidnit se. A to včetně dětí. Inspirujte se…

Šťastnou cestu – k sobě!

Každá cesta má svůj začátek, průběh a možná i konec. Na její konec totiž nemusíme nutně dojít, protože cesta sama se stává cílem a zdrojem poznání sebe i světa kolem nás. Je to naše vize konce cesty, která dává našemu tady a teď smysl a směr.

Terezie Kovalová: Ticho neznám

Violoncellistka Terezie Kovalová se na české scéně pohybuje již několik let a její úspěch stále stoupá. Co vše nám o jejím životě a profesionální cestě v modelingu i hudbě prozradila v rozhovoru?

Cara Delevingne: Karl mě naučil, jak je důležité přijmout svou výjimečnost

Karl Lagerfeld a Cara Delevingne měli výjimečný vztah. Od profesionálního až po téměř rodinný. Není tedy takovým překvapením, že po jeho smrti modelku tým značky KARL LAGERFELD oslovil v rámci vytvoření speciální kolekce věnované právě této ikoně. Jak tvorba probíhala, jaký je Cary nejoblíbenější kousek a jak vzpomíná na vztah s Karlem?

Co spojuje kampaň GANT x Wrangler a Veroniku Machulkovou? Láska k rodeu!

Od hobby až k profesionální úrovni. To je cesta úspěšné jezdkyně Veroniky Machulkové. Vydejte se s námi na její ranč, kde jsme společně nejen objevovali novou kolekci GANT x Wrangler, ale také jsme si popovídali o jejím westernovém lifestylu, největších úspěších a snech do budoucna.

18 inspirativních osobností roku 2018

Naši misí je inspirovat. Ve spolupráci s magazínem Forbes jsme proto vytvořili speciální projekt, kdy jsme vybrali 18 osobností z nejrůznějších oblastí společnosti. Každý z nich je něčím výjimečný. Překonávají konvence a tím inspirují druhé. Věk, prostředí, ani zájmy nejsou limitem, ba naopak. Spektrum inspirativních osobností je tak široké, že si v něm může nalézt inspiraci každý z nás.